Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

The content was last modified on Jul 1, 2024, 4:48:50 PM

Какво е deezer?

deezer е музикална стрийминг услуга, с която слушаш любимата си музика, докато си в движение или просто релаксираш вкъщи. С Deezer имаш достъп до повече от 120 милиона песни, включително и български.

 • Deezer разполага с огромен и непрекъснато увеличаващ се каталог с песни и албуми. Имаш свободата да правиш собствени плейлисти или да се довериш на избора на музикалните редактори на deezer.
 • Flow – персонализиран безкраен плейлист. Приложението „научава“ твоите музикални предпочитания и Flow пуска любимата ти музика вместо теб. deezer е много схватлив.
 • HQ аудио – качество на звука без компромис.

Промоционалният 3-месечен достъп до Deezer е валиден при сключване на договор за абонаментен план Total Unlimited в периода 01.07.2024 г. – 31.08.2024 г. и може да се активира през приложението Yettel до 10.09.2024 г.

Свали приложението deezer от тук

Можеш да сваляш музика и да слушаш, когато си офлайн. Има и още... С едно докосване можеш да видиш текста и на кой стих е в момента твоят любим артист. Има и други функции, но ни свърши мястото да ги опишем. Инсталирай, регистрирай и открий.

Как да активираш deezer?

 1. Влез в приложението Yettel.
 2. Активирай услугата в позиция или като допълнителен пакет.
 3. Ще получиш SMS с линк за активация, който трябва да отвориш.
 4. След като отвориш линка, регистрирай се с имейл и парола, а ако вече имаш съществуващ профил в Deezer, влез със своите мейл и парола.
 5. Ще бъдеш пренасочен към съответния App Store, за да свалиш приложението на deezer.
 6. При първото влизане в приложението трябва да се запознаеш с общите условия на доставчика и да ги приемеш.
 7. Ако имаш съществуващ профил и абонамент в Deezer за който плащаш, трябва да прекратиш абонамента си, преди да започнеш да ползваш услугата през Yettel.
 8. Yettel ти пожелава приятно слушане!

Активирай Deezer в позиция към тарифен план

Тестови период

 • 1 месец

Активация

 • През мобилното приложение Yettel

Активирай Deezer като допълнителен пакет

Период без заплащане

 • 6/12/24 месеца

Активация

 • През мобилното приложение Yettel
9.99 лв./мес. 5.11 евро /мес.

*Периодът без заплащане може да бъде 6, 12 или 24 месеца в зависимост от посоченото в договора на Вашата мобилна услуга.

Посочената цена важи при активиране на услугата в позиция след периода без заплащане и важи за мобилни услуги, за които е сключен договор с Yettel след 01.02.2023г. За мобилни услуги, за които последния договор е сключен преди тази дата, може да проверите приложимата цена в условията на договора си или в мобилното ни приложение Yettel App.

Акценти


Хитовете на 2024!

Вече имаш deezer?
Слушай плейлиста там


Топ плейлисти

Как да получа достъп? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Избираш някой от нашите тарифни планове, които предлагат възможност да ползваш услугата. Активираш я в позиция в плана или като допълнителен пакет.

На колко устройства мога да ползвам услугата? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

С един абонамент можеш да инсталираш Deezer на максимум 3 (три) различни устройства. Можеш да слушаш едновременно само на едно от тях.

От кога започват да текат месеците, през които мога да ползвам услугата в позиция без допълнително заплащане? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

От датата на подписване на договора за наш тарифен план.

Трябва ли всеки път да влизам в приложението с телефонния си номер? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

В профила си в приложението можеш да добавиш имейл адрес и парола, вместо да ползваш телефонния си номер. С имейл и парола можеш да влизаш и на други устройства.

Как да използвам Deezer на български език? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Ако системният език на устройството е български, Deezer автоматично се показва на български. Тъй като iOS устройствата не поддържат български език, Deezer също няма да се показва на български.
За уеб версията, кликваш върху кръгчето за профил в горния десен ъгъл -> Account Settings. В секция Language има падащ списък, където избираш Български и кликваш на бутона Save.

Какво е Flow? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Функцията Flow е любимата ти музика, примесена с песни, които си забравил, че обичаш. Функцията научава какво харесваш и възпроизвежда безкраен поток от музика, избрана специално за теб.

Защо при опит за влизане в приложението с телефонен номер получавам грешка Неуспешно влизане? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

При многократно влизане и излизане от акаунта се включва защита на профила за срок от 24 часа. В този случай можеш да влезеш с имейл адрес и парола, ако си добавил такива в профила си.

Какъв тип достъп получавам до услугата, ползвайки я през Yettel? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Достъпът, който получаваш до услугата, е Premium.

