Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

XIAOMI Mi Body Composition Scale 2

Вие сте тук

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

XIAOMI Mi Body Composition Scale 2

Пазаруването онлайн е лесно
Безплатна доставка в България
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

XIAOMI

XIAOMI Mi Body Composition Scale 2

Избери цвят оттук:

Избери цвят оттук:

Цена в брой
Цена на лизинг
XIAOMI Mi Body Composition Scale 2
49,99лв. в брой
Плащаш сега
49,99лв.лв.
Добави в количката
Плащаш сега
49,99лв. в брой
Общи
Категория: 
Умен кантар
Съвместимост: 
Смарт устройства, които използват Android 4.4 (и по-нова) или iOS 9.0 (и по-нова)
Функции
Характеристики: 

• Елегантен и изчистен дизайн, проектиран с мисъл за твоята безопасност. Повърхността от лъскаво, здраво закалено стъкло е с покритие и против хлъзгане.
• Опознавай се по-добре чрез  високата прецизност при измерването на 10 ключови телесни показатели- вĸлючитeлнo мacaтa нa мycĸyлитe, нa cĸeлeтa, индекс на телесна маса, ĸoличecтвoтo вoдa и мaзнини в тялото
• Чрез свързване с приложението Mi Fit app - всички твои здравни данни са на едно място – Mi Body Composition Scale 2 синхронизира твоите данни в приложението, така че да можеш да видиш всичките си данни в една лесна за четене графика, улеснявайки проследяването на напредък и резултати.
• Приложението Mi Fit проследява и различните характеристики на телесния ти състав, като телесно тегло, процент на мазнини, процент на вода в тялото и други, за да ти осигури пълна тренировъчна програма.
• Профили за цялото семейство - Mi Body Composition Scale 2 автоматично идентифицира всеки член на семейството и може да съхранява до 16 потребителски профила.

Данни
Свързаност: 
Bluetooth
Батерия
Батерия: 
4 x 1.5 V AAA батерии
Съдържание
Тегло: 
около 1700 g
Размери: 
300 x 300 mm
eSim: 
He