Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

WAP портал

WAP портал

WAP портала на Yettel ви дава достъп до един невероятен мобилен свят само за вас. Тук ще откриете богато разнообразие от мобилно съдържание и услуги, предназначени специално за вас и съвместими с мобилния ви телефон.

Сега вече можете да сърфирате в портала безплатно, а трафикът за изтегляне на съдържание, за преглед/прослушване на видео или музика, както и за гледане на ТВ канали или Камери на живо също е безплатен.

С автоматичното конфигуриране на вашия телефон, WAP портала е настроен за начална страница за вашия браузър. Можете да го достъпите на адрес http://wap.yettel.bg в браузъра на вашия телефон.

Музика и Видео yettel.chevronDown yettel.chevronUp

В WAP портала на Yettel можете да откриете музика под формата на реални тонове за изтегляне във вашия телефон или просто да прослушате. Избирате от най-популярните музикални жанрове, обособени като отделни категории. Също така ви предлагаме видео музикално съдържание, което отново можете да изтеглите в телефона си или да „гледате“ в портала.

В зависимост от възможностите на вашия телефон, можете да изтеглите и пълните версии (FULL Track) на музикалното или видео съдържание. Всички файлове които изтегляте имат DRM защита за нелегално разпространение и са предназначени за ваша лична употреба.

FULL Track

Услугата е достъпна за всички потребители на портала с мобилни телефони поддържащи .mp3 и .aac музикални формати. Забележка: Обемът на FULL Track съдържанието може да надхвърля 3-4MB. Моля уверете се, че имате достатъчно свободна памет в телефона, преди да поръчате съдържанието.

PlayList

Опциите за добавяне на съдържание в плей листа са валидни, в случай, че избраното съдържание е налично за „гледане” или „прослушване”. Добавянето на песен или видео в PlayList можете да направите за избран период от време – за ден, седмица или месец. При представяне на съдържанието във вашата Плей листа, за всяка песен или видео ще можете да разберете до кога е валидна. При изтичане на „абонамента” ви за дадена песен или видео, съдържанието автоматично се изтрива от вашата листа. Няма ограничение на броя песни или клипове за включване в листата.

MaxPlay!

За да използвате MaxPlay!, телефонът ви трябва да поддържа „стриминг” и да е коректно конфигуриран. Абонаментът за MaxPlay! ви дава 100 безплатни прослушвания на песни, включени в зона MaxPlay!, за период от 30 дни. Абонаментът е с включено автоматично подновяване при изтичане на периода на валидност или броя безплатни прослушвания. В меню „Моите абонаменти” можете да проверявате оставащите безплатни прослушвания в рамките на абонамента, както и да управлявате автоматичното подновяване. Изтеглянето на FULL Track песни от зона MaxPlay! не се включва в абонамента и не е безплатно, като за всяка песен ще видите обявена цена за изтегляне. 

MaxChoice

За да използвате MaxChoice!, телефонът ви трябва да поддържа един от следните формати (.mp3|.wav|.amr|.awb|.rmf|.aac|.mmf|gif.) и да е коректно конфигуриран. Абонаментът за MaxChoice ви дава 20 изтегляния на песни, картинки или друго мобилно съдържание, включено в зона MaxChoice, за период от 30 дни. Абонаментът е с включено автоматично подновяване при изтичане на периода на валидност или броя включени изтегляния. В меню „Моите абонаменти” можете да проверявате оставащите изтегляния в рамките на абонамента, както и да управлявате автоматичното подновяване. Използването на опцията „изпрати на приятел” в менюто на услугата MaxChoice не се приспада от пакета с 20 изтегляния и не е безплатно. 

Информационни услуги yettel.chevronDown yettel.chevronUp

В раздел Info Guide в портала можете да използвате и информационните услуги на Yettel като новини, спорт, хороскопи, прогнози за времето и още много други. Имате възможност да прегледате актуална информация, да се абонирате за периодично получаване на СМС информация за желана услуга. Можете да разгледате и хронологично заредена информация по всички категории за последните 5 дни.

Предимството на портала е, че всяко съдържание в информационните услуги е по-обстойно представено, включвайки и снимков материал. Т.е. ако сте абонирани например за СМС новини вие ще получавате информация в максимум 3 текстови съобщения и то на латиница. Но в портала можете да прегледате тази новина с почти целия текст към нея, написан на кирилица, както и снимки към нея, ако има такива.


Мултимедия yettel.chevronDown yettel.chevronUp

За тези от вас, които използват по-нисък клас телефони, а и не само, в портала можете да откриете и богато съдържание от картинки, анимации, полифонични мелодии и забавни тонове.

Съдържанието можете да изтеглите директно в телефона си и да използвате за основен екран, фон, тапет или да зададете тон на звънене в телефона, ако сте избрали мелодия. За всяко съдържание имате информация за цена преди да потвърдите покупката.

Мултимедийни пакети

Пакетите са разделени по тип мобилно съдържание – реални тонове, мелодии, видео клипове или комбинация от трите вида съдържаие и се филтрират автоматично според поддържаните формати от мобилния ви телефон. При избор на пакет можете да прегледате броя, вида и имената на включеното в него съдържание.При покупката на даден пакет вие заплащате обявената цена за пакета и имате възможност да изтеглите включеното съдържание директно на телефона си във формати съвместими с телефона ви.

Управление на услуги yettel.chevronDown yettel.chevronUp

WAP портала ви дава възможност и да управлявате някои основни услуги като Гласова поща и  „Кой ме търси“ или да заявите получаване на настройки за мобилен интернет или MMS.

Според абонаментния ви план и използваната мобилна услуга от Telenor, вие можете да заявите активиране и на допълнителни пакети за мобилен интернет. Освен това, ако имате активен такъв пакет, в портала можете да проверявате колко от предоставения трафик сте изразходили.

В допълнение имате възможност да управлявате основни настройки на портала като език (Български или Английски) и промяна в изгледа на портала (дизайн).

В „Моят профил“ имате възможност да проверявате и последните покупки на съдържание които сте направили в портала и активните абонаменти за информационни услуги.

Таксуване yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Цените в портала са обявени за всяко мобилно съдържание и са в български лева с включен ДДС.

В случай, че използвате опцията „подари на приятел” вие заплащате стойността на мобилното съдържание.

* Безплатния трафик за разглеждане, изтегляне, гледане/прослушване на съдържание в портала е безплатнен при ползване на  „yettelbg“ в мрежата на Yettel. При използването на CSD връзка или друга точка за тостъп таксуването се извършва според тарифния план на абоната. Трафикът за разглеждане, изтегляне, гледане/прослушване на съдържание в портала в роуминг не е безплатен и се таксува според тарифите на оператора, чиято мрежа ползвате.