Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

HOME TA 8080

Call me back

Експресна поръчка
Направи го лесно - попълни тази форма и ние ще ти се обадим в рамките на един работен ден, за да уточним подробностите за поръчката. Доставката е напълно безплатна за цялата страна.
359
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

HOME TA 8080

Избери как да купиш

Поръчка на нова SIM карта с нов абонамент.

 
iИзбери една от опциите, за да продължиш
Цена в брой
Цена на лизинг
2. Избери абонаментен план:
Фикс телефон Home TA 8080
С абонамент:
Избери друг план
Home 11,99
11,99 лв.
24 месеца срок на договора
В България
Екстри
Виж повече
Фикс телефон Home TA 8080
 
3. Цени на Фикс телефон Home TA 8080
Плащаш сега
29,99лв.
Плащаш на месец
Home 11,99with НОВА КАРТА КАТО НАШ НОВ КЛИЕНТ
11.99лв.
Няма наличност
Цени на лизинг с предплащане
Плащаш сега
29,99лв. в брой
Home 11,99
11,99лв.
Безплатна доставка в България
Ексклузивни оферти
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

3 години гаранция за всеки смартфон, закупен от Yettel.

Вземи го онлайн с абонаментен план по избор до 30.09 и ще получиш ваучер за 15% отстъпка за непромоционални продукти от категории Ученически пособия и Книги в Ozone.bg.
Научи повече

Предложението е валидно за частни клиенти, при сключване на двугодишен договор за абонаментен план за мобилни услуги на yettel.bg през периода от 01.09 до 30.09.2023 г. Ваучерът се изпраща на хартиен носител заедно с пакета документи в поръчката.

Промокодът е валиден до 10.10.2023 г. Той е персонален и може да се използва еднократно от потребител при онлайн покупка от Ozone.bg. Промокодът се прилага върху всички непромоционални продукти в поръчката от категориите “Ученически пособия” и “Книги”. Книгите от издателства “Егмонт”, “Книгомания”, “Рибка”, “Давид”, “Фют”, “Лисиче” и Книгите с мисия не участват в офертата.

ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в бройОбщо на месец
11,99
лв./месец
2,99
лв./месец
29,99
лв. в брой
14,98
лв./месец
4,90
лв./месец
-
49,90
лв. в брой
4,90
лв./месец
6,90
лв./месец
-
49,90
лв. в брой
6,90
лв./месец
Вижте повече
Цена в брой, без абонамент 
Дисплей
Тип екран 
TFT цветен дисплей, 4.5 cм (1.77 инча)
Батерия
Тип батерия 
Li-Ion
Капацитет на батерията 
1000 mAh,
3.7V 
Функции
Телефонен указател 
500 номера; SMS - 100 съобщения
Високоговорител 
Размери 
144 x 51 x 16 мм
Тегло 
92 g
Features: 
Клавиатура с подсветка, FM радио, будилник, 5 мелодии на звънене, калкулатор, музикален плейър, високоговорител. Получаване и изпращане на SMS съобщения. Показване на повикващият номер, изчакване, задържане и прехвърляне на разговор. Поддържа microSD карта памет до 16 GB. Телефонът има меню на български език.

Посочените цени на фиксирани апарати в брой с абонаментен план на Yettel са валидни за частни клиенти, нови и съществуващи,  при:  

подписване на нов договор (за нов фиксиран номер или продължаване на съществуващ договор в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв) за срок от 12 или 24 месеца, по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Yettel и срок на договора; и
закупуване на апарат и заплащането му в брой

Посочените цени на фиксиран телефон без абонамент важат при закупуване на фиксиран телефон без сключване на договор за фиксирани услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Yettel, предимство ще има цената, обявена в магазина.

Всички телефони за фиксирана услуга, независимо дали са закупени/предоставени с абонаментна програма или не, са кодирани/“заключени“ и могат да бъдат използвани само със SIM карта на Yettel, в мрежата на Yettel.

Разкодиране/“отключване“ на телефон за фиксирана услуга е възможно след подаване на заявление в търговската мрежа на Yettel, при следните условия:

само след изтичане на срока на договора за случаите на закупен телефон, в брой или на лизинг с абонаментен план на Yettel
при закупуване на телефон на цена в брой без абонаментен план на Yettel, след заплащането на телефона

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.