Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

За Yettel

Вие сте тук

Yettel България, част от групата на PPF Telecom, е телекомуникационна компания, която свързва над 3 милиона клиенти с хора, устройства и бизнеси. До март 2022 г. компанията присъства на българския пазар като Теленор България.

В своята повече от 20-годишна история на българския пазар компанията натрупва солиден опит като пионер в областта на безжичните мрежи, като стартира първата търговска 4G мрежа в България през 2015 г., първата VoLTE услуга през 2018 г. и проправя пътя за развитието на 5G с първия тест на мрежите от пето поколение в страната.


Корпоративна информация

Yettel е водеща телекомуникационна компания с повече от 3 милиона активни потребители в България.

Прочети повече

Доклади за устойчиво развитие

Докладите за развитие отразяват ангажимента ни периодично да отчитаме напредъка си към устойчиво развитие.

Прочети повече

Лидерски екип на Yettel

Запознайте се с нашия екип. Научете повече за всеки от нашите ръководители.

Прочети повече

Мрежа, отличена с награди

Мобилната мрежа на Yettel бе отличена със сертификат Best in test след анализ на 31,9 млн. проби в шест категории.

Нашият ангажимент

Околна среда

Чрез нашата дългосрочна стратегия за екологична устойчивост се стремим непрекъснато да намаляваме въздействието си върху околната среда и да полагаме постоянни усилия за нейното опазване.

Прочети повече

Общество

Предлагайки телекомуникационни услуги, ние не само осигуряваме високо качество, сигурност и удобство, но и допринасяме за подобряване на стандарта на живот в страната.

Прочети повече

Пазар

Yettel е една от най-големите компании в България и е лидер в областта на корпоративната отговорност и иновациите на телекомуникационния пазар. За да отговорим на изискванията на нашите клиенти, ние работим с много партньори.

Прочети повече

Служители

В Yettel вярваме, че успешната социална стратегия на една компания започва с поемането на отговорност за хората, които изграждат нейния успех. Грижата и признанието към хората, които работят за нас, са основен фактор за развитието на нашата компания.

Прочети повече

Кариери в Yettel

Открий възможности за работа

Присъедини се към нас. Запознай се с отворените позиции в Yettel.