Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

APPLE AirPods Max

Вие сте тук

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

APPLE AirPods Max

Пазаруването онлайн е лесно
Безплатна доставка в България
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

APPLE

APPLE AirPods Max

Избери цвят от тук:

Избери цвят от тук:

Избери цвят:
Цена в брой
Цена на лизинг
APPLE AirPods Max Space Grey MGYH3ZM/A
Цена в брой
949,99лв. в брой
Плащаш сега
949,99лв.лв.
Няма наличност
Плащаш сега
949,99лв. в брой
Общи
Категория: 
Безжични слушалки
Съвместимост: 
Модели с последна версия на iOS
Функции
Характеристики: 

Представяме AirPods Max — перфектен баланс от вълнуващо Hi-Fi аудио и магичната лекота на AirPods. Най-доброто лично изживяване при слушане е тук.

Радикално оригинална композиция.
• От възглавничките до покритието, AirPods Max са проектирани за плътно прилягане, което създава оптимално акустично уплътнение при различни форми на главата — за всепоглъщащ звук.
• Покритието по лентата на главата е от дишаща текстилна мрежа, която разпределя тежестта, за да намали натиска върху главата.
• Рамката от неръждаема стомана е обвита с мек на допир материал за забележителна комбинация от издръжливост, гъвкавост и комфорт.
• Телескопичните рамене се издължават плавно и остават където ги фиксираш, за постоянен фит и уплътнение.
Анодизираните алуминиеви наушници са с револю­ционен механизъм, с който всеки наушник се върти отделно и балансира налягането.
• Изработени с акустично проектирана мемори пяна, възглавничките оформят уплътнение, което е в основата на невероятния звук.
• Digital Crown позволява прецизно да контролираш силата на звука, да прескачаш между песни и да отговаряш на обаждания.

Приказно красив звук.
• AirPods Max комбинират Hi-Fi аудио с водещ в бранша Active Noise Cancellation, за да предоставят несравнимо изживяване.
• Всяка част от специално разработения драйвер работи, за да възпроизведе звук с ултраниско изкривяване в чуваемия диапазон.
• От дълбоки, богати баси до точни средни и отчетливи, ясни високи тонове — ще чуеш всяка нота с ново усещане за чистота.

Завладяващ звук.
• За да нулира нежелания външен шум, AirPods Max използват общо шест, обърнати навън микрофона за околната среда, както и два насочени навътре — за измерване на това, което чуваш.
• Beamforming микрофоните помагат за изолиране на глас при телефонни разговори, така че да се чува ясно — дори при силен вятър.

Чуй всеки детайл.
• Проектираният от Apple динамичен драйвер произвежда широк честотен диапазон, за да разкрие богатите детайли на всеки саунд — любимите ти песни с нечувана досега текстура и точност.

Computational audio. Геният зад музиката.
• С мощния Apple H1 чип във всяка слушалка, специално проектиран акустичен дизайн и авангарден софтуеър, AirPods Max се възползват от сomputational аудио, за да създадат революционното си изживяване.
• Захранвано от 10-те аудио ядра на всеки чип, компютъризираното аудио блокира външния шум, адаптира звука спрямо фита и уплътнението на възглавничките и те поставя в центъра на действието на филмите.
• Водещ в бранша Active Noise Cancellation противодейства на външния звук с равностоен антишум, което позволява да се потопиш в това, което слушаш.
• Натисни бутона за контрол на шума, за да превключиш Transparency mode, който пропуска външен звук, за да можеш да взаимодействаш естествено с обкръжението.

Звучи като магия. Знаят кога са на главата.
• AirPods Max паузират аудиото, когато ги свалиш и възобновяват плейбека, когато ги поставиш обратно.
• За да не пропуснеш нито един такт.

Кейс, който пести енергия.
• При съхранение в техния мек, тънък Smart Case AirPods Max влизат в състояние на свръхниска мощност, което запазва заряда.

Данни
Свързаност: 
Bluetooth 5.0
Проектиран от Apple динамичен драйвер
Active Noise Cancellation
Transparency mode
Adaptive EQ
Съдържание
Тегло: 
AirPods Max с вкл. възглавнички: 384.8 гр.; Smart Case: 134.5 гр.
Размери: 
AirPods Max: 187.3 x 168.6 x 83.4 мм
eSim: 
He
LTE: 
He
ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в бройОбщо на месец
Вижте повече
-
45,99
лв./месец
-
Цена в брой, без абонамент 

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

Можеш да се възползваш от Допълнителен лизинг по време на договора, ако си настоящ частен клиент на Yettel и ползваш абонаментен план за мобилни услуги.
Можеш да вземеш смартфон или аксесоар с Допълнителен лизинг само към номер за услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.