Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Yettel с нова атрактивна игра за своите клиенти

Yettel с нова атрактивна игра за своите клиенти

Всяко плащане или презареждане с карта през приложението Yettel носи горещи летни изненади

Горещи летни изненади очакват клиентите на Yettel, направили плащане или презареждане с дебитна или кредитна карта през юли и август с играта „Yettel колело на изненадите“. Всеки потребител на мобилното приложение на оператора може да спечели веднага безплатни мегабайти, отстъпка при покупка на избрани устройства в онлайн магазина на Yettel или дори уикенд за двама на морето или в планината.

В кампанията могат да се включат всички клиенти на абонаментни планове и на предплатени услуги, които успешно са заплатили сметката си или са презаредили сума по предплатения си номер с банкова карта. Участието в играта „Yettel колело на изненадите“ е ограничено до пет пъти месечно след всяко плащане или презареждане. Сред най-атрактивните награди са уикенд за двама в хотел „Viva Mare Beach Hotel“ в Созопол през юли, а през август - в хотел „Св. Иван Рилски“ в Банско. Възможност да играят за някоя от двете почивки имат участници, попаднали на сектор „Участие в томбола“ в Yettel колелото на изненадите.

При завъртане на колелото потребителите на Yettel могат да попаднат на някоя от следните страхотни награди: до 20% отстъпка за смартфони POCO, 5% - за смартфони Apple, до 10% отстъпка на лаптопи и до 15% за аксесоари при покупка в онлайн магазина на оператора заедно с двугодишен абонаментен план. Клиентите ще имат възможност да спечелят допълнителни пакети мегабайти – 1000 MB за потребителите на предплатени услуги и 2000 МВ – за тези с абонаментни планове, на стойност 0,00 лв. за ползване на територията на България и зона ЕС.

Чpeз пpилoжeниeтo Yеttеl Bulgaria потребителите мoгат да пpocлeдяват по всяко време пoтpeблeниeтo и paзxoдитe cи, да зaплaщaт cмeтĸaтa cи yдoбнo и пecтейки вpeмe, дa cлeдят вcичĸи нoвини и aĸтyaлни пpoмoции и услуги нa oпepaтopa и дa ce зaбaвлявaт с игрите с много и различни награди.

Не пропускайте възможността да се включите в играта „Yettel колело на изненадите“ след успешно направено плащане или презареждане с карта, като кликнете на бутона „Вземи изненада тук“ в приложението.

Повече информация за играта и нейните условия можете да откриете тук.

Recent Articles