Login to see your personalised offers Log in

Login to see your personalised offers

Смарт тракер

You are here

Какво е Смарт тракер?

Услугата представлява комбинация от GPS проследяващо устройство MyKi Spot и специален абонаментен план от Yettel с включени минути и MB. Услугата Смарт тракер ти помага да държиш под око различни неща – от домашния любимец до багажа… Избираш един от трите режима на работа, а после бързо и лесно можеш да го смениш.

MyKi Смарт тракер

9.99 лв./месец
с 24-месечен абонаментен план

Какво получаваш?

Реално местоположение

Максимална точност при определяне на местоположението на твоят GPS тракер MyKi Spot чрез комбинация от технологии: GPS, A-GPS, WiFi, LBS. Можеш и да проследиш историята на локациите на устройството за последните 30 дни.

Разговори

Сигурност, че имаш връзка чрез двупосочни гласови обаждания. Чрез абонаментния план, част от услугата Смарт тракер, проследяващото устройство може да приеме обаждане от 7 номера, както и да се обади на до 3 такива. Единствено трябва да си въвел предварително всички номера в апликацията MyKi Spot.

SOS бутон

Възможност за реакция при спешност. Чрез задържане на SOS бутона за повече от 3 секунди, се изпраща информация за актуалното местоположение на устройството. След това започва последователни обаждания по списъка от 3-те предварително зададени SOS номера.

Зони на безопасност

Не се налага да си постоянно нащрек чрез безопасни зони в радиус от 50 м. до 10 км. Можеш да избереш името и цвета на безопасната зона, режима на звънене и дали да получиш известие, когато устройството напусне или навлезе в зоната.

Въпроси и отговори

Услугата представлява комбинация от GPS проследяващо устройство MyKi Spot и специален абонаментен план от Yettel с включени минути и MB.

Услугата Смарт тракер ти помага да държиш под око различни неща:

  • ПОЛЕЗЕН ПРИ ПЪТУВАНЕ: За сигурност на багажа на летището или гарата. За проверка на велосипед или кола по време на пътувания или ежедневни дейности.
  • ОТ ЛЮБОВ КЪМ ЛЮБИМЦИТЕ: В случай на изгубен домашен любимец. Когато искаш да го наглеждаш, докато те няма.
  • В ПОМОЩ НА СЕМЕЙСТВОТО: За възрастни членове на семейството. Спокойствие, че имаш връзка с тях в случай на спешност, чрез двупосочните гласови обаждания.

Да, можеш да използвате услугата в роуминг, съгласно стандартните цени за разговори и мобилен интернет в съответната държава извън ЕС. Потреблението на Смарт тракер в роуминг в зона ЕС изразходва от включеното общо потребление на МВ за България и зона ЕС, а разговорите се таксуват съгласно стандартните цени за разговори в държава в ЕС.

Да, трябва да добавиш допълнителните устройства MyKi Spot към профила си в мобилното приложение MyKi Spot, чрез функцията „Добави устройство“ в секция „Настройки“.

Приложението е налично в App Store, Google play и Huawei App Gallery.

При еднократно натискане и задържане на бутона се включва устройството. При включено устройство, натискане и задържане на SOS бутона за повече от 3 секунди изпраща автоматично актуалното местоположение на MyKi Spot и започва последователно набиране на всички 3 предварително въведени в приложението SOS номера, докато бъде осъществен контакт. С този бутон се затваря при приключване на разговор.

Местоположението се определя чрез GPS сателити, информация от клетките на мобилните оператори (LBS) и съществуващи WiFi мрежи. По подразбирането устройството търси GPS и Wi-Fi свързаност приоритетно, тъй като локализирането чрез тях е с най – голяма точност. Ако няма покритие на една от двете технологии, тогава се позиционира по LBS.

Локацията може да се отчита по два начина: на момента чрез функцията real – time тракинг и през определен интервал от време в зависимост от избрания режим на работа.

Не, не е нужно. Единствено при предсрочно прекратяване е необходимо да се заплати неустойка за устройството, съгласно посоченото в договора.

Да. При подновяване на договора няма да има замяна на сегашното устройство с ново.

Не. Устройството се предлага само в пакет с абонаментен план от Yettel.