Login to see your personalised offers Log in

Login to see your personalised offers

Storytel

You are here

Какво е Storytel?

Storytel е една от най-големите стрийминг услуги за аудиокниги и е-книги с абонамент в света.

Чуй любими класики или открий нови бестселъри. Със Storytel четеш повече.

Защо да избереш Storytel:

 • Получаваш достъп до над 500 000 заглавия
 • Слушаш неограничено аудиокниги, дори и в движение
 • Сваляш книги и слушаш офлайн
 • Препоръки, базирани на заглавията, които слушаш

Активирай Storytel в Yettel

за 6 месеца с всеки нов договор

Вземи от Yettel:

 • 6 м. промо период с всеки нов договор за мобилна услуга сключен в периода на кампанията 01.09.23 - 31.12.2023 г.
 • 3 м. промо период за всички настоящи клиенти на тарифни планове Total Unlimited
 • Над 500 000 заглавия на различни езици, от които 5 000 на български език, в библиотеката на Storytel.

Как да активираш Storytel?

 1. Влизаш в приложението Yettel
 2. Активираш услугата като допълнителен пакет
 3. Регистрираш своя акаунт в Storytel през линка, който ще получиш като SMS.
 4. Следваш стъпките за инсталиране на приложението.

Storytel за клиенти с настоящ договор на Total Unlimited

0,00 лв./мес.

за 3 месеца

12,99 лв./мес.

след изтичане на промо периода*

Пълни условия на кампанията

 • От 6-месечния промоционален период без допълнително заплащане могат да се възползват всички, сключили нов договор за мобилни услуги в периода 01.09.2023 г. - 31.12.2023 г. Срокът за възползване от промоционалния период (срокът за активация) е до 31.03.2024 г.
 • От 3-месечния промоционален период без допълнително заплащане могат да се възползват всички с мобилни номера, част от Total Unlimited портфолиото. Срокът за възползване от промоционалния период (срокът за активация) е до 31.12.2023 г.
 • Всички останали клиенти на Yettel могат да се възползват от 14-дневен период без допълнително заплащане, считано от активиране на услугата. Цената на услугата след изтичане на 14-дневния промоционален период е 12.99 лв./месец.
 • Може да прекратиш абонамента за услугата по всяко време.

Акценти

Най-слушани

Времеубежище

Георги Господинов

Тънкото изкуство да не ти пука

Марк Менсън

Мамник

Васил Петров

Зов за завръщане

Арнолд Шварценегер

Популярни заглавия

Пипи Дългото чорапче

Астрид Линдгрен

Хари Потър

Дж.К. Роулинг

Гордост и предразсъдъци

Джейн Остин

На изток от рая

Джон Стайнбек

Въпроси и отговори

За да активираш услугата от мобилното приложение Yettel, избери бутона „Активирай“ като допълнителен пакет. Достъпът до услугата се предоставя при регистриране в уебсайта след отваряне на линка, получен в SMS.

Storytel е стрийминг услуга за достъп до електронни и аудио книги, която се предоставя от трета страна – Сторител България ЕООД. Във връзка с това, Yettel не носи отговорност за наличието на уебсайта и приложението , през които се предоставя услугата или на съдържанието в тях.

Можеш да слушаш или четеш, докато се намираш в чужбина, но, моля, обърни внимание, че не цялото съдържание е достъпно на всички територии в чужбина, поради определени гео рестрикции на места.

Важно е да свалиш предварително заглавия за офлайн слушане, ако желаеш, за да си сигурен, че имаш книги под ръка, независимо в коя точка на света се намираш и дори и да не разполагаш с интернет връзка. Увери се, че книгите са свалени на 100% и изпробвай на самолетен режим.

Услугата дава достъп до над 5000 заглавия на български език и над 500 000 на английски език. Имаш достъп и до заглавия на испански, италиански и турски език. Можеш да видиш до какви езици имаш достъп чрез абонамента си, ако отидеш на Профил > Настройки (които се намират в горния десен ъгъл) > Приложение и кликни на Езици.

Можеш да запазваш избраните аудиокниги или електронни книги офлайн, за да си сигурен, че ще са с теб навсякъде, дори без интернет връзка.

Можеш да инсталираш и използваш Storytel от всяко едно устройство, което отговаря на минималните изисквания на Storytel, но не е възможно да слушаш от повече от едно устройство едновременно.

Възможно е устройството или версията на операционната система да не се поддържа от приложението. Друга възможна причина е акаунтът ти да е настроен за държава, където услугата не е достъпна.

За да слушаш и четеш в Storytel, трябва да имаш активен абонамент към Storytel и да изтеглиш приложението на Storytel. Приложението е налично на:

- телефон (с инсталиран Android или iOS)

- таблет (с инсталиран Android или iOS)

Минимални изисквания: Android 5 или iOS 14

Ако имаш проблем с тегленето на приложението, операционната система на твоето устройство може да не отговаря на минималните изисквания. Молим да провериш дали има налични актуализации на операционната система за твоето устройство. Ако си успял да извършиш актуализация на операционната система, опитай да изтеглиш приложението отново.

Не. Услугата е за лично ползване и единствено лицето с предоставен достъп от Yettel трябва да има достъп до тези данни.

През приложението Yettel можеш по всяко време да спреш подновяването на допълнителния пакет.

При активирана услуга като допълнителен пакет, прекратяването на достъпа влиза в сила след изтичане на периода за ползване на пакета.

Спираш настоящия си абонамент към Storytel и активираш услугата през Yettel приложението като допълнителен пакет.

За да се възползваш от този промоционален период трябва да подпишеш нов договор или да преподпишеш настоящия за мобилна услуга към Yettel.

Услугата Storytel се предоставя без допълнително заплащане за период от шест месеца, считано от датата на активация през мобилното приложение Yettel Bulgaria, след което е приложима стандартната цена на услугата. Крайната дата за активиране на преференциални условия е 31.03.2024г. Услугата се подновява автоматично всеки месец, считано от датата на активирането й.