Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

Онлайн плащане и зареждане

Вие сте тук

Можеш лесно и бързо да плащаш сметката си онлайн в мобилното приложението YettelApp.

Как става всичко?

Най-важното е да имаш свалено на твоя смартфон мобилното приложение YettelApp. Ако още не си, свали го от Google Play или App Store.

Влизаш в приложението и отваряш меню Плащания.

В това меню виждаш 3 подменюта, в които можеш да управляваш своите онлайн плащания през приложението YettelApp:

Меню Сметки - тук виждаш данни за Титуляр, Клиентски номер, Дължима сума и поле, в което да въведеш сума за плащане. В последното поле можеш да посочиш конкретна сума, ако искаш различна от дължимата сума по издадена фактура. Щом въведеш всички необходими данни, за да направиш онлайн плащане на сметка през приложението YettelApp, натисни бутона Плати в долната част на екрана.

След това ще бъдеш пренасочен към външна страница, където да въведеш данните за банковата си карта и да запазиш картата си при желание, за да платиш по-лесно следващия път. След натискане на бутон Плати, ще бъдеш пренасочен към страница на банката-издател на картата, където да въведеш допълнителна 3DS верификация спрямо политиката на банката. След приключване на автентикацията, ще ти покажем екран Успешно плащане, на който можеш да се абонираш за автоматично плащане.

Ако плащането е успешно, на екрана на смартфона си ще видиш потвърждение за успешно извършване на плащане по твоята сметка.

Меню Зареждане – в това меню можеш да заредиш предплатен номер. Въведи го в поле Предплатен номер и избери дали да презаредиш с кредитна/дебитна карта, или с ваучер. Ако избереш първия вариант, имаш опции за презареждане с 8 лв., 10 лв., 12 лв., 15 лв. А можеш и да въведеш избрана от теб сума между 8 и 99 лв. Ако избереш втория вариант, в съответното поле трябва да въведеш номера на ваучера. Накрая, щом въведеш всички данни за зареждане на предплатен номер през приложението, натисни зеления бутон Зареди в долната част на екрана.
Меню История – тук са данните за всяко плащане и зареждане за твоя номер, осъществени през онлайн каналите за плащане – приложението YettelApp или уеб портала YettelApp.

С приложението YettelApp плащаш сметки към Yettel откъдето ти е удобно и като следваш само няколко лесни стъпки.

А вече плащането през приложението YettelApp е още по-лесно, бързо и удобно

Сега плащаш наистина моментално и си още по-гъвкав и ефективен. Обновеният начин да плащане през YettelApp ти дава следните възможности:
Плащаш директно и само през приложението YettelApp – стига да обновиш версията на приложението до последната актуална, процесът е много по-опростен.
Плащаш и по друг клиентски номер – просто въвеждаш желания друг номер в съответното поле и можеш да осъществиш плащане по него. А после, този номер се запазва в приложението, за да можеш лесно и бързо да го избереш при следващи плащания.
Плащаш наистина бързо и лесно – просто посочваш сума, избираш метод за плащане и плащаш
Плащаш и без да се ангажираш специално – можеш да активираш услугата „Абонирай се за автоматично плащане“ и плащането през приложението YettelApp ще се извършва автоматично всеки месец- ако желаеш, можеш да се откажеш от тази услуга впоследствие.
А за да е по-лесно, данните за картата ти се запазват – само трябва да е активна функцията „Запази кредитната си карта за последващи плащания“ и приложението запаметява данните, за да няма нужда да ги въвеждаш следващия път. Можеш да запазиш до 3 карти.
И преглеждаш запазените си карти по всяко време – правиш го в новото меню „Платежни средства“, в което преглеждаш всички запазени в приложението карти, а можеш и да изтриеш ненужна запазена карта или да се абонираш за автоматично плащане всеки месец.

Този отговор помогна ли ти?

Можеш лесно и бързо да плащаш сметката си онлайн през уеб портала YettelApp.

За вход в портала ползвай своя Yettel профил и ще можеш да плащаш сметката си онлайн като кликнеш на бутон Плащане:
Посочваш или избираш от списък (ако имаш повече от един) клиентски номер, по който да бъде направено онлайн плащане.
Показваме ти всички фактурирани и неплатени към момента задължения за посочения клиентски номер. А в отделно поле въвеждаш сумата, която желаеш да платиш.
На тази стъпка те отвеждаме на страницата за онлайн разплащания, където можеш да въведеш данните на своята карта, необходими за извършване на плащането – тип и номер на карта, дата на валидност и код за защита. След това банката-издател на картата ще ти поиска допълнителна 3D автентификация (според правилата на банката).

Важно: Данните на твоята карта, необходими за извършване на онлайн плащане, се въвеждат от теб само и единствено на страницата за онлайн разплащания на банката, доставчик на платежна услуга на Yettel. Тези данни не се разкриват пред Yettel при никакви обстоятелства.

При успешно плащане ще получиш потвърждение с SMS на телефонния номер, който си използвал за вход в портала. Извършеното плащане се записва в секция История на плащанията с информация за сума, клиентски номер, номер на транзакция, дата, час и др.

Този отговор помогна ли ти?