Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

Онлайн защита

Интернет трансформира света, в който живеем. Считаното за невъзможно вчера е детска игра днес. Но по същия начин, както всичко вече е на върха на пръстите ни, така и самите ние сме неподозирано близо до недоброжелатели в онлайн пространството.

Да, интернет прави всичко достъпно, но замислял ли си се дали си защитен, докато сърфираш? Истината е, че интернет мрежата носи забавление и нови знания, но и много възможности за дигитални заплахи като Зловреден софтуер, Вирус, Червей, Phishing & Pharming, Хакове на следващо ниво.

Избери подходящата защита според твоите нужди

Онлайн защита в мрежата на Yettel

tick-sign-image

Сърфираш само в мобилната мрежа

tick-sign-image

Браузваш в търсачки в необятния интернет

tick-sign-image

Ако искаш да получиш защита само с един клик

Научи повече

Онлайн защита във всички мрежи

tick-sign-image

Използваш ли WiFi мрежа– вкъщи, в любимото кафе или на работа

tick-sign-image

Постоянно намираш нови приложения, които искаш да тестваш и да си защитен

tick-sign-image

Често сваляш файлове на телефона си

Научи повече

X

Онлайн защита в мрежата на Yettel

Активирай с един клик Онлайн защита в мобилната мрежа и сърфирай безопасно

Какво получаваш:

Филтриране и защита от опасности в интернет в мобилната мрежа
2 месеца ползваш услугата без допълнително заплащане
Няма нужда да инсталираш допълнително приложение
Активираш и управляваш лесно през приложението Yettel

Активирай лесно през приложението Yettel

Активираш защита само с един клик. Допълнителна инсталация не е нужна. Няма нужда да се регистрираш или да сваляш защитен софтуер. Браузвай безопасно в интернет!
Веднага след активиране на услугата, твоето сърфиране в интернет ще бъде защитено, защото ще преминава през специални филтри в мрежата на Yettel. Така може да защитиш всяко устройство, което е свързано към нея. Яко, а?

Как работи онлайн защитата на Yettel?

Защитата е винаги актуална

За всички операционни системи

Статистика

Предупреждение вместо блокиране

Ние постоянно обновяваме щита срещу заплахи в интернет директно в мрежата на Yettel. Грижим се да поддържаме защитата актуална, за да не се притесняваш и да браузваш сигурно на воля.

Защитата работи в мрежата на Yettel с всички смартфони и таблети, без значение от операционната система на твоето устройство. И още нещо - всеки смартфон или таблет може да стане безопасна hotspot зона.

В приложението Yettel можеш редовно да следиш заплахите, от които сме те спасили. Имаш възможност и да прегледаш статистиките за различни периоди. Поверителността на твоята информация е защитена. За да ти покажем всички данни, ние обработваме само блокираните заплахи, а не конкретни интернет страници.

Твоята интернет защита няма да блокира опасностите, но ще те предупреди, когато такава бъде засечена. Ти ще решиш дали искаш да продължиш към опасното съдържание.

Колко струва?

Онлайн защита в мобилната мрежа е на цена 1.20 лв/месец., като можеш еднократно да се възползваш от 2 месеца тестови период без заплащане.

Всички клиенти на Yettel получават услугата без допълнително заплащане за първите 2 месеца. След това цената е 1.20 лв. /месец

Активирай през приложението Yettel или в най-близкия до теб магазин на Yettel

Виж за кои тарифи услугата е без допълнително заплащане за срока на договора тук.

Активация и управление на услугата

1.Влизаш в Yettel
2.Кликваш на меню Услуги и Онлайн защита
3. Избираш пакет за теб или твой близък
4. Цъкваш Активирай и готово
5. Ти си защитен! Управлявай сам!

Всеки наш консултант може да ти демонстрира услугата и да ти покаже колко лесно е да я управляваш. Тествай сам на място и браузвай спокойно в интернет!

При първоначално активиране на услугата Онлайн защита в мобилната мрежа ти предоставяме 2 месечен тестов период без допълнително заплащане. Тестовият период е валиден еднократно. Услугата е валидна за абонаментни планове с включени мобилни данни.

1.Влизаш в Yettel
2. Кликваш на меню Услуги и Онлайн защита
3. Меню Настройки
а. Меню Защита в интернет
б. Меню Филтриране по категории
в. Меню Разрешен и Забранен списък
4. Меню Статистики

Сърфирай спокойно в интернет, защото си защитен с Онлайн защита в мобилната мрежа. Вече няма нужда да се притесняваш от зловредни уебсайтове, софтуери и вируси, тъй като те се разпознават и спират от филтри в мрежата на Yettel, като те предупреждаваме.

