Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

Изчакване и задържане

Вие сте тук

Тази услуга ти дава възможност по време на разговор да разбереш, че някой те търси и да решиш как ще реагираш: ще приемеш, ще игнорираш или ще отхвърлиш второто обаждане.

Изчакване на повикване: ще ти помогне да координираш двата разговора, според това колко спешен е всеки от тях, като разбереш веднага за новото обаждане.

Щом някой ти звънне, докато разговаряш, кратък звуков сигнал те информира за новото обаждане, а на дисплея на твоя телефон се появява името или номера на абоната, който те търси. Последният чува безплатно следното съобщение:
"В момента абонатът разговаря. Моля, изчакайте приемане на вашето обаждане."

Задържане на повикване: ще ти позволи временно да прекъснеш, но без да прекратяваш, разговора, който водиш в момента, за да отговориш на входящо обаждане.

Имай предвид следните условия: в един момент само едно обаждане може да бъде чакащо; по едно и също време само едно от обажданията може да бъде активно и само едно задържано.

Освен това можеш да редуваш двете обаждания колкото пъти пожелаеш.

Услугата е валидна само за клиенти на абонаментни плановe на Yettel и се предоставя автоматично с включването в мрежата на оператора.

Този отговор помогна ли ти?

За да активираш услугата, директно от клавиатурата на телефона си набери *43#, а за да я деактивираш #43#. След това избери бутона/опцията за повикване (представлява бутон или графично изобразяване на зелена слушалка).

Ако искаш да провериш състоянието на услугата, използвай код *#43#.

Този отговор помогна ли ти?