Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Планове
Бизнес услуги
Бизнес контакти

С какво можем да помогнем?

Microsoft-365-banner-new.png

Microsoft 365

Разширете възможностите на бизнеса си с мощни приложения и инструменти за
производителност от Yettel

.


Microsoft365-image.png

MICROSOFT 365

Microsoft 365 е удобно бизнес решение, което Ви предоставя редица предимства.

Office приложения, когато и където Ви потрябват.

Работете навсякъде с познатите Office приложения. Можете да достъпвате, редактирате и споделяте файловете си от всяко устройство, за да свършите работата от офиса или в движение – онлайн и офлайн.

Най-новата версия на приложенията.

Имате на разположение водещи инструменти, които са винаги актуални. Актуализациите се синхронизират автоматично с приложенията, което означава, че не Ви се налага да инсталирате тяхна нова версия.

Работете от едно място

Работете заедно – лесно и сигурно в реално време с вграденото споделяне и съхранение в Office приложенията. С 1 000 GB съхранение в облака разполагате с постоянен достъп до работата си от всяко място.

TEAMS

Срещи, чат, обаждания и колаборация

Получете функциите за виртуални обаждания и чат, от които се нуждаете, за да бъдете по-продуктивни и да постигате повече, като държите всички в течение и гарантирате, че всеки има глас.

Останете свързан и във всяка ситуация

Проведете виртуален разговор на четири очи, съберете екипа или организирайте интерактивна среща. Възползвайте се от професионални функции като фонове, споделяне на екрана и запис от всяко устройство.

Създайте повече възможности

Посрещнете предизвикателствата на хибридния начин на работа, като осигурите допълнителни възможности за по-добро сътрудничество във важните за Вашия бизнес задачи и процеси.

Можете да получите Microsoft Teams, като самостоятелен продукт или като част от Microsoft 365 план.

ONEDRIVE

Удобно и безопасно място, където да съхранявате, синхронизирате и споделяте работните си файлове онлайн.

Достъп от всяко място

Възползвайте се от свободата да отваряте, редактирате и споделяте файлове на всичките си устройства – независимо къде се намирате. Получавате достъп до файловете в облака, без да е необходимо да ги изтегляте и да използвате място за съхранение на устройствата си.

Защита за Вашите данни

Шифровайте данни при прехвърляне и при съхранение. Автоматично архивирате снимки в мобилното приложение на OneDrive.

Споделяне и сътрудничество

Поддържайте връзка, споделяйте документи защитено във или извън Вашата организация и работете съвместно в реално време.

Можете да получите OneDrive for business, като самостоятелен продукт или като част от Microsoft 365 план.

Бизнес имейл
Бизнес имейл

Големи пощенски кутии от 50 GB, които могат да изпращат имейли до 25 MB, контакти и споделени календари – всичко това с актуална защита от спам и зловреден софтуер. Услугата се базира на имейл технологията Exchange Online – водещо имейл решение за бизнеса по цял свят. Използвайте собствения си домейн за професионален имейл адрес, свържете се с Outlook за пълна офлайн поддръжка и получете уеб-базиран достъп чрез всеки съвременен браузър. Може да използвате Бизнес имейл през Вашия PC и Mac компютър, както и през iOS и Androidи

Онлайн срещи
Онлайн срещи

Провеждайте и планирайте онлайн срещи и видеоразговори за до 300 потребители със споделяне на екран, аудио и видео, виртуални табла, анкети и бележки с Microsoft Teams. Споделяйте информация в екипи и взимайте по-бързи решения.

Онлайн съхранение на документи и споделяне на файлове
Онлайн съхранение на документи и споделяне на файлове

Разполагате с 1 000 GB в облака за съхранение, архивиране и лесно споделяне на файлове. Те са достъпни от почти всяко устройство, синхронизират се офлайн и може да ги ползвате дори когато не сте свързани към интернет.

Техническа поддръжка
Техническа поддръжка

Може да разчитате на 24-часова телефонна поддръжка, осигурена от експертите на Yettel при проблеми с настройките.

Бизнесът Ви расте бързо
Бизнесът Ви расте бързо

Microsoft 365 се разраства с Вас – добавянето на нов потребител става лесно със закупуването на допълнителен лиценз.

Лесно ИТ управление
Лесно ИТ управление

Ограничете проблемите като намалите своята ИТ инфраструктура. Съдържанието се пази в глобално разпределени центрове за данни с възможност за непрекъснато архивиране и аварийно възстановяване.

Финансово гарантирано SLA
Финансово гарантирано SLA

Бъдете уверени като знаете, че услугите Ви притежават финансово-гарантирано споразумение за ниво на обслужване (SLA) за 99,9% от времето на работа.

Работете отвсякъде
Работете отвсякъде

Където и да са служителите Ви, онлайн или офлайн, те могат да работят с най-актуалните версии на файловете и инструментите, от които се нуждаят. При това – почти от всяко устройство.

Работете заедно – лесно и сигурно
Работете заедно – лесно и сигурно

Microsoft 365 предлага бизнес имейл, споделени календари, уеб конферентни връзки и достъп до най-актуалните версии на документи, съхранявани в облака. Можете да работите заедно в реално време без да се притеснявате за сигурността.

Намалете капиталовите си разходи
Намалете капиталовите си разходи

Microsoft 365 се предлага с месечен абонамент. Избегнете големите първоначални разходи за нов софтуер и прехвърлете капиталовите разходи за ИТ към оперативните разходи.

Бъдете винаги актуални
Бъдете винаги актуални

Microsoft 365 е в облака, което означава, че винаги разполагате с най-новата версия на приложенията. Не се налага Вие да правите корекции или актуализации, защото всеки месец Microsoft предоставя подобрения и обновления на софтуера.