Сам управлявай категории с неподходящо съдържание - избери от списък с предложени категории кое съдържание е неподходящо за теб и то ще бъде филтрирано.

Сам може да включиш различни интернет страници в списъците, така че да си сигурен, че можеш да достигаш до тях или ограничиш.

Може да разглеждаш статистки за различни периоди. Яко, а?

Често задавани въпроси

Онлайн защита се управлява чрез приложението Yettel и не е нужно да инсталираш друго приложение, за да разчиташ на защитата от Онлайн защита.

Не, проверките през мрежата осигуряват ефективен контрол върху мрежовите компоненти на Yettel. Това означава, че скоростта на интернет връзката няма да бъде намалена, ако използваш Онлайн защита.

Можеш да активираш като избереш секция Услуги в приложението Yettel, след това Онлайн защита и се запознаеш с условията на услугата.

От услугата

Управлението на Онлайн защита е в приложението Yettel, можеш да деактивираш след като достъпиш услугата.

Ако избереш отказ от услугата Онлайн защита, то тя ще остане активна до края на платения период, след което ще се деактивира автоматично.

От Съгласието

Можеш да оттеглиш даденото Съгласие, валидно за Онлайн защита и през приложенито Yettel. Имай предвид, че при оттегляното му, услугата ще бъде деактивирана моментално и ти няма да може да разчиташ на защита в интернет от Онлайн защита.

За да работи и да те предпазва услугата Онлайн защита на Yettel използва информация, свързана с трафика.

Ти си предпазен в мрежата на Yettel, но трябва да знаеш, че Онлайн защита работи с HTTPS сайтове, които се хостват на сървъри използващи разширението SNI на протокола за криптиране TLS. Тъй като не всички сървъри използват SNI, не можеш да гарантираме, че предоставяме пълна защита на HTTPS сайтове.

Краткият отговор е не. Ако си на публична мрежа (wifi) или ползваш всяка друга мрежа освен Yettel, услугата Онлайн защита няма да работи.

Може да прочетеш Характеристики и условия за ползване на услугата Онлайн защита тук.

X

Онлайн защита във всяка мрежа

Осигури си защита във всяка мрежа и сърфирай безопасно

Какво получаваш:

Филтриране и защита от опасности в интернет дори и на wifi
Сканиране на устройството за опасни файлове или приложения*
2 месеца ползваш услугата без допълнително заплащане
Активираш през приложението Yettel и инсталираш допълнително приложение
Управляваш лесно САМО през Yettel
* Важи само за устройства с операционна система Android

Активираш през приложението Yettel и инсталираш допълнително приложение

Често ли браузваш през Wi-fi мрежа? Свързването към различни публични и частни мрежи крие много рискове за сигурността на данните в твоето устройство. Сега можеш да си осигуриш допълнителна защита като избереш услугата Онлайн защита във всички мрежи.
За да ти предоставим тази защита, ние ще се погрижим специални филтри за „инспектират“ твоя трафик и да следят дали сайтовете и приложенията, които достъпваш, не са компрометирани. Всичко става в лесни стъпки - инсталираш на устройството си допълнителното приложение Онлайн защита и минаваш през няколко стъпки по активацията му. Готово! Оттук нататък управляваш услугата изцяло в приложението Yettel и можеш да си спокоен за своето браузване.
Яко, а?

Как работи онлайн защитата на Yettel?

Защитата е винаги актуална

Статистика

Предпазваме те

Ние постоянно обновяваме щита срещу заплахи в интернет и се грижим да поддържаме защитата актуална, за да не се притесняваш и да браузваш, да сваляш файлове и приложение сигурно на воля.

В приложението Yettel можеш редовно да следиш заплахите, от които сме те спасили. Имаш възможност и да прегледаш статистиките за различни периоди. Поверителността на твоята информация е защитена. За да ти покажем всички данни, ние обработваме само блокираните заплахи, а не конкретни интернет страници. В допълнение ще намериш информация и за откритите при сканиране на устройството опасни файлове и приложения.

Твоята интернет защита ще блокира опасностите, когато такава бъде засечена. Така може да си сигурен, че няма да си свалиш вирус, или да допуснеш някой хакер до съдържанието на устройството ти.

Колко струва?

Онлайн защита във всички мрежи е на цена 1.20 лв/месец., като можеш еднократно да се възползваш от 2 месеца тестови период без заплащане.

Всички клиенти на Yettel получават услугата без допълнително заплащане за първите 2 месеца. След това цената е 1.20 лв. /месец

Активирай през приложението Yettel или в най-близкия до теб магазин на Yettel

Инсталирай лесно допълнителното приложение MyOnlineProtect

Виж за кои тарифи услугата е без допълнително заплащане за срока на договора тук.

