Login to see your personalised offers Log in

Login to see your personalised offers

Калъф PanzerGlass ClearCase Black Edition с MagSafe за iPhone 14 Pro Max

You are here

Call me back

Експресна поръчка
Направи го лесно - попълни тази форма и ние ще ти се обадим в рамките на един работен ден, за да уточним подробностите за поръчката. Доставката е напълно безплатна за цялата страна.
359
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

Калъф PanzerGlass ClearCase Black Edition с MagSafe за iPhone 14 Pro Max

Online shopping is easy
Free delivery in Bulgaria
Easy order canceling
Secured online payments

PanzerGlass

Калъф PanzerGlass ClearCase Black Edition с MagSafe за iPhone 14 Pro Max

Choose your storage and style here:

Pick your color

One time
In installments
Panzer MagS Case BF / iPhone 14 Pro Max
Цена в брой
69,99BGN in cash
One-time payment
69,99BGNBGN
Add to cart
One-time payment
69,99BGN in cash
TOTAL COST
Detailed summary

3 години гаранция за всеки смартфон, закупен от Yettel.

Вземи го онлайн с абонаментен план по избор до 30.09 и ще получиш ваучер за 15% отстъпка за непромоционални продукти от категории Ученически пособия и Книги в Ozone.bg.
Научи повече

Предложението е валидно за частни клиенти, при сключване на двугодишен договор за абонаментен план за мобилни услуги на yettel.bg през периода от 01.09 до 30.09.2023 г. Ваучерът се изпраща на хартиен носител заедно с пакета документи в поръчката.

Промокодът е валиден до 10.10.2023 г. Той е персонален и може да се използва еднократно от потребител при онлайн покупка от Ozone.bg. Промокодът се прилага върху всички непромоционални продукти в поръчката от категориите “Ученически пособия” и “Книги”. Книгите от издателства “Егмонт”, “Книгомания”, “Рибка”, “Давид”, “Фют”, “Лисиче” и Книгите с мисия не участват в офертата.

General
Category: 
Калъфи за телефони
Features
Features: 

Марка: PanzerGlass
Вид продукт: Калъф за телефон
Съвместим бранд и модел: за iPhone 14 Pro Мax
Материал: TPU+Panzerglass
Цвят: Прозрачен с черна рамка

 

• ClearCase Black Edition -  разполага с мека рамка в класическо черно, комбинирана с прозрачен заден капак, изработен от закалено стъкло, което осигурява ясна видимост на красивия дизайн на вашия телефон.

• Калъфът е напълно съвместим с технологията за магнитно свързване с устройството MagSafe.

• Той е тестван за изпускане при военни стандартни условия, което означава, че може да издържи на няколко изпускания от височина 2.4 метра или тип височина - тичане по стълбите и случайно изпускане на устройството.

• ClearCase също така осигурява допълнително ниво на защита от микроби и бактерии, като включва иновативно антибактериално покритие, което доказано убива до 99.99% от най-често срещаните повърхностни бактерии.

• Продуктите PanzerGlass са проектирани с ангажимент да удължат живота на вашето устройство. Рамката ClearCase е направена от 100% рециклиран материал и калъфът се доставя в сертифицирана от FSC опаковка, която може да бъде рециклирана.

The lease of an accessory is provided under the following terms for additional leasing contract:

You can take Additional leasing during the contract, if you are a current private customer of Yettel and have a postpaid plan for mobile voice services
Only to a number for mobile voice service with limited ingoing and outgoing calls. The contract for this number should be concluded more than 30 days ago.
No change of the postpaid plan or extension of the contract period is required.
You can take only one smartphone or accessory upon the terms of additional leasing option.
If you want to activate a new additional leasing you have to pay the remaining lease installments upon your current additional lease contract.