Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

CELLY Pantone Bluetooth стерео слушалки

Вие сте тук

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

CELLY Pantone Bluetooth стерео слушалки

Пазаруването онлайн е лесно
Безплатна доставка в България
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

CELLY

CELLY Pantone Bluetooth стерео слушалки

Избери цвят от тук:

Избери цвят от тук:

Избери цвят:
Цена в брой
Цена на лизинг
CELLY Pantone BT Earphones Cyan
Цена в брой
29,99лв. в брой
Плащаш сега
29,99лв.лв.
Няма наличност
Плащаш сега
29,99лв. в брой

3 години гаранция за всеки смартфон, закупен от Yettel.

Само онлайн с план Total Unlimited 39.99 взимаш устройството на по-изгодна цена, която се равнява на цената на същото устройство с план Total Unlimited 49.99.
Виж повече тук

Само онлайн при заявяване на смартфон с абонаментен план Total Unlimited 39.99 взимаш устройството на по-изгодна цена, която се равнява на цената на същото устройство с план Total Unlimited 49.99.

Офертата е дългосрочна и важи за всички смартфони налични в онлайн магазина, за частни клиенти до изчерпване на количествата. Предложението се комбинира с всички активни към момента оферти за устройства.

Общи
Категория: 
Bluetooth слушалки
Съвместимост: 
iOS/Android
Функции
Функции: 

Марка: Celly
Вид продукт: Безжични слушалки
Цвят: Синьо-зелен, Жълт, Тъмносин
Вграден микрофон: Да
Чувствителност: 32 dB
Импеданс: 32 ома
Честотна характеристика: 20 - 24 000
Обхват: 10 м


Пълна свобода за музика и разговори!

Pantone Inc. се занимава основно с технологии за графика, каталогизиране на цветовете и производство на идентификационна система и Ви предоставя най-добро качество и комфорт.

Bluetooth слушалки с вграден микрофон и функция за дистанционно управление за увеличаване или намаляване силата на звука, смяна на песни и отговаряне на обаждания.

Технологията Bluetooth® 5.0 Ви гарантира максимално качество на звука и издръжливост, а многоточковата технологията Ви позволява да сдвоите 2 устройства едновременно.

Сдвоете Bluetooth слушалки Pantone с всяко устройство, което има Bluetooth® за слушане на музика или провеждане на разговори с до 3 часа живот на батерията!

Данни
Свързаност: 
Bluetooth 5.0
1 x жак 3,5 мм
Батерия
Батерия: 
Li-ion
Съдържание
Тегло: 
10 гр.

Предложението за отстъпка от цената на избрания аксесоар е валидно от 01.06.2022 г. до 30.06.2022 г. или до изчерпване на количествата за частни клиенти при покупка в брой.