Виртуална телефонна централа

Вие сте тук

Мониторинг и детайлни статистики

Проследявате броя на обслужените обаждания, тяхната продължителност, пропуснати обаждания и други – както за входящи, така и изходящи телефонни разговори.

Пренасочване и рутиране на обажданията

Задавате правила за разпределяне и пренасочване на обажданията между служители, отдели, а и дори между различни устройства.

Интеграция със CRM и други вътрешни софтуери

Виртуалната централа има възможност за връзка с различни системи за управление на клиенти, така че контактите на клиентите, данните за продажби и статистиките с разговори да се визуализират на едно място.

Подготвили сме кратък клип, за да се запознаеш с Виртуална централа от Yettel

Защо да изберете Виртуалната телефонна централа от Yettel?

Без разходи за хардуерна поддръжка

Без първоначална инвестиция

Без необходимост от технически познания

Дистанционна работа

Качествена връзка

Запазвате номерата


За повече информация относно цените и параметрите на услугата може да се свържете с Вашия търговски представител, да отправите запитване тук или в модул Бизнес приложения в Бизнес портала тук.

Виртуалната телефонна централа не само надгражда всички познати функционалности на физическата, но в допълнение позволява да бъде ползвана без да променяте текущата си телефонна структура и има удобен интерфейс, чрез който можете да управлявате сами настройките. В същото време тя Ви дава възможност да спестите от закупуването и поддръжката на скъпо оборудване, което се амортизира.

Необходимо е единствено да имате гарантирана интернет свързаност.

Да, Виртуалната телефонна централа Ви дава модерни функционалности, като в същото време, можете да запазите телефонната структура без промени. След преминаването към Виртуална телефонна централа начинът на работа на Вашите служители не само се запазва, а се улеснява.

При първоначално конфигуриране на услугата, Yettel предоставя потребителско име и парола за административния интерфейс, където можете да управлявате всички функционалности, от които имате нужда, както и да определяте кои служители какви правила за ползване решението да притежават.

Може да разчитате на консултация, поддръжка и съдействие на български език, обучение на Вашите служители, гъвкавост и бърза реакция, професионално и едновременно лесно за ползване решение, високо качество на гласовите обаждания, и само една обща фактура за всички Ваши услуги. Нашият партньор е българска компания, която самостоятелно развива и поддържа решението, и може да адаптира решението с допълнителни разработка и интеграция, в зависимост от Вашите нужди.

Решението покрива следните стандарти: ISO 27001 (Управление на сигурността на информацията), ISO 9001 (Управление на качеството). Данните се съхраняват в два дейта центъра, така че да се предостави сигурност и надеждност за клиентите.

Не, няма. Yettel комуникира открито всички необходими разходи, така че клиентите да планират бюджета си правилно.

В зависимост от Вашите нужди и потребление, можем да Ви предоставим персонализиран тарифен план и допълнителен пакет от минути, така че да е максимално изгодно за Вас, имайки предвид трафика Ви.

Услугата се предлага с месечен абонамент при сключване на договор за 12 и 24 месеца;
Услугата се предоставя в партньорство с трето лице и във връзка с това, „Yettel България“ ЕАД не носи отговорност за наличието й, за съхраняваната информация, за функциите или съдържанието й;
Общи условия