Онлайн Магазин

Вие сте тук

Стартирайте онлайн магазин от ново поколение

Представяме Ви услугата e-Shop builder - решение за създаване на модерен онлайн магазин. Това е решението, което се стреми да Ви предложи всичко, от което се нуждае Вашият електронен бизнес. С e-Shop builder, Yettel Ви предлага възможност да насочите инвестициите си не в изграждане на собствена онлайн платформа, а директно за целите на Вашето рекламно интернет присъствие.

Решението e-Shop builder от Yettel е начин да спестите време, пари и усилия, когато искате да стартирате и развивате успешен онлайн магазин.


Вече не е нужно да търсите програмисти или самите Вие да разбирате от електронна търговия, да разполагате с голям бюджет и да търсите специалисти за всяка една от областите, които да Ви помагат в развитието на Вашия онлайн канал за продажби. Възползвайте се от облачната услуга за онлайн магазин, която ще Ви предложи всичко това на едно място.

Какво ще получите?

Инструмент за персонализация на дизайна Ви

Сменете лесно облика на дизайна спрямо Вашия вкус и изисквания - само с няколко клика и плъзгане на мишката ще видите промените в реално време.

Възможност за използване на собствен домейн

Настройте бързо домейна си да сочи към новия Ви магазин.

Ръчно или автоматично качване на продукти

Ние сме създали три от най-използваните инструмента за качване на Вашите продукти - чрез CSV, XML или ръчно въвеждане на Вашата номенклатура.

Всичко, от което се нуждаете на едно място

Цялостна платформа, включваща разнообразни функционалности за Вашите потребности и отговаряща на Вашите изисквания за гъвкавост и удобство при създаване и поддържане на онлайн магазин.

Хостинг за Вашия онлайн магазин

Не правим компромиси с качеството на услугите си, затова използваме един от най-качествения и сигурен хостинг.

Интеграция с куриерски компании

Възможност за автоматизация на Вашите товарителници към куриерските фирми.

Продавайте продуктите си навсякъде

Решението Ви позволява да продавате и разпространявате продуктите си в няколко допълнителни канала – Google, Facebook, Instagram, LinkedIn.

Маркетингови инструменти

Погрижили сме се за най-важната част от електронната търговия, а именно широк избор от маркетингови инструменти, които ще са Ви необходими за развитието и популяризирането на Вашия онлайн магазин.

100% SEO | Оптимизиран магазин

Погрижили сме се Вашият магазин да притежава необходимото, за да може Google да оцени магазина Ви и да го покачи на по-челни позиции.

Различни методи за плащане

Различни разплащателни методи са достъпни за Вашия магазин: наложен платеж, плащане с карти, Epay, на каси на EasyPay или PayPal.

Уникални професионални дизайни

Дизайните, които можете да ползвате чрез услугата e-Shop builder, са стилни, функционални, оптимизирани и адаптивни за всички мобилни устройства.

Лесен за използване административен панел

За да използвате e-Shop builder, не са Ви нужни технически познания, предишен опит в администрирането на онлайн магазини или закупуване на допълнителен софтуер.

Техническа поддръжка

Може да разчитате на осигурена експертна техническа поддръжка.


За повече информация относно цените и параметрите на услугата може да се свържете с Вашия търговски представител, да отправите запитване тук или в модул Бизнес приложения в Бизнес портала тук.

В днешно време, за да бъде успешен Вашият бизнес, е препоръчително да имате онлайн магазин, с атрактивен и модерен дизайн, максимално оптимизиран, с мобилна версия и с всички необходими инструменти, които улесняват пазаруването на Вашите клиенти. Важно е Вашият магазин да бъде създаден така, че да бъде с потенциал за развитие и да автоматизира голяма част от процесите за продажба и обслужване. Стартирайте още днес Вашия онлайн магазин заедно с Yettel, за да сте спокойни за Вашето бъдеще в онлайн търговията!


Какво ще получите?

Времето Ви е ценно

Нямате време да чакате месеци някой да изработи онлайн магазинa Ви, имате желание да стартирате веднага - тогава услугата e-Shop builder е Вашето решение.

Бюджетът Ви е ограничен

Средствата Ви са ограничени, а имате нужда от онлайн магазин, без да правите компромиси с качеството и параметрите му.

