Login to see your personalised offers Log in

Login to see your personalised offers

SAMSUNG Galaxy Buds2 Pro

You are here

Call me back

Експресна поръчка
Направи го лесно - попълни тази форма и ние ще ти се обадим в рамките на един работен ден, за да уточним подробностите за поръчката. Доставката е напълно безплатна за цялата страна.
359
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

SAMSUNG Galaxy Buds2 Pro

Online shopping is easy
Free delivery in Bulgaria
Easy order canceling
Secured online payments

Samsung

SAMSUNG Galaxy Buds2 Pro

Choose your storage and style here:

Pick your color

Choose color:
Leasing options
One time
In installments
SAMSUNG Galaxy Buds2 Pro Graphite
Цена в брой
379,99BGN in cash
One-time payment
379,99BGNBGN
Add to cart
One-time payment
379,99BGN in cash
TOTAL COST
Detailed summary

3 години гаранция за всеки смартфон, закупен от Yettel.

Вземи го онлайн с абонаментен план по избор до 30.09 и ще получиш ваучер за 15% отстъпка за непромоционални продукти от категории Ученически пособия и Книги в Ozone.bg.
Научи повече

Предложението е валидно за частни клиенти, при сключване на двугодишен договор за абонаментен план за мобилни услуги на yettel.bg през периода от 01.09 до 30.09.2023 г. Ваучерът се изпраща на хартиен носител заедно с пакета документи в поръчката.

Промокодът е валиден до 10.10.2023 г. Той е персонален и може да се използва еднократно от потребител при онлайн покупка от Ozone.bg. Промокодът се прилага върху всички непромоционални продукти в поръчката от категориите “Ученически пособия” и “Книги”. Книгите от издателства “Егмонт”, “Книгомания”, “Рибка”, “Давид”, “Фют”, “Лисиче” и Книгите с мисия не участват в офертата.

General
Category: 
Безжични слушалки
Compatibility: 
съвместим с Android™
Features
Features: 

Марка: Samsung
Вид продукт: Безжични слушалки
Цвят: Графит, Бяло, Вога лилаво
Звук: AKG - 360-degree audio and HD Voice

Чуй звука така, както е замислен, безжично.
• 2-посочни високоговорители за широк честотен обхват
• Нискочестотен високоговорител осигурява по-дълбок бас
• Туитърът възпроизвежда чисти високи честоти

24-Битов Hi-Fi Звук.
• Всяка нота от музиката, която обичаш, звучи като в концертна зала, защото чистият и качествен звук е неразделна част от твоето любимо Samsung Galaxy устройство. Подобреният кодек Samsung Seamless Codec компресира пълноценно 24-битов звук, който после се декодира през Galaxy Buds2 Pro без загуби в качеството.

Активното шумопотискане (ANC) е по-добро от всякога.
• С 3 микрофона с високо съотношение сигнал към шум (SNR), Galaxy Buds2 Pro засичат и елиминират повече звуци от околната среда — дори такива като лек повей на вятъра. 
• Можеш да водиш разговори без да сваляш слушалките благодарение на Voice Detect.
• Voice Detect моментално преминава от ANC към Ambient звук, когато засече гласа ти. Така ще можеш да се включиш в разговора, който тече, без да сваляш твоите Buds2 Pro. 

Чуваш всичко, сякаш си там.
• С Intelligent 360 Audio се пренасяш на самата сцена или в центъра на действието на любимия ти филм. Алгоритмите 360 Audio, Direct Multi-channel (5.1- и 7.1-канален Dolby Atmos) и Enhanced Dolby Head Tracking ти осигуряват едно наистина завладяващо изживяване. Интелигентният сензор за следене на движение фиксира посоката на звука, докато движиш главата си, за да създаде мощно реалистично, пространствено усещане при слушане. 

