Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

3 Години гаранция от Yettel

Удължена гаранция от Yettel без допълнително заплащане

Толкова безценни моменти можеш да имаш за три години - и телефонът ти е винаги с теб. В Йеттел, с всеки смартфон, взимаш не две, а три години гаранция. Без допълнително заплащане.

“3 години гаранция” значи по-малко електронни отпадъци

С Yettel можеш да използваш смартфона си по-дълго и така да ни помогнеш да намалим електронните отпадъци и заедно да се погрижим за намаляване на отпечатъка, който оставяме върху околната среда. Можеш да научиш повече за нашата Стратегия за устойчиво развитие тук.

За предстоящите ти безценни моменти си избери нов телефон на супер цени от Yettel

Застраховай своя със Смартфон Протект, за да ти е съвсем спокойно

Въпроси и отговори

Удължената гаранция е естествено продължение на стандартната търговска гаранция от 24 месеца и се предоставя от Yettel за всички смартфони закупени след 01.02.2023. Така ние ти даваме възможност да удължиш живота на устройството си и да спестиш разходи за ремонт, ако такъв се наложи през третата година след покупката му. Необходимо е да запазиш гаранционната си карта и документът за покупка и ако имаш гаранционнен пробем, да ги предоставиш в магазин на Yettel заедно е устройството за поправка. Собственият ни сервиз работи само с оригинални резервни части и съгласно всички изисквания на производителите, а ако е необходимо, за времето на ремонта ще ти предоставим заместващо устройство.

Погрижи се да запазиш оригиналната гаранционна карта, издадена при покупка на смартфона.

Гаранцията не се отнася за акумулаторната батерия и аксесоарите към продукта (дълготрайността на батерията и нейните характеристики зависят изцяло от спазването на правилата за експлоатация, описани в ръководството към продукта).

Гаранцията не се признава при всички случаи на повреди, причинени от неправилна употреба, изпускане, удар, неправилно съхранение, заливане с течност, опити за поправка от неупълмномощени лица, зареждане с неоригинални зарядни устройства или други външни въздействия, в противоречие с изискванията на производителя.