Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Грижата за смартфона не приключва с неговата покупка

В Yettel предлагаме пълен набор от услуги, които да се погрижат твоето устройство:

3 години гаранция

Взимаш си ново устройство и много си го харесваш. Искаш да го използваш дълго и да си спокоен. Ние ти даваме не 2, а 3 години гаранция.

Виж повече

Смартфон протект

Чудиш се дали имаш нужда от застраховка за твоето ново устройство? Ако искаш да ти е по-спокойно и да не се тюхкаш, когато телефонът ти усети земното притегляне или попадне в чужди ръце против волята ти, вземи застраховка за твоето устройство от Yettel.

Виж повече

Собствен сервиз

Разполагаме с екип от техници, които да се справят с твоя счупен, развален или неработещ смартфон. Устройството ти ще получи най-добрата грижа – от техническата консултация до ремонт. Абонатите на Yettel получават и устройство за временно ползване от същия клас като тяхното.

Виж повече

Смарт лизинг

Искаш ново устройство. Можеш да избереш онази възможност, която те устройва най-добре. От различните възможности за лизинг до опцията за допълнителен лизинг, ако искаш второ устройство към абонаментния ти план.

Виж повече

Рециклирай и спести

Ние ще рециклираме твоето старо устройство, а ти ще се погрижиш за природата и ще получиш отстъпка за нов смартфон, таблет или аксесоар. Ваучера можеш да използваш, когато прецениш и дори можеш да го подариш на приятел. И най-важното – не трябва да си абонат на Yettel, за да се възползваш от услугата Рециклирай и спести.

Виж повече

Всеки петък изненади

Свали приложението за достъп до всички услуги

-
-