Намалете разходите за хардуер и електроенергия
Намалете разходите за хардуер и електроенергия

Тъй като не се нуждаете от сървъри за съхранение на имейли, уебсайтове и документи, спестявате от закупуване на сървърен хардуер и намалявате енергийните си разходи.

Лиценз на потребител
Лиценз на потребител

Улеснете лицензирането на устройство и спестете средства, като предоставите на всеки потребител достъп до важни за бизнеса технологии на 5 PC или Mac компютъра и 5 мобилни устройства.

Microsoft 365 е удобно бизнес решение, което Ви предоставя редица предимства.

Office програми, когато и където Ви потрябват

Работете навсякъде с познатите Office приложения. Можете да достъпвате, редактирате и споделяте файловете си от всяко устройство, за да свършите работата от офиса и в движение – онлайн и офлайн.

Най-новата версия на Office

Имате на разположение водещи Office инструменти, които са винаги актуални. Актуализациите се синхронизират автоматично с Office приложенията, което означава, че не Ви се налага да инсталирате тяхна нова версия.

Работете от едно място

Работете заедно – лесно и сигурно в реално време с вграденото споделяне и съхранение в Office приложенията. С 1 000 GB съхранение в облака разполагате с постоянен достъп до работата си от всяко място.

ДОСТЪП ОТ 5 PC/MAC КОМПЮТЪРА
ДОСТЪП ОТ 5 PC/MAC КОМПЮТЪРА

Всеки потребител може да използва приложенията на Office на 5 компютъра, вкъщи и на работа.

ВИНАГИ АКТУАЛЕН
ВИНАГИ АКТУАЛЕН

Чрез свързания с облака Office винаги имате най-новата версия на приложенията с дискретни актуализации, които не нарушават текущата Ви работа.

ДОСТЪП ДО OFFICE ОТ СМАРТФОНИ И ТАБЛЕТИ
ДОСТЪП ДО OFFICE ОТ СМАРТФОНИ И ТАБЛЕТИ

Получавате достъп до документите си и възможност да ги редактирайте в движение с приложенията на Office за iPad, Windows Phone, iPhone и Android.

ДОСТЪП ДО ДОКУМЕНТИТЕ ОТВСЯКЪДЕ
ДОСТЪП ДО ДОКУМЕНТИТЕ ОТВСЯКЪДЕ

Office запазва файловете онлайн по подразбиране. Така те се архивират автоматично и Вие имате достъп до тях от почти всяка точка.

УСЛОВИЯ

Всички планове на Microsoft се предлагат с месечен абонамент, при сключване на договор за 12 или 24 месеца.

Условия за онлайн услуги на Microsoft

Сигурност

Център за сигурност на Microsoft

Въпроси и отговори

Какво представлява Microsoft 365 за бизнеса? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Micrososft 365 са абонаментни планове, които включват достъп до приложения на Office и други бизнес услуги, разрешени в интернет (услуги в облака). Такъв тип услуги са повиквания и видеоразговори в Teams , хостван бизнес имейл с Exchange, както и място за онлайн съхранение в OneDrive.

Абонаментни планове Microsoft 365 Business Standard и Приложения на Microsoft за бизнеса включват настолната версия на най-новите приложения на Office, които потребителите могат да инсталират на различни устройства и компютри. Напълно инсталираните приложения включват: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher и Access (Publisher и Access са налични само на PC). Може да инсталирате приложенията на различни устройства, включително компютри PC/ Mac, таблети с Android, телефони с операционни системи Android и iOS. Когато имате активен абонамент за Microsoft 365, който включва настолната версия на Office, винаги получавате най-актуалната версия на приложенията.

Абонаментен план Microsoft 365 Business Basic Ви осигурява достъп до уеб версиите на Office приложенията, като те могат да бъдат използвани само онлайн, през уеб браузър, което го прави подходящ за различни аспекти на Вашия бизнес.

Какво е облакът? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

„Облакът“ е удобен начин за представяне на уеб-базираните компютърни услуги, които се съхраняват извън Вашата организация. Когато използвате услуги, базирани на облака, Вашата ИТ инфраструктура не се съхранява на поддържан от Вас сървър (локално, в дома или офиса Ви), а се поддържа от трето лице (хоства се). При Microsoft 365, например, мястото за съхранение на информация, изчисленията и софтуерът са разположени и се управляват дистанционно на сървъри, притежавани от Microsoft. Много услуги, които използвате всеки ден, са част от облака – от уеб-базирания имейл до мобилното банкиране и онлайн съхранението на снимки. Тъй като тази инфраструктура се намира онлайн или „в облака“, имате достъп до нея практически от всяко място – от компютър, таблет, смартфон или друго устройство с интернет връзка.

Какво се случва с данните Ви, ако прекратите Вашия месечен абонамент за Microsoft 365? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Разполагате напълно с Вашите данни. Ако решите да прекратите абонамента си за Microsoft 365, може предварително да изтеглите Вашите данни – например, имейла и документите в екипни сайтове – и да ги запишете на друг носител. Необходимо е да запишете данните преди да прекратите абонамента си за Microsoft 356. След прекратяване на абонамента данните, свързани с Вашия акаунт за Microsoft 365, ще бъдат достъпни за администратора Ви в акаунт с ограничена функционалност в рамките на 90 дни.

Център за обучение на Office365

Интересувате се от услугата Microsoft 365?

Попълнете формата, като опишете Вашето запитване. Наш специалист ще извърши проверка и ще Ви отговори на посочения имейл

Запитване за услуга

...

Благодарим Ви за запитването. Нашите продуктови специалисти ще се свържат с Вас, за да изготвим заедно Вашата персонализирана оферта.

Error image
Възникна грешка
Моля, изчакайте докато обработим вашето запитване.