Активация и управление на услугата

1.Влизаш в Yettel
2.Кликваш на меню Услуги и Онлайн защита
3.Избираш пакет за теб или твой близък
4.Цъкваш Активирай
5.Свали приложението Онлайн защита от като избереш линка
6.Готово! Ти си защитен! Управлявай сам услугата в МТА

Всеки наш консултант може да ти демонстрира услугата и да ти покаже колко лесно е да я управляваш. Тествай сам на място и браузвай спокойно в интернет във всяка мрежа!

При първоначално активиране на услугата Онлайн защита във всяка мрежа ти предоставяме 2-месечен тестов период без допълнително заплащане. Тестовият период е валиден еднократно за всеки мобилен номер, който ползваш. Услугата е валидна за абонаментни планове с включени мобилни данни.

1.Влизаш в Yettel
2. Кликваш на меню Услуги и Онлайн защита
3. Меню Настройки

а. Меню Защита в интернет
б. Меню Филтриране по категории
в. Меню Разрешен и Забранен списък
г. Меню Сканиране на устройството
д. Меню Antitheft
4. Меню Статистики

Сърфирай спокойно в интернет, защото си защитен с Онлайн защита във всички мрежи. Вече няма нужда да сe притесняваш от зловредни уебсайтове, софтуери и вируси, тъй като те се разпознават и спират от специални филтри. Ние те предупреждаваме за всяка опасност, която засечем, а ти сам преценяваш дали да продължиш към уебсайта.

Сам управлявай категории с онлайн съдържание - избери от списък с предложени категории кое съдържание е неподходящо за теб и достъпът до него ще бъде филтриран.

Сам може да включиш различни интернет страници в списъците, така че да си сигурен, че ще можеш да достигнеш или не до тях.

Сканирай устройството си за заплахи – ако всичко е наред – поздравления, ако открием опасност – ще ти кажем къде точно в устройството ти се намира, съветваме те да изтриеш съответния файл или приложение.

Може да разглеждаш статистки за различни периоди. Яко, а?

Ако си изгубил устройството си или смяташ, че може да е откраднато, можеш да влезеш в профила си в Yettel от друго устройство, например компютъра си и да видиш на карта къде се намира телефона ти, като допълнително може да включиш аларма, която да сигнализира.

Често задавани въпроси

Онлайн защита се управлява чрез приложението Yettel, но е нужно да инсталираш друго приложение, за да разчиташ на защитата от Онлайн защита във всички мрежи. Когато активираш услугата следвай описаните стъпки в Yettel, При активирането на услугата ще се генерира препратка към AppStore или GooglePlay, от където следва да свалиш допълнито приложение MyOnlineProtect, за да може услугата да работи.

За да работи правилно услугата Онлайн защита във всички мрежи, трябва да свалиш приложението MyOnlineProtect, следвайки стъпките в Yettel.

Услугата няма да може да работи, нито да ползваш настройки, нито да следиш статистики
Имай предвид, че дори и да не свалиш приложението MyOnlineProtect услугата ще бъде активна и ще бъде таксувана след изтичане на тестовия период.

Услугата Онлайн защита във всички мрежи дава възможност за еднократен 2 месечен тестов период без допълнително заплащане. Преди такусване ще те уведомим с кратко текстово съобщение. Цената на услугата е 1.20лв/месец.

Не, проверките през мрежата осигуряват ефективен контрол върху мрежовите компоненти на Yettel. Това означава, че скоростта на интернет връзката няма да бъде намалена, ако използваш Онлайн защита във всички мрежи.

Можеш да активираш като избереш секция Услуги в приложението Yettel, след това Онлайн защита във всички мрежи и се запознаеш с условията на услугата.

От услугата

Управлението на Онлайн защита във всички мрежи е в приложението Yettel, можеш да деактивираш след като достъпиш услугата.
Ако избереш отказ от Онлайн защита във всички мрежи, то тя ще остане активна до края на платения период, като след нещо ще се деактивира автоматично

От Съгласието

Можеш да оттеглиш даденото Съгласие, валидно за Онлайн защита и през приложението Yettel. Имай предвид, че при оттегляното му, услугата ще бъде деактивирана моментално и ти няма да може да разчиташ на защита в интернет от Онлайн защита.

Ако се откажеш от услугата, не забравяй, че трябва да деинсталираш и приложението MyOnlineProtect

След деактивиране на услугата Родителски контрол, приложението MyOnlineProtect трябва да бъде деинсталирано от устройството, за което е било активно.

За да работи и да те предпазва услугата Онлайн защита на Yettel използва информация, свързана с трафика.

