Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

Калъф PanzerGlass ClearCase Black Edition с MagSafe за iPhone 14 Pro

Вие сте тук

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

Калъф PanzerGlass ClearCase Black Edition с MagSafe за iPhone 14 Pro

Пазаруването онлайн е лесно
Безплатна доставка в България
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

PanzerGlass

Калъф PanzerGlass ClearCase Black Edition с MagSafe за iPhone 14 Pro

Избери цвят от тук:

Избери цвят от тук:

Цена в брой
Цена на лизинг
Panzer Clear Case B Frame/ iPhone 14 Pro
Цена в брой
59,99лв. в брой
Плащаш сега
59,99лв.лв.
Добави в количката
Плащаш сега
59,99лв. в брой

3 години гаранция за всеки смартфон, закупен от Yettel.

Само онлайн с план Total Unlimited 39.99 взимаш устройството на по-изгодна цена, която се равнява на цената на същото устройство с план Total Unlimited 49.99.
Виж повече тук

Само онлайн при заявяване на смартфон с абонаментен план Total Unlimited 39.99 взимаш устройството на по-изгодна цена, която се равнява на цената на същото устройство с план Total Unlimited 49.99.

Офертата е дългосрочна и важи за всички смартфони налични в онлайн магазина, за частни клиенти до изчерпване на количествата. Предложението се комбинира с всички активни към момента оферти за устройства.

Общи
Категория: 
Калъфи за телефони
Функции
Функции: 

Марка: PanzerGlass
Вид продукт: Калъф за телефон
Съвместим бранд и модел: за iPhone 14 Pro
Материал: TPU+PanzerGlass
Цвят: Прозрачен с черна рамка


• ClearCase Black Edition -  разполага с мека рамка в класическо черно, комбинирана с прозрачен заден капак, изработен от закалено стъкло, което осигурява ясна видимост на красивия дизайн на вашия телефон.

• Калъфът е напълно съвместим с технологията за магнитно свързване с устройството MagSafe.

• Той е тестван за изпускане при военни стандартни условия, което означава, че може да издържи на няколко изпускания от височина 2.4 метра или тип височина - тичане по стълбите и случайно изпускане на устройството.

• ClearCase също така осигурява допълнително ниво на защита от микроби и бактерии, като включва иновативно антибактериално покритие, което доказано убива до 99.99% от най-често срещаните повърхностни бактерии.

• Продуктите PanzerGlass са проектирани с ангажимент да удължат живота на вашето устройство. Рамката ClearCase е направена от 100% рециклиран материал и калъфът се доставя в сертифицирана от FSC опаковка, която може да бъде рециклирана.

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

Можеш да се възползваш от Допълнителен лизинг по време на договора, ако си настоящ частен клиент на Yettel и ползваш абонаментен план за мобилни услуги.
Можеш да вземеш смартфон или аксесоар с Допълнителен лизинг само към номер за услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.