Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

Bookmate

Чети или слушай на един клик разстояние.

Обичаш да четеш и искаш да го правиш навсякъде. Искаш да препрочетеш любимата книга, а нямаш време. Интересуваш се от толкова много автори, но нямаш място у дома за хартиени издания.

Любимите ти книги на един клик разстояние. С Bookmate избираш между над 1,2 милиона електронни и аудиокниги от цял свят. Ще откриеш заглавия на български, английски, руски, сръбски, турски и други езици.

Любимите ти книги на един клик разстояние. С Bookmate избираш между над 1.2 милиона електронни и аудиокниги от цял свят. Ще откриеш заглавия на български, руски, сръбски, турски и други езици.

bookmate-library

Bookmate запомня докъде си стигнал. А синхронизацията между устройствата, на които използваш приложението, позволява да преминеш от четене на таблета към твоя смартфон.

Приложението може да се използва и офлайн.

Избираш предпочитания жанр и приложението ти предлага да откриеш нови автори.

Създаваш свой тематичен рафт с книги с помощта на експерти, приятели и други любители на книги. Можеш да разгледаш и последваш и всеки друг такъв, който те интересува.

1. Влез в приложението Yettel

Към приложението

2. Активирай Bookmate в позиция или като допълнителен пакет.

3. Регистрирай се на www.bookmate.com, като избереш опцията за регистрация през оператор и въведи кода, който получи в приложението Yettel.

4. Свали приложението Bookmate и влез с потребителското си име и парола

Активирай Bookmate като допълнителен пакет

Валидност:

1 месец

Активация:

През мобилното приложение
Yettel

8,99 лв.

Активирай Bookmate
като допълнителен пакет

Валидност:

1 месец

Активация:

През мобилното приложение
Yettel

8,99 лв.

Активирай достъп до Bookmate

1. Влез в приложението Yettel.
2. Активираш услугата в позиция или като допълнителен пакет.
3. Натискаш бутона „Свали Bookmate“, ако не си инсталирал приложението.
4. Бутонът Свали Bookmate те отвежда към Google Play Store или iOS App Store откъдето е нужно да свалиш приложението.
5. След като вече имаш Bookmate инсталирано, влез в приложението, като избереш опцията „Вход с Yettel".
6. При влизане в приложението следва да потвърдиш телефонния си номер с кода, който ще получиш с SMS.
7. Запознаваш се с общите условия на доставчика на приложението и ги приемаш.
8. Ако имаш съществуващ профил и абонамент в Bookmate, за който плащаш, трябва да прекратиш абонамента преди да започнеш да ползваш услугата през Yettel. Ако не го направиш, ще имаш два различи профила в услугата и ще плащаш за два различни абонамента.
9. Наслаждаваш се на съдържанието.

Свали приложението от тук:Bookmate е услуга за мобилен достъп за четене и слушане на книги, която се предоставя от трето лице - „Bookmate Limited”. Във връзка с това, Yettel не носи отговорност за наличието на приложението или уебсайта, през което се предоставя услугата или на съдържанието в тях.

Потребителят няма право да разпространява и предоставя услугата и съдържанието в нея на трети лица, в това число за каквито и да е търговски или публични цели, както и на търговски или обществени места.

Ако не излезеш от Bookmate акаунта ти след ползване на услугата през bg.bookmate.com, сесията ти може да продължи до един месец.

Обща информация

Избираш някой от нашите тарифни планове, които предлагат възможност да ползваш услугата като я активираш в позиция или като допълнителен пакет.

По две причини:

Тези книги са качени в Bookmate от други потребители, което означава, че те са единствените, които имат достъп до тях. Можеш да качваш книги във формат EPUB или FB2 и да ги четеш безплатно, т.е. да използваш Bookmate като приложение за четене на книги.
Договорът на Bookmate с притежателя на авторските права е изтекъл. След като бъде актуализиран, ще можеш отново да ползваш книгата в Bookmate. За да го разбереш навреме, натисни бутона „Искам да чета“.

Bookmate има договори с автори и издатели. Ако си автор или притежател на авторски права, можеш да публикуваш в приложението. За да направиш това, посети линка: publisher.bookmate.com, да се регистрираш за Bookmate Publisher и да последваш инструкциите.

