Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

  • Services
  • Детайлизирана справка

Детайлизирана справка

Детайлизирана справка

С услугата Детайлизирана справка за потреблението получавате подробна информация за проведените разговори и изпратените съобщения всеки месец или за изминал период.

Как работи услугата? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

В зависимост от типа план, който ползвате, можете да получавате детайлизирана справка за потреблението си:

Получаване на детайлизирана справка всеки месец – ако ползвате абонаментен план може да заявите детайлизирана справка за проведените разговори и изпратени съобщения. Ще я получавате всеки месец, считано от следващата фактура. Детайлизираната справка може да бъде получавана по два начина::

  • Детайлизирана справка на хартиен носител (само в случай че сте избрали да получавате фактура на хартиен носител). В случай че се откажете от получаване на фактура на хартиен носител и имате заявена детайлизирана справка, която получавате заедно с нея, услугата ще бъде деактивирана и ако желаете да продължите да я получавате ще следва да заявите Онлайн детайлизирана справка.

  • Онлайн детайлизирана справка в електронен формат, е възможно да достъпвате в портала Yettel или приложението Yettel.

Имате възможност да изберете да получавате само единия или и двата вида Детайлизирана справка.

Получаване на детайлизирана справка за минал период – в случай че ползвате абонаментен план, е възможно да поискате детайлизирана справка за потреблението си за период до 6 месеца назад, а ако сте клиент на предплатен план – за период до 3 месеца назад. Справката може да заявите в магазин от търговската мрежа на Yettel и ще я получите по пощата на хартия или на посочен от Вас имейл адрес, на info@yettel.bg с попълване на заявление, подписано с квалифициран електронен подпис (КЕП), посочвайки номера, за който желаете да я получавате. Ако получавате фактура само на електронен носител, не е възможно да заявите детайлизирана справка на хартиен носител.

Обърнете внимание, че ако сте заявили да получавате детайлизираната справка (месечна или за минал период) на хартиен носител, тя ще бъде доставена с персонална доставка до посочения от вас адрес в работно време и се изисква лично да я приемете.

Колко струва? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Услугата Онлайн детайлизирана справка в електронен формат е напълно безплатна и може да бъде достъпена през интернет портала Yettel или в приложението Yettel.

Ако желаете да получавате детайлизирана справка за потреблението на хартиен носител, ще бъде необходимо да заплащате ежемесечно допълнителна такса в размер на 6 лв. с ДДС на номер.

Ако желаете да получавате детайлизирана справка за потреблението на хартиен носител, ще бъде необходимо да заплащате ежемесечно допълнителна такса:
- за частни лица - 6,00 лв. с ДДС на номер.
- за юридически лица - 12,00 лв. с ДДС на фактура (без значение от броя на номерата, включени в нея)

Издаването на детайлизирана справка за минал период се получава по ваша заявка и се заплаща еднократно в размер на:
- за период от 1 до 3 месеца - 7,20 лв. с ДДС на номер
- за период от 4 до 6 месеца - 12,00 лв с ДДС на номер

Заявка и отказ от услугата yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Можете да заявите или да се откажете от получаването на онлайн детайлизирана справка всеки месец на 123, в интернет портала Yettel или в магазин от търговската мрежа на Yettel.

Вариантите за отказ от получаването на детайлизирана справка на хартиен носител са следните :
• като се откажете изцяло от хартиена фактура;
• в магазин от търговската мрежа на Yettel

За повече информация относно услугата Детайлизирана справка за потреблението, моля свържете се с Отдел „Грижа за клиента“ на 123.