Електронен подпис

Вие сте тук

Разпишете Вашите документи дистанционно

Същото е като на хартия, но е по-лесно, бързо и ефективно!

Като утвърден надежден партньор на бизнеса в България и за да добавим стойност към услугите ни, Ви предоставяме възможност да подпишете безплатно всеки Yettel документ по всяко време, независимо от това къде се намирате.

Е-подписът носи същата правна стойност като саморъчния подпис, а в допълнение получавате сигурност и свобода на действие при разписването на документи с него. Изцяло дигитален, електронният подпис елиминира нуждата да събирате, съхранявате и разменяте хартиени копия на важните за Вас документи.

Единственото необходимо, за да можете да подписвате документи с Е-подпис, е да притежавате лично смарт устройство.

Как да заявя Електронен подпис?

1. Изтеглете и инсталирайте мобилното приложение на Evrotrust
2. Идентифицирайте се отдалечено;
3. Подписвате с един клик;
4. Изтеглете и съхранете подписаните документи на Вашите устройства.За повече информация относно цените и параметрите на услугата може да се свържете с Вашия търговски представител или да отправите запитване.

С електронен подпис можете да подписвате всичко, което в момента се налага да подписвате на хартия, но чрез него разполагате с много повече удобства. Можете да подписвате от разстояние, от всяка точка на света, по всяко време на денонощието с удостоверено време на подписване и гаранция за непроменимост на съдържанието.

Документ за самоличност
Електронна поща
Мобилен номер
Интернет връзка

Квалифицираният електронен подпис от Evrotrust е приравнен със саморъчния подпис по силата на Регламент на ЕС и се издава според най-високите нива на сигурност. Той има същата правна сила като саморъчния подпис.

Валидността на електронния подпис от Evrotrust е 2 години.

Разписаните с електронен подпис от Evrotrust документи се съхраняват за срок от 10 години.

Не, няма значение, можете да получите документи от Yettel чрез всяко приложение.