Услугата работи с помощта на допълнителен софтуер от BitDefender, който предоставя една от най- добрата защита в областта на онлайн сигурност и защита. Решението предлага изобилие от функционалностти за iOS и Android.

Ransomware е злонамерен софтуер, предназначен да блокира достъпа до личните файлове на вашето устройство, който се ползва от хакерите с цел изнудване.
Онлайн защита предлага защита срещу рансъмуер, която предпазва твоите документи, снимки и видеоклипове в безопасност от всички известни кибер заплахи.
Това решение за сигурност може да идентифицира дори най-новите видове рансъмуер чрез използването на множество слоеве защита, предназначени за откриване на злонамерен софтуер по време на различни етапи на атаката.

Ти си предпазен във всички мрежи, да и wifi, но трябва да знаеш, че Онлайн защита във всички мрежи работи чрез допълнителното приложение MyOnlineProtect само със съвместими уеб браузъри и няма да бъдете защитени, докато използвате други браузъри или приложения, с изключение на антивирусна защита на самите инсталирани приложения, която ще предупреди и блокира злонамерени приложения, които може да сте инсталирали на вашето устройство. За операционна система iOS Онлайн защита във всички мрежи работи чрез допълнителното приложение MyOnlineProtect само с имена на домейни, а не с пълни URL адреси. Yettel прави всичко възможно да идентифицира всички заплахи и вируси, но не може да гарантира пълна защита срещу всички кибер заплахи.

Да, имаш възможност от еднократен 2 месечен тестов период, като преди изтичането му ще бъдеш уведомен. Имай предвид, че ако по време на тестовия период се откажеш от услугата Онлайн защита във всички мрежи, то ще изгубиш възможността да я използваш без допълнително заплащане за останалия срок до 3ия месец, ако има останал такъв.

Краткият отговор е не, времето за проверка на заявките за онлайн опасности между сървърите е толкова кратко, че това няма да се отрази на скоростта на браузване или работата на други приложения.

зависи от характеристиките на устройството, на което е активирано приложение, употребата му, но средно дневно за операционна система Android е около 3-5%, за операционна система iOS е около 8-10%

за операционна система Android: с версия 7 или по-висока
за операционна система iOS: с версия 11 или по-висока

Влез в приложението Yettel Bulgaria, меню Услуги, Онлайн защита и Родителски контрол
избери текущо активната услуга, която искаш да промениш
Избери опция „Избери друга услуга“
Ще видиш нов екран с възможните услуги
Избери новата, която мислиш, че е най-подходяща
Имай предвид, че ако избереш нова услуга, която да замени старата то ще бъде удържана сумата за текущата услуга и новата ще бъде таксувана веднага (освен ако не е в тестов период)

Може да прочетеш Характеристики и условия за ползване на услугата Онлайн защита тук.

Покажи по-малко

Добави сигурност към твоя смартфон с услугата, която ти подхожда

Точно така - цената е една, а защитата от Yettel е безкомпромисна във всеки случай. От теб зависи - в коя мрежа сърфираш, често ли браузиш на WiFi, ползваш ли приложения или ти се налага да сваляш файлове от имейл. За повече информация, може да прочетеш характеристики и условия тук.

Задаване на разрешен/забранен списък с уебсайт
Защита докато сърфираш в Интернет в мрежата на Yettel
Филтриране на онлайн съдържание по категории
Защита докато сърфираш в Интернет във всяка мрежа (Wi-Fi)
Сканиране на устройството за потенциални заплахи (файлове или опасни приложения)
Намери устройството (против кражба)
Инсталиране на допълнително приложение

Онлайн защита в мрежата на Yettel

Онлайн защита във всички мрежи

Онлайн защита в мрежата на Yettel

Задаване на разрешен/забранен списък с уебсайт

Защита докато сърфираш в Интернет в мрежата на Yettel

Филтриране на онлайн съдържание по категории

Защита докато сърфираш в Интернет във всяка мрежа (Wi-Fi)

Сканиране на устройството за потенциални заплахи (файлове или опасни приложения)

Намери устройството (против кражба)

Инсталиране на допълнително приложение

Онлайн защита във всички мрежи

Задаване на разрешен/забранен списък с уебсайт

Защита докато сърфираш в Интернет в мрежата на Yettel

Филтриране на онлайн съдържание по категории

Защита докато сърфираш в Интернет във всяка мрежа (Wi-Fi)

Сканиране на устройството за потенциални заплахи (файлове или опасни приложения)

Намери устройството (против кражба)

Инсталиране на допълнително приложение

От какво те предпазва Онлайн защита от Yettel?

При инсталиране на ново мобилно приложение

При получаване на SMS с непознат линк

При получаване на зловреден e-mail

При онлайн плащания