Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

The content was last modified on Dec 19, 2023, 4:20:30 PM
The content was last modified on Nov 2, 2023, 11:18:58 AM
The content was last modified on Feb 13, 2024, 10:46:46 AM

Какво е HBO Max?

HBO Max за първи път обединява на едно място предложения на Warner Bros, HBO, Max Originals, DC, Cartoon Network, а има и още:

 • Ексклузивен достъп до най-популярните Warner Bros. заглавия и Max Original предложения с български субтитри;
 • Съдържание с дублаж на български;
 • 4K и Dolby Atmos за селектирани заглавия;
 • Възможност да инсталираш HBO Max на неограничен брой различни устройства с един абонамент. Едновременно можеш да гледаш на 3 от регистрираните устройства.
 • Възможност за гледане на съдържание офлайн.

Как да активираш достъп до HBO Max?

 1. Влез в приложението Yettel.
 2. Активирай услугата в позиция или като допълнителен пакет.
 3. Посети www.hbomax.bg или приложението НВО Мах, за да се регистрираш. Ако имаш съществуващ профил в HBO Max, трябва да прекратиш текущия си абонамент преди да започнеш да ползваш достъп до услугата през Yettel.
 4. За да се регистрираш, избери опция Вход -> Регистрирай се през оператор, след което въведи получения в приложението Yettel верификационен код.
 5. Ако си ползвал преди това HBO GO през Yettel, избери опцията за Вход и влез със своите съществуващи имейл и парола.
 6. При създаване на профила следва да се запознаеш с общите условия на доставчика на приложението и да ги приемеш. Yettel ти пожелава приятно гледане.

Вход за съществуващи клиенти:

 1. Ако имаш съществуващ акаунт, трябва да влезеш със съществуващите си имейл и парола без да избираш опцията "Свържете своя доставчик."
 2. След първото влизане ще трябва да въведеш двете си имена, за да може да бъде допълнен профилът ти.

Регистрация на нов потребител:

 1. От същия екран по-горе избери опцията “Свържете своя доставчик”.
 2. На следващия екран за избор на доставчик избери Yettel.
 3. Въведи регистрационния код, получен при активиране на услугата през приложението Yettel.
 4. Завърши регистрацията си.

Активирай HBO Max като допълнителен пакет

Тестови период

 • 1 месец

Валидност

 • 1 месец

Активация

 • През мобилното приложение Yettel
7.99 лв.

Свали приложението HBO Max от тук

Хитови предложения


Гран Туризмо (2023)

HBO MAX: 18 февруари

Истинската история на млад мъж, чиито игрови умения в състезателния симулатор Гран Туризмо го правят реален състезател в най-елитния спорт в света.

Нийл Бломкамп е режисьорът на тази невероятна истинска история на млад мъж, чиито игрови умения в състезателния симулатор Гран Туризмо го карат да се превърне в професионален състезател в най-елитния спорт в света.

Истински детектив: Тъмната страна

HBO MAX: Всеки понеделник

Детективите Елизабет Данвърс (Джоди Фостър) и Еванджелин Наваро (Кали Рейс) трябва да загърбят различията си, за да разрешат мистериозно престъпление.

Иса Лопес е сценаристи и режисьор на четвърти сезон от наградената с Emmy криминална драматична поредица. В центъра му са Елизабет Данвърс (носителка на Оскар и номинирана за Emmy Джоди Фостър) и Еванджелин Наваро (Кали Рейс) - бивши партньори, които трябва да преодолеят различията си, за да разрешат мистериозно престъпление. С началото на дългите месеци зимни нощи в град Енис в Аляска осем учени от арктическата изследователска станция Tsalal изчезват безследно.

Успокой топката XII

HBO MAX: 12 февруари

В „Успокой топката“ сценаристът, продуцент и комик Лари Дейвид ни представя една забавно-безпощадна пародия на своя живот.

В „Успокой топката“, култовия комедиен сериал на НВО награден с „Еми“ и „Златен глобус“, сценаристът, продуцент и комик Лари Дейвид влиза в ролята на изопачена версия на самия себе си и ни представя една забавно-безпощадна пародия на своя живот.

Как да получа достъп? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Избери някой от нашите тарифни планове, който предлагат възможност да ползваш услугата, като я активираш в позиция в плана, или пък я активирай като допълнителен пакет.

На колко устройства мога да ползвам услугата? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

С един абонамент можеш да инсталираш HBO Max на неограничен брой различни устройства, но можеш да гледаш едновременно на 3 от тях.

Откога започват да текат месеците, през които мога да ползвам услугата в позиция без допълнително заплащане? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

От датата на подписване на договора за наш план.

Откъде мога да сваля мобилното приложение? yettel.chevronDown yettel.chevronUp
Мога ли по всяко време да прекратя ползването на допълнителен пакет или на позиция, предоставящи достъп до услугата? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Да. През приложението Yettel по всяко време можеш да спреш подновяването на допълнителния пакет или да премахнеш услугата от позиция.

