Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

SAMSUNG в Yettel

Най-добрите Samsung предложения

Влез в твоята епична епоха

Представяме забележителната серия Samsung Galaxy S23. Сложи в джоба си нещо по-специално. Свежи нови цветове, вдъхновени от природата, обагрят полираната метална рамка на корпуса на Galaxy S23 | S23+. Наслади се на WOW резолюция с 200MP камера на Galaxy S23 Ultra, a eмблематичната Note писалка идва вградена, за да скицираш и водиш бележки без усилие.

Samsung Galaxy Z Fold5 - Мощност като на компютър – в джоба ти

Представяме ти телефона с голям екран, който ти дава усещане за мобилен киносалон. Той е едновременно впечатляваща гейм конзола и работна станция с няколко екрана, на които да отхвърляш задачите за деня. Освен това има мощна, професионална камера. И всичко това се сгъва и побира в ръката ти.

Galaxy Z Flip5 | Flip-ни и ти

Пасва перфектно - както в живота, така и в джоба ти. С великолепен Flex Window, който можеш да персонализираш лесно. Камера, която заснема селфита от различни ъгли. И батерия, която издържа на твоето темпо.

Galaxy Tab S9 Series - Новият стандарт за премиум таблети

Нашият най-голям дисплей Dynamic AMOLED 2X. По-издръжлив от всякога и водоустойчив. Нашият най-мощен S Pen.2 Ненадмината Snapdragon® 8 Gen 2 производителност.

Galaxy Watch6 Classic - Изглеждай перфектно

Прави повече неща. Всеки мечтае за това. Ние превръщаме мечтата в реалност с нашия часовник с най-голям дисплей, персонализирани тренировъчни програми и проследяване на съня. Всичко това – в един класически, стилен корпус.

Защо Samsung в Yettel?

Рециклирай и спести

С услугата "Рециклирай и спести" можеш да върнеш старо устройство и да вземеш ново с отстъпка в 3 лесни стъпки.

Смартфон протект

Смартфон протект е застраховка за твоето ново устройство, за да бъдеш спокоен, дори и при случайни повреди.

Много повече от часовник

С Galaxy Watch6 можеш да изпращаш текстови съобщения, да звъниш на приятели, да стриймваш музика и много други, дори без смартфона си.

Намери телефон, който ти подхожда

SAMSUNG Galaxy Watch5 Pro 45mm BT

649.99
лв. в брой

SAMSUNG Galaxy Buds2 Pro

379.99
лв. в брой

SAMSUNG Galaxy A54 5G 128GB

539.99
лв. в брой
с Тотал Макс 35.99

Търсиш нещо повече?