Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

iZZI

Какво е iZZI?

iZZI e интерактивна образователна среда за обучение и самоподготовка.

 • Дигитално учебно съдържание на 3 издателства (Анубис, Булвест 2000, Klett) на едно място
 • Дигиталното съдържание допълва печатните учебници, одобрени от МОН
 • Богата колекция от учебно съдържание по всички учебни предмети - видеоматериали на световно известни брандове, игри, симулации, 3D визуализации, аудио прочити
 • Възможност за провеждане на присъствено, дистанционно обучение и самоподготовка.

Свали приложението iZZI от тук

Как да активираш iZZI?

 1. Влез в приложението Yettel.
 2. Активирай услугата в позиция, ако планът ти включва достъп до такава, или пък като допълнителен пакет.
 3. Влез в уеб страницата на iZZI и се регистрирай.
 4. При регистрацията ще трябва да се запознаеш с общите условия на доставчика и да ги приемеш.
 5. Влез в акаунта, който създаде току-що, и избери бутон Влез с Yettel.
 6. Въведи телефонния номер, на който е активиран достъпът до услугата, и го потвърди с кода, който ще получиш с SMS.
 7. Ако имаш съществуващ профил в iZZI, имай предвид, че трябва да прекратиш абонамента, който плащаш за него, преди да започнеш да ползваш достъп до услугата през Yettel.
 8. Свали приложението iZZI

Активирай iZZI като допълнителен пакет

Валидност

 • 1 месец

Активация

 • През мобилното приложение Yettel
4.99 лв.

Акценти

В iZZI ще намерите уникални образователни видеа.

iZZI е интерактивна образователна платформа, която се предоставя от трето лице – „Клет България“ ООД. Във връзка с това, Yettel не носи отговорност за наличието на уебсайта или приложението, през които се предоставя услугата, или на съдържанието в тях.

Потребителят няма право да разпространява услугата и съдържанието в нея на трети лица, в това число за каквито и да е търговски или публични цели, както и на търговски или обществени места.

Въпроси и отговори

Обща информация

Избери някой от нашите планове Тотал или Тотал Unlimited, които предлагат възможност да ползваш услугата, като я активираш в позиция в плана. Ако планът ти не включва позиция за достъп до дигитални услуги, можеш да активираш услугата като допълнителен пакет.

С един абонамент можеш да инсталираш iZZI на максимум 3 (три) различни устройства. Можеш да ползваш едновременно и на трите. Ползването на услугата на различни устройства не се заплаща допълнително.

Можеш да активираш услугата като допълнителен пакет към абонаментния ти план или пък да преминеш на някой от новите ни планове Тотал+ или Тотал Макс, който включва позиция за достъп до дигитални услуги. Ако избереш втората опция, ще можеш да ползваш услугата в позиция без допълнително заплащане за първите 12 или 24 месеца от договора ти, в зависимост от избрания план, и на преференциална цена след това.

От датата на подписване на договора за абонаментен план Тотал+ или Тотал Макс с включена позиция за достъп до дигитална услуга.

От Google Play, от App Store или от Huawei AppGallery

Абонамент и плащане

Да. През приложението Yettel можеш по всяко време да спреш подновяването на допълнителния пакет или да премахнеш услугата от позиция.

Ако си активираш услугата в позиция, можеш да я ползваш без допълнително заплащане през първите 12 или 24 месеца от срока на договора. След това я ползваш на преференциална цена от 3,99 лв./месец.

Ако планът ти включва позиция за достъп до дигитални услуги, можеш да активираш услугата в свободна позиция. Aко нямаш такава или пък искаш в нея да активираш друга услуга, можеш да активираш услугата като допълнителен пакет. Ако услугата е активирана в позиция, я ползваш без допълнително заплащане за първите 12 или 24 месеца от договора ти, в зависимост от избрания план. Ако решиш да я активираш като допълнителен пакет и никога преди това не си я ползвал (в позиция или като допълнителен пакет), първият ти месец ще е без заплащане, за да можеш да прецениш дали услугата ти харесва.

Ако услугата е активирана като допълнителен пакет, прекратяването на достъпа влиза в сила след изтичане на текущия период за ползване на пакета, за който е заплатено.
Ако услугата е активирана в позиция, деактивирането ѝ в позиция прекратява достъпа до нея веднага. Деактивация на услугата в позиция, преди да е минал месец от активацията ѝ, ще доведе до заключване на позицията и тя ще бъде означена като „недостъпна позиция“ до изтичане на този срок.

Съдържанието на услугата е достъпно на територията на Република България, както и в рамките на ЕС за потребители, които временно пътуват извън България.

Ако не си активирал достъп до услугата в позиция през първите 12 месеца от договора си, можеш да я активираш в позиция и през вторите 12 месеца срещу допълнително месечно заплащане на преференциална цена от 3.99 лв./месец. Ако позицията за достъп до дигитални услуги е включена за 24 месеца от договора, то за услугата не се дължи заплащане през този период.

Не. Услугата е за лично ползване и единствено лицето с предоставен достъп от Yettel трябва да има достъп до тези данни.

Съдържанието може да бъде съхранявано и локално и да бъде достъпвано без интернет връзка.

Android устройства

Android телефони и таблети (Android 9 или по-нова версия)

iOS устройства

iPhone, iPad, Apple TV и през приложение Airplay (iOS 13 или по-нова версия)

PC/MAC

∙Windows 8 и по-нови версии
∙MAC OS 10.8