Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

Стъклен протектор PanzerGlass за iPhone SE 3rd

Вие сте тук

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

Стъклен протектор PanzerGlass за iPhone SE 3rd

Пазаруването онлайн е лесно
Безплатна доставка в България
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

PanzerGlass

Стъклен протектор PanzerGlass за iPhone SE 3rd

Избери цвят оттук:

Избери цвят оттук:

Цена в брой
Цена на лизинг
PanzerGlass iPhone SE 3rd
59,99лв. в брой
ОБЩО
Детайли
Плащаш сега
Плащаш на месец
PanzerGlass iPhone SE 3rd
59,99лв.лв.
Добави в количката
Плащаш сега
59,99лв. в брой
Общи
Категория: 
Протектори
Функции
Функции: 

Марка: PanzerGlass
Вид продукт: Протектор за екран
Съвместим бранд и модел: iPhone SE 3rd
Материал: PanzerGlass

• Добавете стабилна, но ненатрапчива защита на Вашия iPhone SE 3rd с екранни протектори PanzerGlass™ UltraForce1. С PanzerGlass™ екранът Ви никога не е бил по-безопасен. Технологията Microfracture+ на UltraForce1 предотвратява повреда и поддържа бърза и точна функционалност на скенера за пръстови отпечатъци.

• Протекторът за екран PanzerGlass™ действа като отделна въздушна възглавница за защита на Вашето устройство. Закаленото стъкло поглъща удара и осигурява високо ниво на устойчивост на надраскване. Има покритие против пръстови отпечатъци, което Ви помага да запазите устройството си чисто. Освен това покритието съдържа активно антимикробно вещество, което убива бактериите върху стъклото. Доказано е, че убива до 99,99% от най-често срещаните повърхностни бактерии и е одобрен за употреба в ЕС (BPR) и Съединените щати (EPA).

• Нашите продукти удължават живота на Вашето устройство. PanzerGlass™ се грижи за околната среда и затова нашите продукти се предлагат в опаковки с етикет FSC.