Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

The content was last modified on Apr 9, 2024, 3:16:24 PM

Избери телефон на yettel.bg с професионалната помощ на DXOMARK

DXOMARK е технологична компания, лидер на пазара в оценяването и съставянето на ревюта за различните модели смартфони. Те ти помагат да избереш смартфон, който да отговаря на всичките ти изисквания като ти предоставят ревюта за камерата, дисплея и батерия на смартфона. Техните ревюта са базирани на стриктни критерии и множество тестове.

dxoMark logo

Направи лесен избор с рейтингите на DXOMARK

КАМЕРА

Разбери кое устройство прави най-добрите снимки, видео или портрети

ДИСПЛЕЙ

Разбери кое устройство показва най-добра реакция и най-добър контраст

БАТЕРИЯ

Разбери коя е най-издържливата батерия и коя се зарежда най-бързо

Помагаме ти да избереш

Партньорството ни с DXOMARK е важна част от пакета ни от услуги Смартфон Вселена. Ние знаем, че изборът на нов смартфон е предизвикателство и затова искаме да ти помогнем да вземеш правилното решение. Рейтингите на DXOMARK са тази независима оценка, която може да ти помогне да избереш правилното за теб ново устройство. Научи повече за Смартфон Вселена - тук.

Смартфон вселена

Защо да им се довериш?

За DXOMARK работят множество инженери и техници, които всеки ден правят хиляди тестове в 17-те лаборатории на компанията.

Оценките отразяват качествата на устройствата и опита на потребителите. Тестовете, с които DXOMARK оценяват смартфоните са специално създадени да пресъздават ежедневното ползване на устройства от хората. А за да могат да отговорят на непрекъснато развиващите се и променящи се технологии, DXOMARK също променят и развиват начините, чрез които тестват устройствата.

Как се тестват камерите?

Когато DXOMARK оценяват камерата на смартфон, те разглеждат всички аспекти: от качество на снимки и видео, мащабиране, функционалност за преглед на снимки и до селфита, които прави, както и снимки с приятели, снимки сред природата и снимки при липса на достатъчно светлина.

Всички смартфони преминават през едни и същи тестове. За тази цел се правят 2500 снимки и видеа с продължителност 3 часа. Всичко това, ще ти помогне да избереш телефон с камера, която да отговаря на твоите нужди.

Разбери повече за критериите за оценяване на сайта на DXOMARK - тук.

DXOmark камера

Как се тества дисплея?

Освен основните технически спецификации като размер, резолюция, честота на опресняване, DXOMARK също проверяват дали екранът предлага яркост, която се адаптира към светлината и др.

За да ти помогнат да избереш кой смартфон отговаря на твоите изисквания, те оценяват всеки екран според 4 основни критерия: четливост на дисплея при различно осветление, цветове на екрана, точност и отзивчивост на сензорния екран.

Разбери повече за критериите за оценяване на DXOMARK - тук.

DXOmark камера

Как се тестват батериите?

Основната информация, свързана с батериите, с която разполагат потребителите е капацитетът на батерията (mAh). Това, макар важно, не е достатъчно, за да разбере потребителя колко е издръжлива и колко бързо се зарежда батерията.

Оценка на DXOMARK ще ти даде точно тази информация и още.

Разбери повече за критериите за оценяване на DXOMARK - тук.

DXOmark камера

DXOMARK и Yettel ще ти помогнат да избереш смартфон, който сякаш е създаден специално за теб, защото ще има всичко, от което имаш нужда.