Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

The content was last modified on Nov 2, 2023, 12:10:59 PM
The content was last modified on Mar 14, 2024, 10:38:13 AM

Какво е iZZI?

iZZI e интерактивна образователна среда за обучение и самоподготовка.

  • Дигитално учебно съдържание на 3 издателства (Анубис, Булвест 2000, Klett) на едно място
  • Дигиталното съдържание допълва печатните учебници, одобрени от МОН
  • Богата колекция от учебно съдържание по всички учебни предмети - видеоматериали на световно известни брандове, игри, симулации, 3D визуализации, аудио прочити
  • Възможност за провеждане на присъствено, дистанционно обучение и самоподготовка.

Свали приложението iZZI от тук

Как да активираш iZZI?

  1. Влез в приложението Yettel.
  2. Активирай услугата в позиция, ако планът ти включва достъп до такава, или пък като допълнителен пакет.
  3. Влез в уеб страницата на iZZI и се регистрирай.
  4. При регистрацията ще трябва да се запознаеш с общите условия на доставчика и да ги приемеш.
  5. Влез в акаунта, който създаде току-що, и избери бутон Влез с Yettel.
  6. Въведи телефонния номер, на който е активиран достъпът до услугата, и го потвърди с кода, който ще получиш с SMS.
  7. Ако имаш съществуващ профил в iZZI, имай предвид, че трябва да прекратиш абонамента, който плащаш за него, преди да започнеш да ползваш достъп до услугата през Yettel.
  8. Свали приложението iZZI

Активирай iZZI като допълнителен пакет

Тестови период

  • 1 месец

Активация

  • През мобилното приложение Yettel

Активирай iZZI в позиция към тарифен план

Период без заплащане

  • 6/12/24 месеца

Активация

  • През мобилното приложение Yettel
4.99 лв.

*Периодът без заплащане може да бъде 6, 12 или 24 месеца в зависимост от посоченото в договора на Вашата мобилна услуга.

Посочената цена важи при активиране на услугата в позиция след периода без заплащане и важи за мобилни услуги, за които е сключен договор с Yettel след 01.02.2023г. За мобилни услуги, за които последния договор е сключен преди тази дата, може да проверите приложимата цена в условията на договора си или в мобилното ни приложение Yettel App.

Акценти

В iZZI ще намерите уникални образователни видеа.

iZZI е интерактивна образователна платформа, която се предоставя от трето лице – „Клет България“ ООД. Във връзка с това, Yettel не носи отговорност за наличието на уебсайта или приложението, през които се предоставя услугата, или на съдържанието в тях.

Потребителят няма право да разпространява услугата и съдържанието в нея на трети лица, в това число за каквито и да е търговски или публични цели, както и на търговски или обществени места.

Как да получа достъп? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Избери някой от нашите планове, които предлагат възможност да ползваш услугата, като я активираш в позиция в плана. Ако планът ти не включва позиция за достъп до дигитални услуги, можеш да активираш услугата като допълнителен пакет.

На колко устройства мога да ползвам услугата? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

С един абонамент можеш да инсталираш iZZI на максимум 3 (три) различни устройства. Можеш да ползваш едновременно и на трите. Ползването на услугата на различни устройства не се заплаща допълнително.

Заплаща ли се инсталирането на приложението? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Не.

Аз съм настоящ абонат на Yettel, как мога да получа достъп до услугата? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Можеш да активираш услугата като допълнителен пакет към абонаментния ти план или пък да преминеш на някой от планове ни, който включва позиция за достъп до дигитални услуги. Ако избереш втората опция, ще можеш да ползваш услугата в позиция без допълнително заплащане за първите 12 или 24 месеца от договора ти, в зависимост от избрания план, и на преференциална цена след това.

Откога започват да текат първите 12 или 24 месеца, през които мога да ползвам услугата в позиция без допълнително заплащане? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

От датата на подписване на договора за абонаментен план с включена позиция за достъп до дигитална услуга.

Откъде мога да сваля мобилното приложение? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

От Google Play, от App Store или от Huawei AppGallery

Мога ли по всяко време да прекратя ползването на допълнителен пакет или позиция, които предоставят достъп до услугата? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Да. През приложението Yettel можеш по всяко време да спреш подновяването на допълнителния пакет или да премахнеш услугата от позиция.

Каква е цената на услугата, ако я активирам в позиция? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Ако си активираш услугата в позиция, можеш да я ползваш без допълнително заплащане през първите 12 или 24 месеца от срока на договора. След това я ползваш на преференциална цена от 3,99 лв./месец.

Как мога да тествам услугата? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Ако планът ти включва позиция за достъп до дигитални услуги, можеш да активираш услугата в свободна позиция. Aко нямаш такава или пък искаш в нея да активираш друга услуга, можеш да активираш услугата като допълнителен пакет. Ако услугата е активирана в позиция, я ползваш без допълнително заплащане за първите 12 или 24 месеца от договора ти, в зависимост от избрания план. Ако решиш да я активираш като допълнителен пакет и никога преди това не си я ползвал (в позиция или като допълнителен пакет), първият ти месец ще е без заплащане, за да можеш да прецениш дали услугата ти харесва. След изтичане на тестовия период, за услугата се начислява стандартен месечен абонамент за допълнителния пакет според обявената по-горе цена.

При деактивиране на услугата през приложението Yettel, кога спира достъпът ми до нея? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Ако услугата е активирана като допълнителен пакет, прекратяването на достъпа влиза в сила след изтичане на текущия период за ползване на пакета, за който е заплатено.
Ако услугата е активирана в позиция, деактивирането ѝ в позиция прекратява достъпа до нея веднага. Деактивация на услугата в позиция, преди да е минал месец от активацията ѝ, ще доведе до заключване на позицията и тя ще бъде означена като „недостъпна позиция“ до изтичане на този срок.

Мога ли да ползвам услугата в чужбина? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Съдържанието на услугата е достъпно на територията на Република България, както и в рамките на ЕС за потребители, които временно пътуват извън България.

Мога ли да ползвам достъп до услугата през вторите 12 месеца от договора ми, ако не съм я активирал в позиция преди това? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Ако не си активирал достъп до услугата в позиция през първите 12 месеца от договора си, можеш да я активираш в позиция и през вторите 12 месеца срещу допълнително месечно заплащане на преференциална цена от 3.99 лв./месец. Ако позицията за достъп до дигитални услуги е включена за 24 месеца от договора, то за услугата не се дължи заплащане през този период.

Мога ли да споделя данните си за достъп с друг? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Не. Услугата е за лично ползване и единствено лицето с предоставен достъп от Yettel трябва да има достъп до тези данни.

Мога ли да свалям съдържание, което да гледам без интернет връзка? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Съдържанието може да бъде съхранявано и локално и да бъде достъпвано без интернет връзка.

Какво да правя, ако съм забравил паролата и/или имейл адреса си? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Избери опцията за забравена парола в сайта на iZZI.

Съвместими устройства и технически изисквания: yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Влез в дигиталния
свят на Yettel

Мобилното ни приложение
е навсякъде с теб

-
-