Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

Всичко за твоя смартфон

Ако искаш смартфонът ти да получава най-добрата възможна грижа, когато се налага, ако имаш нужда от голям и адекватен избор на устройства, и нов телефон всяка година, ако старият смартфон ти е омръзнал толкова, че искаш да го разкараш още сега, значи си на правилното място.

Няма бутон пауза в живота, но има Смартфон протект, за да си застраховаш устройството

Смартфон протект е застраховка за устройства като смартфони, таблети и смарт аксесоари, която ти дава сигурност като абонат на Yettel, че след като си вземеш ново устройство от нас, ще можеш да се наслаждаваш на живота и да не се тревожиш дори и да го счупиш неволно или ти го откраднат. Предлагаме ти два продукта с различно покритие - Смартфон протект и Смартфон протект +, а ти решаваш кой да избереш.

Виж повече

С услугата Upgrade, можеш да си вземеш следващия модел смартфон веднага, след като се появи

Upgrade ти позволява да имаш нов модел смартфон с план от Yettel на всеки 12 месеца. Ето как работи - вземаш устройство на лизинг с Upgrade, след година го връщаш, без да трябва да плащаш повече за него и си купуваш новото, което си избрал – в брой или на лизинг, както ти е удобно. Ако искаш да си в крак с времето, тази услуга е създадена за теб.

Виж повече

Върни стария си смартфон и вземи ваучер за нова покупка в Yettel с услугата Рециклирай и спести

Ако имаш по-стар смартфон, който ти е писнало да ползваш или вече дори си го прибрал някъде по шкафовете, имаме нещо точно като за теб. С услугата Рециклирай и спести, можеш да върнеш стария си смартфон и да получиш оценка за остатъчната му стойност от нашите експерти. Ако офертата те устройва, получаваш съответната сума под формата на ваучер за покупка на смартфон, таблет или аксесоар. Ваучера можеш да използваш, когато прецениш, а даже можеш да го подариш на приятел. И най-важното – не трябва да си абонат на Yettel, за да се възползваш от услугата Рециклирай и спести.

Виж повече

Ако на смартфона ти му има нещо, имаме собствен Сервиз

Ние, в Yettel, разполагаме с екип от техници, които могат да се справят с проблема на твоя счупен, развален или неработещ смартфон. В нашия собствен сервиз, устройството ти ще получи най-добрата грижа – от техническата консултация до възможния ремонт. Ако пък си абонат на Yettel, ще ти осигурим и устройство за временно ползване от същия клас като твоето.

Виж повече

Избери лизинга, който ти приляга със Смарт лизинг

Ако искаш да вземеш устройство с разсрочено плащане, можеш да избереш онази възможност, която те устройва най-добре. От различните възможности за лизинг с предплащане до опцията за допълнителен лизинг, при положение, че искаш второ устройство към абонаментния си план – всичко е съобразено с твоите нужди и възможности.

Виж повече