Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

ТИ РЕШАВАШ


get_my_type_of_offers_new.pngПредложения като за мен

Ето пример – трябват ти повече мегабайти, защото стриймваш, гледаш, слушаш, четеш – изобщо правиш много онлайн? Ако си съгласен да обработваме данните за твоето потребление, за да ти изготвяме предложения, ще знаем повече за твоите навици и ще можем да ти предложим полезни и практични неща.

Бъди спокоен – данните за потреблението ти представляват системна информация за входящи и изходящи разговори, изпратени и получени съобщения и данни, проведени сесии мобилен интернет и вид на връзката и по никакъв начин не включват съдържанието на твоята комуникация.


get_local_offers_new.png

Предложения близо до мен

Ако си от хората, които не обичат да изпускат добрите оферти близо до себе си, обърни внимание на това съгласие. За да можеш да се възползваш от предложения, актуални за района, в който се намираш, трябва да имаме позволението ти да обработваме данните за твоето местоположение.

Тези данните са приблизителни, т.е. показват в обхвата на коя базова станция от нашата мобилна мрежа се намира устройството ти. Yettel съхранява тези данни до 6 месеца.


afkm-1.png

Предложения, базирани на потреблението на ТВ услугата


За да изготвя подходящи за теб предложения, Yettel може да използва подробна информация за потреблението на ТВ услугата, която използваш.

Ето пример. Гледаш много музикални канали.

На база на тази информация, ще можем да ти предложим услуги с повече музикални канали и включен преференциален достъп до платформи за музикално съдържание. А на база на данните за ползваното устройство ще можем да изготвим специално предложение с преференциални условия за покупка на ново устройство или приемник. Yettel съхранява тези данни до 6 месеца.


stay_up_to_date_via_sms_new.pngАктуални предложения по SMS


Ние знаем, че времето и вниманието ти са безценни, затова и предложенията ни имат за цел да бъдат полезни и актуални. Затова ще се постараем съобщенията да се изпращат не повече от веднъж месечно, в работно време и дни.


for_the_development_of_modern_society_new.png

Актуални предложения по телефон


Важно е да знаеш, че предложенията, които ти отправяме по телефон имат персонален характер. По време на разговора, ще можеш да получиш и допълнителни разяснения, за да прецениш доколко конкретното предложение отговаря на твоите нужди.


Your-preferences-mail-ap23.pngАктуални предложения по имейл


За да научаваш всички актуални предложения на компанията, Yettel може да те информира за тях по имейл. Знаем че времето и вниманието ти са безценни, затова и нашите предложения целят да бъдат полезни и актуални.


Актуални предложения чрез приложения за чат


your-preferences-chat-ap23.pngЗа да научаваш всички актуални предложения на компанията, Yettel може да те информира за тях, чрез приложения за чат като Viber, WhatsApp и/или други. Знаем че времето и вниманието ти са безценни, затова и нашите предложения целят да бъдат полезни и актуални. Ще се постараем съобщенията да се изпращат не повече от веднъж месечно, в работно време и дни.


Предложения за мен от партньори на Yettel


offers_for_me_from_partners_of_telenor_new.pngТова съгласие ни дава твоето позволение да подбираме предложения за продукти и услуги на компании, партньори на Yettel, които биха били подходящи за теб и да те информираме за тях. Стараем се предложенията от наши партньори да са винаги атрактивни като с помощта на твоите данни ще можем да преценим за какво интересно да те

информираме - например, ексклузивни предложения с отстъпки за разнообразие от продукти, промоционални условия за пътувания, туристически пакети, застраховки, промо кампании в най-близката верига ресторанти или кафенета, или специални цени на билети за концерти и кино премиери.

Важно е да знаеш, че Yettel няма да предоставя твоите лични данни на своите партньори. Информация за техните предложения за продукти и услуги ще бъде изпращана до теб само от нас, Yettel.


