Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

  • Services
  • Онлайн зареждане на Предплатен план с кредитна/ дебитна карта

Онлайн зареждане на Предплатен план с кредитна/ дебитна карта

Онлайн зареждане на Предплатен план с кредитна/ дебитна карта

Заредете кредит директно от своята дебитна или кредитна карта. Бързо лесно и по всяко време, през приложението Yettel и/или в интернет портала Yettel.

С онлайн услугата имате възможност да заредите кредит по вашата или на някой друг предплатена карта, сигурно и по всяко време 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата със сума между 8 и 99 лв.

Как работи услугата yettel.chevronDown yettel.chevronUp

За да използвате услугата Онлайн зареждане на предплатени карти, е необходимо да имате регистрация в приложението Yettel и/или в интернет портала Yettel и да разполагате с кредитна или дебитна карта с логото на Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro или БОРИКА.

Когато презареждате онлайн с кредитна или дебитна карта, е полезно да знаете:

Онлайн операциите са с висока защита

Трансакциите между уеб портала Yettel и платежния сървър на БОРИКА, на чиято страница вие въвеждате картовите данни за авторизация на презареждането, се осъществяват чрез защитена криптирана връзка (SSL).

  • Винаги ви информирамеЗа всяка успешно приета трансакция ще получите SMS или имейл потвърждение. Предплатения номер, за който е направено презареждането на кредит, също ще получи SMS известие за сумата, с която е увеличен неговият кредит.

Следите презарежданията

Детайлите за всяко зареждане, което сте направили през приложението Yettel и/или интернет портала Yettel, както и издадените фактури, са винаги на ваше разположение в секция "История" през меню Плащания в приложението Yettel или в секция „История“ през меню "Сметки и плащане" в интернет портала Yettel. През интернет портала Yettel имате възможност да заявите издаване на подписана електронна фактура за физическо или юридическо лице за всяко презареждане.

Онлайн презареждане с кредитна/ дебитна карта yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Необходимо е да имате регистрация в приложението Yettel и/или в интернет портала.

  • След като влезете в приложението, от навигационната лента изберете меню Плащания - таб Зареждане. Избери метода на презареждане. Въведи предплатения номер, който искаш да презаредиш. Избери или въведи сумата, която искаш и кликни на бутон „Зареди“. Въведи данните на своята карта, за да завършиш плащането.

  • След като влезете в интернет портала Yettel, изберете меню "Сметка и плащане" - таб Зареждане с банкова карта. Въведете предплатения номер, който искате да презаредите. Въведете сумата, с която искате да презаредите. Изберете бутон "Напред", въведете данните на своята карта за да завършите плащането. *В случай че желаете фактура, от падащото меню изберете една от възможните опции и следвайте стъпките.

Цена yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Услугата Онлайн зареждане на кредит през приложението Yettel или интернет портала Yettel е безплатна.