Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

SAMSUNG в Yettel

Samsung в Yettel

Бъди готов да разгърнеш света си

Флагшип моделите на Samsung носят истинско премиум изживяване. Galaxy Z Fold3 разполага с тройна камера за ексклузивни снимки, дори и при ниско осветление, а уникалният Z Flip3 осигурява бързина, качество и скорост.

Виж повече

Защо Samsung в Yettel?

logo Xiaomi

Рециклирай и спести

Ние винаги ще сме насреща, когато и да посетиш наш магазин. Изкупуването на телефон по "Рециклирай и спести" зависи само от твоето желание и дали си доволен от цената, която ти предлагаме.

Виж повече
logo Xiaomi

Смартфон протект

За щастие вече има Смартфон протект или иначе казано застраховка за твоето ново устройство, която можеш да си вземеш в Yettel – за да ти е по-спокойно.

Виж повече
logo Xiaomi

Чуй най-доброто от твоя свят

Представяме Galaxy Buds Pro. Те са наистина безжични слушалки с технология от професионален клас, която ще те потопи в нечуван досега звук.

Купи онлайн

Намери телефона, който ти подхожда

Виж всички смартфони

Най-добрите Samsung предложения

image

Бъди готов да разгърнеш света си

Samsung Galaxy Z Fold3 - всичко, което би искал в един първокласен и издръжлив 5G смартфон. След това го накарахме да се разгъне – разкривайки огромен екран, така че да можеш да гледаш, работиш и играеш както никога досега.

Купи Онлайн
image

Нещо добро стана още по-добро

Сгъва се в джоба ти. Пасва в чантичката ти. Побира се в най-тесните ти дънки. След това можеш да го извадиш и той се превръща в 5G смартфон в пълен размер, който се разгъва до любимите ти ъгли.Ако звучи така, сякаш сме се опитали да преосмислим телефона, това и направихме с новия Galaxy Flip3.

Купи Онлайн
image

Часовникът, който те познава най-добре

Много от нас искат да знаят повече за себе си, за да бъдат в перфектна форма. Ето защо създадохме изцяло новия Galaxy Watch4, за да те съпътства по пътя към по-здравословен начин на живот.Намисли си вид тренировка и той може да я проследи.

Купи Онлайн

Още от Samsung за теб

SAMSUNG Galaxy S21+ 256GB

image
1409 ,99 лева в брой
с план Тотал Макс 59.99
Купи Онлайн

SAMSUNG Galaxy Buds2

image
289 ,99 лева в брой

Купи Онлайн

SAMSUNG Galaxy A52s 5G 128GB

image
419 ,99 лева в брой
с план Тотал Макс 59.99
Купи Онлайн

Търсиш нещо повече?

Към онлайн магазина