Login to see your personalised offers Log in

Login to see your personalised offers

DEEZER

You are here

deezer

Какво е deezer?

deezer е музикална стрийминг услуга, с която слушаш любимата си музика, докато си в движение или просто релаксираш вкъщи. С Deezer имаш достъп до повече от 90 милиона песни, включително и български.

 • Deezer разполага с огромен и непрекъснато увеличаващ се каталог с песни и албуми. Имаш свободата да правиш собствени плейлисти или да се довериш на избора на музикалните редактори на deezer.
 • Flow – персонализиран безкраен плейлист. Приложението „научава“ твоите музикални предпочитания и Flow пуска любимата ти музика вместо теб. deezer е много схватлив.
 • HQ аудио – качество на звука без компромис.

Свали приложението deezer от тук

Можеш да сваляш музика и да слушаш, когато си офлайн. Има и още... С едно докосване можеш да видиш текста и на кой стих е в момента твоят любим артист. Има и други функции, но ни свърши мястото да ги опишем. Инсталирай, регистрирай и открий.

Как да активираш deezer?

 1. Влез в приложението Yettel.
 2. Активирай услугата в позиция или като допълнителен пакет.
 3. Ще получиш SMS с линк за активация, който трябва да отвориш.
 4. След като отвориш линка, регистрирай се с имейл и парола, а ако вече имаш съществуващ профил в Deezer, влез със своите мейл и парола.
 5. Ще бъдеш пренасочен към съответния App Store, за да свалиш приложението на deezer.
 6. При първото влизане в приложението трябва да се запознаеш с общите условия на доставчика и да ги приемеш.
 7. Ако имаш съществуващ профил и абонамент в Deezer за който плащаш, трябва да прекратиш абонамента си, преди да започнеш да ползваш услугата през Yettel.
 8. Yettel ти пожелава приятно слушане!

Активирай deezer като допълнителен пакет

Валидност

 • 1 месец

Активация

 • През мобилното приложение Yettel
9.99 лв.

Акценти


Хитовете на 2023!

Вече имаш deezer?
Слушай плейлиста там


Топ плейлисти

Въпроси и отговори

Обща информация

Избираш някой от нашите тарифни планове, които предлагат възможност да ползваш услугата. Активираш я в позиция в плана или като допълнителен пакет.

С един абонамент можеш да инсталираш Deezer на максимум 3 (три) различни устройства. Можеш да слушаш едновременно само на едно от тях.

В профила си в приложението можеш да добавиш имейл адрес и парола, вместо да ползваш телефонния си номер. С имейл и парола можеш да влизаш и на други устройства.

Ако системният език на устройството е български, Deezer автоматично се показва на български. Тъй като iOS устройствата не поддържат български език, Deezer също няма да се показва на български.
За уеб версията, кликваш върху кръгчето за профил в горния десен ъгъл -> Account Settings. В секция Language има падащ списък, където избираш Български и кликваш на бутона Save.

Функцията Flow е любимата ти музика, примесена с песни, които си забравил, че обичаш. Функцията научава какво харесваш и възпроизвежда безкраен поток от музика, избрана специално за теб.

При многократно влизане и излизане от акаунта се включва защита на профила за срок от 24 часа. В този случай можеш да влезеш с имейл адрес и парола, ако си добавил такива в профила си.

Достъпът, който получаваш до услугата, е Premium.

Абонамент и плащане

Да, през приложението Yettel можеш да спреш подновяването на допълнителния пакет или да премахнеш услугата от позиция по всяко време.

Ако планът ти включва достъп до позиции за дигитални услуги, можеш да активираш услугата в свободна такава. Ако нямаш свободна позиция, можеш да я активираш като допълнителен пакет. Ако услугата е активирана в позиция, я ползваш без допълнително заплащане за определен период, в зависимост от абонаментния ти план. Ако решиш да я активираш като допълнителен пакет и никога преди това не си я ползвал (в позиция или като допълнителен пакет), първият ти месец ще е безплатен, за да можеш да прецениш дали ти харесва.

Спираш абонамента, който плащаш за Deezer. Сключваш нов договор с Yettel за някой от нашите тарифни планове, който включва позиции за достъп до дигитални услуги или я активираш като допълнителен пакет през приложението Yettel. След това следваш стъпките, описани в таб Вземи Deezer.

Ако услугата е активирана като допълнителен пакет, прекратяването на достъпа влиза в сила след изтичане на периода за ползване на пакета. Ако услугата е активирана в позиция, деактивирането ѝ прекратява достъпа до нея веднага.
Деактивация на услугата в позиция, преди да е минал месец от активацията й, ще доведе до заключване на позицията. Тя ще бъде означена като „недостъпна позиция“ до изтичане на този срок.

Съдържанието на услугата е достъпно на територията на Република България, както и в рамките на ЕС за потребители, които временно пътуват извън България.

Ако не си активирал услугата в позиция през периода без допълнително заплащане, можеш да я активираш в позиция през останалото време от твоя договор, но срещу допълнително месечно заплащане на преференциална цена.

Ако услугата е активирана в позиция и не я деактивираш при приключването на периода без допълнително заплащане, ще бъдеш допълнително таксуван месечно на преференциална цена, независимо дали си се възползвал от достъпа си до услугата, или не.

Техническа информация

Не. Услугата е за лично ползване и единствено лицето с предоставен достъп от Yettel трябва да има достъп до тези данни.

Да. Можеш да ползваш Deezer на телевизор чрез Chromecast или Airplay устройство. Ако телевизорът ти е смарт, сваляш приложението на Deezer и влизаш с имейл и парола. Виж повече в Съвместими устройства и технически изисквания.

Да, можеш да сваляш плейлисти, които след това да слушаш, когато нямаш достъп до интернет. Избираш си плейлист и след това избираш опция Изтегляне.

Ако си добавил имейл адрес и парола към акаунта си в Deezer, все още можеш да влизаш в профила си с телефонния си номер. За да заявиш забравена парола - излизаш от профила си в приложението на Deezer и избираш опцията Влизане -> Влизане с имейл адрес. Там виждаш опцията за забравена парола. За забравен имейл адрес - влизаш в профила си в Deezer с телефонния си номер и от меню Музиката ми -> Настройки -> Управление на моя акаунт, избираш опцията Промяна на имейл адрес.

Android

Операционна система

Android телефони и таблети (Android 1.6 или по-нова версия).

Deezer не поддържа устройства, които са били подложени на неоторизирана софтуерна намеса.

iOS

Операционна система

iPhone, iPad, Apple TV и през приложение Airplay (iOS 10 или по-нова версия).

Не се поддържат операционни системи, подложени на неоторизирана софтуерна намеса.

Windows Phone

Операционна система

Windows смартфони и таблети (Windows 10 Mobile).

PC/MAC

Windows 7 with SP2 и по-нови версии
MAC OS X

HUAWEI

Harmony OS

Други

ChromeCast
Apple TV
Airplay device
Смарт часовници (Fitbit, Garmin, Apple, Android)
Гласови асистенти

Списък на всички поддържани устройства тук.

Възможно е устройството или версията на операционната система да не се поддържа от приложението. Друга възможна причина е акаунтът ти да е настроен за държава, където услугата не е достъпна.