Магазинът Ви се нуждае от реклама

Вече не е необходимо да имате маркетингов отдел, ангажиран с онлайн магазина Ви, защото e-Shop builder от Yettel e напълно оборудван с всички инструменти, за да продавате повече.

Имате за цел топ позициите в Google

Решението e-Shop builder се грижи за Вашето позициониране в Google, без да е необходимо да наемате оптимизатори и без да заплащате допълнителни такси.

Държите на качествения дизайн

Никога не е било по-лесно да персонализирате дизайна си спрямо Вашата корпоративна идентичност - само няколко клика Ви делят от желаната визия!

Имате нужда от мобилна версия

Днес повече от половината интернет потребители използват мобилни устройства, а мобилната версия на Вашия онлайн магазин ще Ви позволи да им предоставите удобство при пазаруването - така ще осигурите и увеличаване на Вашите приходи.

Време Ви е да увеличите продажбите си

Ако не знаете как да използвате всички маркетингови инструменти, но искате да рекламирате в Google, Facebook, Instagram, LinkedIn, ние ще Ви помогнем.

Искате да смените остарелия си магазин

Вашият настоящ онлайн магазин е със старомодна визия, има ограничени функционалности и е труден за администриране.

Настройки на дизайна с CloudCard

Настройка и избор на подходящ дизайн

Предлагаме за тези, които държат на прецизността, качеството и уникалността специална услуга за Вашия нов онлайн магазин. Всички, които са решили сериозно да успеят в електронната търговия и знаят колко е важна визията, могат да се възползват от нашите услуги:
Избор на подходящ дизайн, с цел уникалност на дизайна
Смяна на цветовете на дизайна (съобразени с Вашата идентичност)
Настройка на цялостното усещане и визуални елементи в магазина

Настройки на дизайна с CloudCard

Графичен дизайн

Ако се нуждаете от нещо ново, по-модерно и красиво за Вашия бизнес, може да разчитате на нас. Банерите са неразделна част от рекламата в един онлайн магазин. Те ще Ви помогнат да популяризирате всичко, което искате и ще насочат клиентите Ви към продукти или категории, върху които искате да акцентирате в конкретния момент. Ако се нуждаете от банери, споделете какво послание желаете да отправите към Вашите клиенти, а ние ще направим всичко останало.

Какво ще получите от тази услуга:

Получаване на качествено изготвен професионален дизайн.
По-добро визуално представяне на бранда в онлайн пространството.
По-високи продажби в онлайн рекламите с помощта на рекламни банери

Настройки на дизайна с CloudCard

Дигитален маркетинг

Независимо колко е голям бизнесът Ви, това, което показвате на своите потребители в социалните мрежи е от съществено значение.

Какво ще получите от тази услуга:

Изграждане на модерна визия;
Създаване на професионални графични банера, спрямо бранд идентичността и целевата аудитория;
Публикации за целевата аудитория и ангажиране на последователи

Много е лесно! Свържете се с Вашия търговски представител, за да разберете повече.

Да. Вашият онлайн магазин може да бъде настроен да използва съществуващ домейн, който притежавате. Свържете се с Вашия търговски представител, за да разберете повече.

Това е сертификатът, който осигурява защита на информацията, предавана между клиентите и магазина Ви.

Не, услугата e-Shop builder е с включен хостинг за Вашия онлайн магазин.

Да, много лесно и бързо можете да прехвърлите информацията си. Първо трябва да свалите информацията от настоящия си магазин, след което да я поставите в платформата.

Можете да използвате всички интегрирани в платформата разплащателни методи. Поддържаме световноизвестни и локални разплащателни методи.

Можете да използвате автоматизацията за Ваше улеснение при създаването на товарителници. Решението позволява да ги създавате и през ръчен режим с всички куриерски компании.

Да, като потребител ще можете да използвате всички необходими маркетингови инструменти, които ще спомогнат за развитието на Вашия онлайн магазин.

Платформата защитава плащанията, преминаващи през системата, пocpeдcтвoм нaй-cъвpeмeнни мeтoди зa cигypнocт, така че Вие и Вaшитe ĸлиeнти дa се чувствате спокойни при извършване и приемане на плащания.