Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

Гласови услуги

Вие сте тук

Включи всички в разговора. Услугата Конферентна връзка ти дава възможност да провеждаш разговор едновременно с няколко участника.

За да осъществиш конферентен разговор трябва:

1. да имаш едно активно обаждане

2. да набереш втори участник

3. докато разговаряш с втория участник да избереш 3 от клавиатурата на телефона ти

4. накрая да избереш опцията за осъществяване на ново обаждане

Имай предвид че максималният брой участници в една конферентна връзка е 5.

Услугата важи само за клиенти на абонаментни планове на Yettel и се предоставя автоматично с включването в мрежата на оператора.

Този отговор помогна ли ти?

Със съкращението CLIR се обозначава опцията за Забрана за идентификация на повикванията, с активирането на която забраняваш мобилният ти номер да се изписва на дисплея на телефона, на който се обаждаш, когато звъниш към номер от фиксирана, цифрова или мобилна мрежа.

Услугата не е активирана по подразбиране. За да я активираш, трябва да се обадиш на Отдела за обслужване на клиенти на номер 123.

Този отговор помогна ли ти?

С активирането на услугата CLIP (Идентификация на повикванията) разбираш кой ти се обажда, преди да отговориш. Тя позволява да видиш номера на абоната, който те търси, в случай че обаждането е от фиксирана или мобилна мрежа. Не плащаш и не правиш нищо за активиране на CLIP. Тази услуга е безплатна за всички клиенти на Yettel и се активира автоматично при включване в мрежата на оператора.

Този отговор помогна ли ти?

Това зависи от възможностите на твоя MMS телефон.

Този отговор помогна ли ти?

От Yettel е предвиден механизъм за защита на потребителите в случай на непрекъсване на разговор, поради пропуск или грешка. Разговорите в мрежата на Yettel се прекъсват автоматично след изтичане на около 1 час от започването им. В случай на избиране на телефонен номер, осъществяване на връзка и последващ пропуск за прекратяване на връзката от страна на потребител, повикването се отчита от Yettel и се отразява и тарифиран в реалната му продължителност, независимо дали е бил осъществяван разговор между двете страни.

Този отговор помогна ли ти?

Yettel активира защитен механизъм, ако пропуснеш да прекъснеш разговор. При непрекъсване на разговор в мрежата на Yettel, поради пропуск или грешка, разговорът се прекъсва автоматично след изтичане на около 1 час от започването му. Ако избереш телефонен номер, осъществиш връзка и пропуснеш да я прекъснеш, повикването се отчита, отразява и тарифира от Yettel , с оглед реалната продължителност на връзката и без значение дали реално е осъществен разговор между двете страни.

Този отговор помогна ли ти?