За по-добри продукти, услуги и мрежа


for_better_products_services_and_network_new.pngС твоето съгласие ще използваме информация за потреблението, използваното от теб устройство и местоположение през последните 6 (шест) месеца. Не се притеснявай, тя ще бъде обобщена (агрегирана) с информацията за другите наши клиенти, които са се съгласили, по начин, който не позволява да бъдеш идентифициран.

Благодарение на нейния анализ ще може да разберем потребностите на нашите клиенти и на база на тях да разработваме, развиваме и подобряваме нашите продукти и услуги. Със съгласието си, например, ще ни помогнеш да преценим къде да разположим следващата си мобилна клетка или магазин, кои мобилни клетки се нуждаят от подобряване или оптимизация, какви нови услуги биха били интересни за теб, както и кои от съществуващите ни продукти и услуги имат нужда от усъвършенстване.


За развитие на модерно общество


for_the_development_of_modern_society_new.pngТова съгласие ни дава твоето позволение да подпомагаме различни високотехнологични инициативи на наши партньори, чрез различни форми на анализ - big data анализ, модели за машинно самообучение и аналитични услуги, базирани на обобщена статистическа информация. По този начин ще можем да подкрепяме проекти и услуги, които повишават качеството на нашето ежедневие.

Например, на база обобщени данни за движението на хората, ще можем да подкрепим проекти за подобряване на градската среда и начина на придвижване, а чрез прогнозни модели за посещаемостта на търговски обекти ще можем да съдействаме за планирането на тяхното по-добро разположение и обезпечаване с персонал за обслужване на клиенти.

Важно е да знаеш, че при предоставянето на тези аналитични услуги Yettel предава само обобщена статистическа информация, ние няма да предоставяме твои лични данни на своите партньори.


С внимание към теб при заявен интерес към продуктите/услугите на Yettel


yettel_bpp_isolated_6.pngАко имаш интерес към нашите продукти и услуги, но не можем да ти ги предложим на момента или пък имаш нужда да си помислиш, ти ни даваш твоето съгласие да ти се обадим допълнително.

Примери:

  • Искаш определено мобилно устройство (марка/модел), но няма наличност или се очаква доставка. Ти заявяваш желанието си да получиш обаждане от Нас, когато устройство е вече налично;
  • Имаш интерес към фиксирана услуга като Домашен Интернет, Пакетна услуга или услуга, която в момента не предлагаме. Ти заявяваш желанието си да получиш обаждане от Нас, когато услугата е вече налична;
  • Искаш да помислиш, когато ти предложим нов Абонаментен план или друга конкретна оферта. Ти заявяваш желанието си да получиш обаждане от Нас на по-късен етап.


Зелена кауза


Green_cause-illustration-sept23_1.pngЗа да получавам полезни съвети и добри практики, свързани с устойчивия начин на живот, Yettel може да ми изпраща SMS или известия в мобилното приложение Yettel.

Благодарение на твоето съгласие ще можем да споделяме с теб актуални публикации, свързани с нашата Зелена кауза, за която можеш да научиш повече тук. Защо би се съгласил? Може би те интересува как да вдъхнеш нов живот на старото си устройство или къде да рециклираш непотребните си вещи, а може би просто искаш да разбереш повече за устойчивия начин на живот и едновременно с това да участваш в различни наши тематични кампании/активности, дори и в томболи за награди? Вярваме, че като наш клиент, темата за опазването на околната среда не ти е безразлична. И тъй като твоето време и внимание са безценни, ще се постараем да изпращаме съобщения и известия не повече от веднъж месечно, в работно време и дни. А ако прецениш, може по всяко време да оттеглиш съгласието си в дигиталните ни канали, в търговските ни обекти или с безплатен SMS на номер 1704.


Основни канали за управление


Най-хубавото на съгласията по-горе е, че можеш да ги даваш и оттегляш по-всяко време. Начините за това са повече от лесни. Можеш да ги управляваш безплатно през приложението Yettel, чрез privacy.yettel.bg (само през мобилната мрежа), както и във всеки наш магазин.

Всеки петък изненади

Свали приложението за достъп до всички услуги

-
-