Откъде мога да сваля мобилното приложение? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Свали приложението Deezer oт Google Play Store, от iOS App Store или от HUAWEI AppGallery.

Мога ли по всяко време да прекратя ползването на допълнителен пакет или позиция, които предоставят достъп до услугата? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Да, през приложението Yettel можеш да спреш подновяването на допълнителния пакет или да премахнеш услугата от позиция по всяко време.

Как мога да тествам услугата? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Ако планът ти включва достъп до позиции за дигитални услуги, можеш да активираш услугата в свободна такава. Ако нямаш свободна позиция, можеш да я активираш като допълнителен пакет. Ако услугата е активирана в позиция, я ползваш без допълнително заплащане за определен период, в зависимост от абонаментния ти план. Ако решиш да я активираш като допълнителен пакет и никога преди това не си я ползвал (в позиция или като допълнителен пакет), първият ти месец ще е безплатен, за да можеш да прецениш дали ти харесва. След изтичане на тестовия период, за услугата се начислява стандартен месечен абонамент за допълнителния пакет според обявената по-горе цена.

Аз ползвам самостоятелно услугата. Как мога да се прехвърля да я ползвам като клиент на Yettel? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Спираш абонамента, който плащаш за Deezer. Сключваш нов договор с Yettel за някой от нашите тарифни планове, който включва позиции за достъп до дигитални услуги или я активираш като допълнителен пакет през приложението Yettel. След това следваш стъпките, описани в таб Вземи Deezer.

Кога спира достъпът ми до услугата, ако я деактивирам през приложението Yettel? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Ако услугата е активирана като допълнителен пакет, прекратяването на достъпа влиза в сила след изтичане на периода за ползване на пакета. Ако услугата е активирана в позиция, деактивирането ѝ прекратява достъпа до нея веднага.
Деактивация на услугата в позиция, преди да е минал месец от активацията й, ще доведе до заключване на позицията. Тя ще бъде означена като „недостъпна позиция“ до изтичане на този срок.

Мога ли да ползвам услугата в чужбина? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Съдържанието на услугата е достъпно на територията на Република България, както и в рамките на ЕС за потребители, които временно пътуват извън България.

Мога ли да ползвам достъп до услугата през целия период на договора ми, ако не съм я активирал в позиция по време на периода без допълнително заплащане? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Ако не си активирал услугата в позиция през периода без допълнително заплащане, можеш да я активираш в позиция през останалото време от твоя договор, но срещу допълнително месечно заплащане на преференциална цена.

Активирал съм услугата в позиция, но не съм я ползвал през периода без допълнително заплащане, трябва ли да заплащам допълнително за нея през останалото време от договора ми? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Ако услугата е активирана в позиция и не я деактивираш при приключването на периода без допълнително заплащане, ще бъдеш допълнително таксуван месечно на преференциална цена, независимо дали си се възползвал от достъпа си до услугата, или не.

Мога ли да споделя данните си за достъп с друг? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Не. Услугата е за лично ползване и единствено лицето с предоставен достъп от Yettel трябва да има достъп до тези данни.

Мога ли да ползвам Deezer на телевизора си? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Да. Можеш да ползваш Deezer на телевизор чрез Chromecast или Airplay устройство. Ако телевизорът ти е смарт, сваляш приложението на Deezer и влизаш с имейл и парола. Виж повече в Съвместими устройства и технически изисквания.

Мога ли да свалям съдържание, което да слушам без интернет връзка? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Да, можеш да сваляш плейлисти, които след това да слушаш, когато нямаш достъп до интернет. Избираш си плейлист и след това избираш опция Изтегляне.

Какво да правя, ако съм забравил паролата и/или имейл адреса си? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Ако си добавил имейл адрес и парола към акаунта си в Deezer, все още можеш да влизаш в профила си с телефонния си номер. За да заявиш забравена парола - излизаш от профила си в приложението на Deezer и избираш опцията Влизане -> Влизане с имейл адрес. Там виждаш опцията за забравена парола. За забравен имейл адрес - влизаш в профила си в Deezer с телефонния си номер и от меню Музиката ми -> Настройки -> Управление на моя акаунт, избираш опцията Промяна на имейл адрес.

Съвместими устройства и технически изисквания. yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Place table here

Списък на всички поддържани устройства тук.

Защо не мога да открия приложението в онлайн магазина на моето устройство? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Възможно е устройството или версията на операционната система да не се поддържа от приложението. Друга възможна причина е акаунтът ти да е настроен за държава, където услугата не е достъпна.

Летен Петък с Yettel

Свали приложението за достъп до всички услуги

-
-