Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

  • Services
  • Презареждане на предплатен план с cash refresh

Презареждане на предплатен план с cash refresh

Презареждане на предплатен план с cash refresh

Презареждайте точно толкова, колкото ви е нужно!

Вече не е нужно да се съобразявате с това какви ваучери се продават в магазините или пък какви стойности за презареждане са допустими през банкомат, интернет и т.н.

С услугата Сash Refresh можете да презареждате кредита по предплатената ви карта, колкото често искате, според вашите потребности.

С Cash Refresh можете да презаредите кредит по предплатената ви карта със суми от 8 лв. до 99 лв. (кръгло число) в магазините от търговската ни мрежа, ePay.bg, Български Пощи, Изипей или в други търговски обекти в страната обозначени, че предлагат презареждане.

  • На касата в магазина ще получите талон, в който вписвате номер и сумата за презареждане.

  • След като продавач-консултантът въведе номера и сумата за презареждане, ще получите касова бележка за извършената услуга.

  • След направеното презареждане, ще ви информираме с потвърждаващ SMS.

Услугата е достъпна за всички, които желаят да презаредят кредита на потребител/и на предплатен/и планове от Yettel, без ограничение в броя на мобилните номера.
Ако към предплатения план на потребителя, чийто кредит се презарежда, е предвидено да получава специални условия при презареждане, то с презареждане Сash Refresh, потребителят ще получи съответните такива.

Цена yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Услугата е безплатна. На касата се заплаща единствено сумата за презареждане на кредита.