Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

SMS код за потвърждение на услуги

Назад

Вие сте тук

SMS кодът се използва за финално потвърждение на подадена от вас заявка за онлайн услуга в интернет портала Yettel.

Потвърждавайки онлайн заявка чрез SMS код,  удостоверявате, че ползвате телефонния номер, с който в дадения момент осъществявате достъп до Yettel портала и услугите в него.

Този отговор помогна ли ти?

Потвърждение чрез SMS код се прилага към момента за следните услуги в интернет портала Yettel:
* Допълнителни пакети
* Автоматично презареждане на предплатена карта от абонат
* Покупка на FUN Call мелодия

Този отговор помогна ли ти?

Кодът се генерира автоматично при подаване на заявка за избраната от вас услуга и се изпраща на вашия телефонен номер чрез SMS.

За да получите SMS кода, е необходимо устройството с телефонния номер, с който в дадения момент осъществявате достъп до онлайн услугите в Yettel, да бъде включено и да има възможност за получаване на SMS съобщения.

Този отговор помогна ли ти?

Не, получаването на текстовото съобщение с SMS код е напълно безплатно.

Заплащате единствено стойността на ползваната услуга (напр. стойността на  добавения допълнителен пакет), в случай че подадената от вас заявка бъде успешно обработена.

Този отговор помогна ли ти?

SMS кодът е валиден 15 минути от момента на неговото генериране. Крайният срок на валидност (дата и час) е посочен в съобщението, в което е изпратен кодът.

В случай че не използвате кода в рамките на този период, кодът става невалиден и е необходимо повторно да заявите желаната от вас услуга. Кодът може да бъде използван веднъж за потвърждение на една заявка.

В случай че заявката за избраната услуга не бъде потвърдена чрез валиден SMS код в рамките на посочения период, тя няма да бъде изпълнена и заявената услуга няма да бъде активирана.

Този отговор помогна ли ти?

В случай че дадена услуга изисква потвърждение чрез SMS код, на страницата й за поръчка има публикувана информация за тази допълнителна стъпка.

Този отговор помогна ли ти?