Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

Bookmate

Какво е Bookmate?

Обичаш да четеш и искаш да го правиш навсякъде? Искаш да препрочетеш любимата книга, а нямаш време? Интересуваш се от толкова много автори, но нямаш място у дома за хартиени издания?

Любимите ти книги са на един клик разстояние. С Bookmate избираш между над 1,2 милиона електронни и аудиокниги от цял свят. Ще откриеш заглавия на български, английски, руски, сръбски, турски и други езици.

Свали приложението Bookmate от тук

Четеш дори и офлайн. Запомняш докъде си стигнал, а синхронизацията между устройствата, на които използваш приложението, позволява да преминеш от четене на таблета към твоя смартфон.

Как да активираш Bookmate?

  1. Влез в приложението Yettel.
  2. Активирай услугата в позиция или като допълнителен пакет.
  3. Натисни бутона „Свали Bookmate“, ако не си инсталирал приложението.
  4. Бутонът „Свали Bookmate“ ще те отведе към Google Play Store или iOS App Store, откъдето трябва да свалиш приложението.
  5. След като имаш Bookmate инсталирано, влез в приложението, като избереш опцията „Вход с Yettel".
  6. При влизане в приложението следва да потвърдиш телефонния си номер с кода, който ще получиш с SMS.
  7. Запознай се с общите условия на доставчика на приложението и ги приеми.
  8. Ако имаш съществуващ профил и абонамент в Bookmate, за който плащаш, трябва да прекратиш абонамента преди да започнеш да ползваш услугата през Yettel. Ако не го направиш, ще имаш два различи профила в услугата и ще плащаш за два различни абонамента.

Активирай Bookmate като допълнителен пакет

Валидност

  • 1 месец

Активация

  • През мобилното приложение Yettel
8.99 лв.

Bookmate е услуга за мобилен достъп за четене и слушане на книги, която се предоставя от трето лице - „Bookmate Limited”. Във връзка с това, Yettel не носи отговорност за наличието на приложението или уебсайта, през което се предоставя услугата или на съдържанието в тях.

Потребителят няма право да разпространява и предоставя услугата и съдържанието в нея на трети лица, в това число за каквито и да е търговски или публични цели, както и на търговски или обществени места. Ако не излезеш от Bookmate акаунта си след ползване на услугата през bg.bookmate.com, сесията ти може да продължи до един месец.

Въпроси и отговори

Обща информация

Избери някой от нашите тарифни планове, който предлагат възможност да ползваш услугата, като я активираш в позиция в плана, или пък я активирай като допълнителен пакет.

С един абонамент можеш да инсталираш HBO Max на неограничен брой различни устройства, но можеш да гледаш едновременно на 3 от тях.

Абонамент и плащане

Да. През приложението Yettel по всяко време можеш да спреш подновяването на допълнителния пакет или да премахнеш услугата от позиция.

Ако планът ти включва достъп до позиции за дигитални услуги, можеш да активираш услугата в свободна такава. Ако нямаш свободна позиция или пък искаш в нея да активираш друга услуга, можеш да я активираш като допълнителен пакет. Ако услугата е активирана в позиция, я ползваш без допълнително заплащане за определен период, в зависимост от абонаментния ти план. Ако решиш да я активираш като допълнителен пакет и никога преди това не си я ползвал (в позиция или като допълнителен пакет), първият ти месец ще е безплатен, за да можеш да прецениш дали ти харесва.

Спираш абонамента, който плащаш за HBO Max и сключваш нов договор с Yettel за тарифен план, който включва позиции за достъп до дигитални услуги или я активираш като допълнителен пакет през приложението Yettel. След това следваш стъпките, описани в таб Вземи HBO Max.

Ако услугата е активирана като допълнителен пакет, прекратяването на достъпа влиза в сила след изтичане на периода за ползване на пакета.
Ако услугата е активирана в позиция, деактивирането ѝ в позиция прекратява достъпа до нея веднага. Деактивация на услугата в позиция, преди да е минал месец от активацията ѝ, ще доведе до заключване на позицията и тя ще бъде означена като „недостъпна позиция“ до изтичане на този срок.

Съдържанието на услугата е достъпно на територията на Република България и в рамките на ЕС за потребители, които временно пътуват извън България.
Поради излизането на Великобритания от Европейския съюз, Регламнетът за трансгранична преносимост на услугите за онлайн съдържание вече няма да е в сила на територията на страната. Абонати, регистрирали услугата HBO Max в България, ще имат ограничен достъп до ползването ѝ на територията на Великобритания. При опит за възпроизвеждане на съдържание, на екрана ще се появи съобщение, уточняващо, че поради наложените промени, услугата вече не е налична.

Ако не си активирал достъп до услугата в позиция през периода без допълнително заплащане, можеш да я активираш в позиция и през останалото време от твоя договор, но срещу допълнително месечно заплащане на преференциална цена.

Ако услугата е активирана в позиция и не я деактивираш при приключването на периода без допълнително заплащане, ще бъдеш допълнително таксуван месечно на преференциална цена, независимо дали си се възползвал от достъпа си до услугата, или не.

Техническа информация

Не. Услугата е за лично ползване и единствено лицето с предоставен достъп от Yettel трябва да има достъп до тези данни.

Да, можеш да ползваш HBO Max на телевизор чрез Chromecast или Airplay. Ако телевизорът ти е смарт, можеш да свалиш приложението на HBO Max и да влезеш с имейл и парола. В профила ти през мобилното приложение или уеб версията и в меню Устройства, ще видиш код, който трябва да въведеш на телевизора си.

За определени филми и сериали, можеш да сваляш съдържание, което да гледаш след това без интернет връзка. Гледането на изтегленото съдържание може да бъде започнато в рамките на 30 дни. Ако е започнато гледането и след това е спряно, повторно започване на гледане може да започне в рамките на 48 часа. При изход от профила, сваленото съдържание се изтрива.

Ако си забравил паролата си, отиваш на ,a href="https://www.hbomax.com/bg/bg">hbomax.bg, натискаш бутона Вход -> Вход през оператор и избираш опцията забравена парола.

Да. Отиваш на hbogo.bg и кликаш върху потребителското си име горе вдясно. Сменяш имейл адреса, изписан в полето, с новия, който искаш да ползваш и натискаш бутона Запази.

За да можеш да гледаш съдържанието на HBO Max, освен активен достъп до услугата е необходимо да имаш свързано с интернет устройство, което да поддържа приложението.

Провери дали твоите устройства са сред тези, които поддържат HBO Max:


Android

Операционна система

Android Phones, Android Tablets (Android OS 8 (Oreo) или по-нова версия).

HBO Max не поддържа устройства, които са били подложени на неоторизирана софтуерна намеса.

iOS

Операционна система

iPhone, iPad и iPod Touch под OS 13 или по-нова версия

Не се поддържат OC, подложени на неоторизирана софтуерна намеса.

Windows Phone

Операционна система

От 12 февруари 2016 г. HBO Max не се поддържа на Windows Phone.


PC/MAC

Windows 7 with SP2 и по-нови версии
MAC OS X

Smart TVs

Samsung –Tizen модел 2016+ (Samsung Orsay не се поддържа)
LG - WebOS версия 3.5+
Android TV

Други

ChromeCast
Apple TV 4
Play Station 4/5

*От 14.01.2020г. спира поддръжката на приложението HBO GO за моделите с операционна система Netcast. За тези модели приложението няма да функционира.