Автопарк Решения

Вие сте тук

С това решение можете да наблюдавате и контролирате служебните автомобили във Вашия автопарк, да следите с каква скорост се движат и накъде пътуват. Всичко това – в реално време.

Намалявате разходите за гориво, защото можете да планирате и оптимизирате маршрутите на Вашите автомобили в и извън работно време.

Осигурявате си сигурност и контрол, като наблюдавате автомобилите в реално време. Освен това, проследявате изпълнението на работните процеси чрез възможностите за справки и аларми при възникнали събития.

Оптимизирате администрацията чрез изготвяне на онлайн Пътни листове и Дневник на автомобилите.

Без първоначална инвестиция за оборудване – GPS устройството, което се монтира в автомобила, е включено в месечната такса. Монтажът се извършва в ден и час, удобни за Вас.

Една фактура – месечната такса за услугата Автопарк Решения е включена във фактурата Ви за останалите услуги, които ползвате от Yettel.

Единен портал за достъп – уеб-базираното приложение Автопарк Решения е достъпно през Yettel Бизнес портал, без допълнителни потребителско име и парола.

Високо ниво на обслужване – осигуряваме Ви денонощна поддръжка от Центъра за обслужване на клиенти на Yettel.


За повече информация относно цените и параметрите на услугата може да се свържете с Вашия търговски представител, да отправите запитване тук или в модул Бизнес приложения в Бизнес портала тук.

Автопарк Решения осигурява непрекъснато наблюдение и контрол в реално време на служебните Ви автомобили, като използва мобилна и сателитна връзка.

Основните компоненти на решението са:

GPS устройство, което се монтира в автомобила чрез „скрит монтаж“ (т.е. водачът на автомобила няма взаимодействие с устройството);
SIM карта с включен мобилен интернет;
Уеб-базирано приложение за управление на услугата през компютър или таблет, което е достъпно през Yettel Бизнес портал.