Твоят живот в пълен синхрон. Извади от кутията и свържи с едно докосване.
• Твоите устройства Samsung Galaxy автоматично ще открият новите ти Galaxy Buds2 Pro и ще можеш да ги свържеш с едно докосване. Толкова е просто.
• Функцията Auto Switch на Samsung Galaxy Buds2 Pro интелигентно открива мобилна активност и безпроблемно прехвърля връзката между твоя телефон, таблет и часовник Samsung Galaxy. Превключването към приемане на повикане на смартфона работи дори когато слушалките са свързани към телевизор Samsung. След като Galaxy Buds2 Pro се свържат към телевизора чрез Bluetooth, няма нужда да ги вадиш от ушите си, за да приемеш обаждането. Можеш да приемаш входящите обаждания като докоснеш твоите Galaxy Buds2 Pro два пъти. Толкова е просто. 

*Функцията Auto Switch при свързване на слушалките с телевизор работи само за телефонни разговори.

Никога не губи слушалките си.
• Притесняваш се да не изгубиш твоите Galaxy Buds2 Pro? Недей. Със SmartThings Find винаги можеш да откриеш любимите си Galaxy Buds2 Pro с функцията за откриване на местоположение. Можеш да ги откриеш дори без калъф.
• Когато оставиш някъде твоите Galaxy Buds2 Pro и се отдалечиш, вградената в тях аларма ще те уведоми — и ще получиш известие на телефона, за да не ги забравиш.

Стил, който ти подхожда. Не излизай от своята зона на комфорт.
• 15% по-малки. Слушалките са 15% по-малки от Buds Pro и да прилепват още по-плътно в ушите ти, за да чуваш звука от тях ясно, без никакъв дискомфорт.
• Тежат 5.5 гр. А благодарение на въздушните отвори, които балансират налягането в ухото ти, подобряват проветрението и редуцират шума, слушалките пасват толкова естествено, че можеш да забравиш, че ги носиш. 

Цветове, които създават настроение.
• И слушалките и калъфа се предлагат в първокласна гама от стилни цветове. Всяка слушалка е гланцирана отвън и с матово покритие там, където допира кожата ти. Така усещането за мекота и комфорт е гарантирано. 

Батерия.
• Батерията издържа до 5 часа непрекъснато възпроизвеждане на аудио при включено активно шумопотискане (ANC) и до 18 часа, когато слушалките са поставени в калъфа.

Bluetooth 5.3
• BT 5.3 е наличен, а LE Audio ще се поддържа в бъдеще.

Водоустойчивост IPX7
• Слушай музика, независимо дали навън вали или грее слънце. Galaxy Buds2 Pro са устойчиви на пот, вода и капки. 

Data
Conectivity: 
Bluetooth 5.3
Интелигентно активно шумопотискане (ANC)
Защитени от влага и прах по стандарта IPX7
24-битов Hi-Fi звук
2-посочен високоговорител
Battery
Battery: 
61/515mAh
Време за разговор: 3.5 часа (с включено ANC)
Време за разговор: 4 часа (без ANC)
Време за възпроизвеждане: до 8 часа (без ANC)
Време за възпроизвеждане: до 5 часа (с включено ANC)
Животът на батерията поставени в калъфа: до 29 часа (без ANC)
Животът на батерията поставени в калъфа: до 18 часа (с включено ANC)
Body
Weight: 
5.5 гр.
Dimensions: 
21.6 x 19.9 x 18.7 мм
eSim: 
No
LTE: 
No
PlanMonthly feeLease pricePrice in cashTotal per month
View more
-
18,49
BGN/month
-
Price in cash, without subscription 

The lease of an accessory is provided under the following terms for additional leasing contract:

You can take Additional leasing during the contract, if you are a current private customer of Yettel and have a postpaid plan for mobile voice services
Only to a number for mobile voice service with limited ingoing and outgoing calls. The contract for this number should be concluded more than 30 days ago.
No change of the postpaid plan or extension of the contract period is required.
You can take only one smartphone or accessory upon the terms of additional leasing option.
If you want to activate a new additional leasing you have to pay the remaining lease installments upon your current additional lease contract.