С един абонамент можеш да инсталираш Bookmate на 3 различни устройства. Офлайн можеш да ползваш услугата едновременно на трите устройства. Ако ползваш услугата онлайн, можеш да четеш или слушаш книги само на едно устройство едновременно. Ако отвориш книга или аудиокнига на четвърто устройство, устройството, което първо си използвал за регистрация в Bookmate, автоматично ще бъде премахнат от списъка с устройства с разрешение за достъп до него. За да разрешиш или деактивираш достъпа, отиваш в секцията „Моите устройства“ в настройките на твоя профил. Тези ограничения не се прилагат за безплатни книги, аудиокниги, подкасти и книги, които сам си качил. Тези книги могат да бъдат четени или слушани на произволен брой смартфони или таблети.

Офлайн можеш да четеш книги, които си изтеглил. За да изтеглиш книга, отиваш на страницата ѝ и избираш от трите точки в годния десен ъгъл „Изтегляне“. Не затваряш Bookmate, докато книгата не бъде запазена в паметта на твоето устройство. Това обикновено отнема няколко секунди. Винаги можеш да изтриеш запазени книги. За да направиш това, отиваш на страницата на книгата, избираш от трите точки в горния десен ъгъл „Премахване на изтеглянето“.

Абонамент и плащане

Да, през приложението Yettel можеш по всяко време да спреш подновяването на допълнителния пакет или да премахнеш услугата от позиция.

Ако планът ти включва достъп до позиции за дигитални услуги, можеш да активираш услугата в свободна такава, а ако нямаш свободна позиция, можеш да я активираш като допълнителен пакет. Ако услугата е активирана в позиция, я ползваш без допълнително заплащане за определен период, в зависимост от абонаментния ти план. Ако решиш да я активираш като допълнителен пакет и никога преди това не си я ползвал (в позиция или като допълнителен пакет), първият ти месец ще е безплатен, за да можеш да прецениш дали ти харесва.

Всички твои книги, както и всички цитати и впечатления, ще бъдат запазени. Но няма да можеш да ги четеш или слушаш, докато не платиш абонамента отново. Безплатните книги и подкасти ще бъдат достъпни и след изтичане на абонамента ти.

1. Увери се, че си влязъл в акаунта, за който си закупил абонамент.
2. Преинсталирай приложението или синхронизирай библиотеката си. За да направиш това, отиди в секцията „Моите книги“ и прокарай пръст надолу.

Ако услугата е активирана като допълнителен пакет, прекратяването на достъпа влиза в сила след изтичане на периода за ползване на пакета. Ако услугата е активирана в позиция, деактивирането ѝ в позиция прекратява достъпа до нея веднага.
Деактивация на услугата в позиция, преди да е минал месец от активацията ѝ, ще доведе до заключване на позицията и тя ще бъде означена като „недостъпна позиция“ до изтичане на този срок.

Съдържанието на услугата е достъпно в рамките на целия свят за потребители, които временно пътуват извън България.

Ако не си активирал услугата в позиция през периода без допълнително заплащане, можеш да я активираш в позиция и след това, но срещу допълнително месечно заплащане на преференциална цена.

Ако услугата е активирана в позиция и не я деактивираш при приключването на периода без допълнително заплащане, ще бъдеш допълнително таксуван месечно на преференциална цена, независимо дали си се възползвал от достъпа си до услугата, или не.

Техническа информация

Не. Услугата е за лично ползване и единствено лицето с предоставен достъп от Yettel трябва да има достъп до тези данни.

Да. Услугата позволява да се ползва без достъп до интернет.

Възможно е устройството или версията на операционната система да не се поддържа от приложението. Друга възможна причина е акаунтът ти да е настроен за държава, където услугата не е достъпна.

Не, не можеш да промениш телефонния номер за регистрацията си.

Приложението е достъпно за всички устройства с iOS 8 или по-нова версия и с Android 4.4.2 или по-нова версия. Можеш да четеш книгите и през браузър. Уебсайтът на Bookmate работи най-добре в най-новите версии на Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge и Safari.

Няма специална версия на приложението, която е адаптирана за електронни четци. Ако твоята електронна книга поддържа възможност за достъп до интернет и операционната система Android, можеш да изтеглиш Bookmate от Google Play Store. Ако приложението не работи добре на твоя четец, опитай да инсталираш по-стара версия.