Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

  • Services
  • Плащане през банкомат

Плащане през банкомат

Плащане през банкомат

Можете да плащате сметки и да внасяте депозити към Yettel от банкомати в цялата страна. Услугата е достъпна денонощно, като плащания могат да се извършват както с национални дебитни, така и с международни дебитнии кредитни карти.

Национални дебитни карти yettel.chevronDown yettel.chevronUp
Плащане на сметки

За да платите сметка на абонат на Yettel, следвайте инструкциите на банкомата. Нужно е да знаете клиентския номер на фактурата, която ще бъде платена. Клиентският номер можете да видите от самата фактура или да го получите като изпратите SMS със съдържание 11 на номер 1000 от мобилния телефон, чиято сметка искате да платите. Можете да платите цялата сметка или част от нея. При частично плащане трябва да изберете каква сума да бъде платена, с точност до стотинка.

Внасяне на депозити

Можете да внесете депозит към Yettel през банкомат. Нужно е да въведете мобилния номер, към който внасяте депозита, и да следвате инструкциите на банкомата. Депозитът може да бъде между 20 и 3000 лв.

Важно е да знаете: За улеснение на клиента въвеждането на клиентския или мобилния номер става само първия път при ползване на услугата. При следващи плащания от тази дебитна карта към този номер не се изисква въвеждане на клиентския или мобилния номер.

Международни дебитни карти yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Плащането на сметки и депозити с международни дебитни и кредитни карти VISA, Visa Electron, MasterCard, Maestro става през менюто „В-Pay” в секция „Други услуги”. В зависимост от желаното плащане трябва да въведете съответния код: за плащане на сметка е 50250, за авансово плащане – 00231 и за внасяне на депозит – 23001.

За помощ при плащане с международни дебитни и кредитни карти можете да се обадите на телефон 089 1715.

При заплащане през банкомат банката, която е издала картата, си удържа определена сума. Тя е различна при различните банки и е равна на сумата, удържана при плащане през ПОС терминал. Съветваме ви да проверите в банката издател на вашата карта актуалните такси за тази услуга.

За да можете да плащате сметка и да внасяте депозити през банкомат, е необходимо единствено да имате национална дебитна карта или международна дебитна, или кредитна карта, издадена от банка, включена в системата за разплащания на Борика.