Как мога да тествам услугата? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Ако планът ти включва достъп до позиции за дигитални услуги, можеш да активираш услугата в свободна такава. Ако нямаш свободна позиция или пък искаш в нея да активираш друга услуга, можеш да я активираш като допълнителен пакет. Ако услугата е активирана в позиция, я ползваш без допълнително заплащане за определен период, в зависимост от абонаментния ти план. Ако решиш да я активираш като допълнителен пакет и никога преди това не си я ползвал (в позиция или като допълнителен пакет), първият ти месец ще е безплатен, за да можеш да прецениш дали ти харесва. След изтичане на тестовия период, за услугата се начислява стандартен месечен абонамент за допълнителния пакет според обявената по-горе цена.

Аз вече ползвам самостоятелно услугата. Как мога да се прехвърля да я ползвам като клиент на Yettel? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Спираш абонамента, който плащаш за HBO Max и сключваш нов договор с Yettel за тарифен план, който включва позиции за достъп до дигитални услуги или я активираш като допълнителен пакет през приложението Yettel. След това следваш стъпките, описани в таб Вземи HBO Max.

При деактивиране на услугата през приложението Yettel, кога спира достъпът ми до нея? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Ако услугата е активирана като допълнителен пакет, прекратяването на достъпа влиза в сила след изтичане на периода за ползване на пакета.
Ако услугата е активирана в позиция, деактивирането ѝ в позиция прекратява достъпа до нея веднага. Деактивация на услугата в позиция, преди да е минал месец от активацията ѝ, ще доведе до заключване на позицията и тя ще бъде означена като „недостъпна позиция“ до изтичане на този срок.

Мога ли да ползвам услугата в чужбина? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Съдържанието на услугата е достъпно на територията на Република България и в рамките на ЕС за потребители, които временно пътуват извън България.
Поради излизането на Великобритания от Европейския съюз, Регламнетът за трансгранична преносимост на услугите за онлайн съдържание вече няма да е в сила на територията на страната. Абонати, регистрирали услугата HBO Max в България, ще имат ограничен достъп до ползването ѝ на територията на Великобритания. При опит за възпроизвеждане на съдържание, на екрана ще се появи съобщение, уточняващо, че поради наложените промени, услугата вече не е налична.

Мога ли да ползвам достъп до услугата през целия период на договора ми, ако не съм я активирал в позиция по време на периода без допълнително заплащане? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Ако не си активирал достъп до услугата в позиция през периода без допълнително заплащане, можеш да я активираш в позиция и през останалото време от твоя договор, но срещу допълнително месечно заплащане на преференциална цена.

Активирал съм услугата в позиция, но не съм я ползвал през периода без допълнително заплащане, трябва ли да заплащам допълнително за нея през останалото време от договора ми? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Ако услугата е активирана в позиция и не я деактивираш при приключването на периода без допълнително заплащане, ще бъдеш допълнително таксуван месечно на преференциална цена, независимо дали си се възползвал от достъпа си до услугата, или не.

Мога ли да споделя данните си за достъп с друг? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Не. Услугата е за лично ползване и единствено лицето с предоставен достъп от Yettel трябва да има достъп до тези данни.

Мога ли да ползвам HBO Max на телевизора си? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Да, можеш да ползваш HBO Max на телевизор чрез Chromecast или Airplay. Ако телевизорът ти е смарт, можеш да свалиш приложението на HBO Max и да влезеш с имейл и парола. В профила ти през мобилното приложение или уеб версията и в меню Устройства, ще видиш код, който трябва да въведеш на телевизора си.

Мога ли да свалям съдържание, което да гледам без интернет връзка? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

За определени филми и сериали, можеш да сваляш съдържание, което да гледаш след това без интернет връзка. Гледането на изтегленото съдържание може да бъде започнато в рамките на 30 дни. Ако е започнато гледането и след това е спряно, повторно започване на гледане може да започне в рамките на 48 часа. При изход от профила, сваленото съдържание се изтрива.

Какво да правя, ако съм забравил паролата си? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Ако си забравил паролата си, отиваш на , hbomax.bg, натискаш бутона Вход -> Вход през оператор и избираш опцията забравена парола.

Мога ли да сменя имейл адреса, с който съм регистриран? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Да. Отиваш на hbogo.bg и кликаш върху потребителското си име горе вдясно. Сменяш имейл адреса, изписан в полето, с новия, който искаш да ползваш и натискаш бутона Запази.

Съвместими устройства и технически изисквания yettel.chevronDown yettel.chevronUp

За да можеш да гледаш съдържанието на HBO Max, освен активен достъп до услугата е необходимо да имаш свързано с интернет устройство, което да поддържа приложението.

Провери дали твоите устройства са сред тези, които поддържат HBO Max:

*От 14.01.2020г. спира поддръжката на приложението HBO GO за моделите с операционна система Netcast. За тези модели приложението няма да функционира.

Влез в дигиталния
свят на Yettel

Мобилното ни приложение
е навсякъде с теб

-
-