Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Планове
Бизнес услуги
Бизнес контакти

С какво можем да помогнем?

Antivirus-decisions-desktop-banner-october22.png

Антивирусни решения

Важно е Вашият бизнес да расте защитен. Ние разбираме това и си партнираме с Trend Micro™ - глобален лидер в сферата на ИТ сигурността, който разработва иновативни решения за сигурност.


Широк спектър от защитни техники
 • Защита на мобилни устройства
 • Борба със зловреден софтуер
 • Защита на данните
 • Защита на уязвимите точки
 • Контрол на приложенията
 • Уеб филтриране
 • Цялостна защита на Microsoft 365, имейл порталите и съобщенията
Защо да изберете тази защита за Вашия бизнес?
 • Умна и надеждна защита, която работи в реално време.
 • Удобна за управление защита, която е лесна за внедряване и лека от страна на системни ресурси.
 • Централизирана платформа за управление и мониторинг.
 • Облачно-базирано решение, което лесно управлявате.
 • Защита, която приляга на динамичните среди, адаптираща се към новите технологии и очакваща нови тенденции сред заплахите.
Възползвайте се от различни пакети и степени на защита, в зависимост от Вашите бизнес нужди на цени от 4,99 лв. без ДДС/месец.

Windows, Mac, iOS и Android
Windows, Mac, iOS и Android

Защитете Вашите Windows, Mac, iOS и Android устройства от кибер заплахи. Управлявайте ги чрез облачно-базирана конзола за управление, която е достъпна от всеки уеб браузър.

Постоянно наблюдение и защита
Постоянно наблюдение и защита

Защитете бизнеса си с най-новите технологии, които идентифицират заплахи от най-различно естество. В допълнение увеличете производителността с URL филтриране и контрол на приложенията.

Защита от заплахи в реално време
Защита от заплахи в реално време

Trend Micro™ Smart Protection Network™ използва глобални сензори за проучване на рискове, за да идентифицира заплахи и да осигури защита от тях преди да достигнат Вашето устройство.

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

Кои са TrendMicro? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Trend Micro™ e глобален лидер в ИТ сигурността. Разработва иновативни решения за сигурност, които правят света едно по-безопасно място за Вашия бизнес. С повече от 30 години опит в областта на информационната сигурност, Trend Micro™ е разпознат и доказан пазарен лидер.

Как моите данни са защитени? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Пакетните антивирусни решения предлагани от Yettel могат да осигурят сигурност на всяко устройство, като оптимизират неговата защита и го предпазят от мрежови атаки. Решенията предоставят висококачествени услуги и защити, които спират заплахите бързо и откриват опасните пробиви.

Получавате умна и надеждна защита, която работи в реално време. Тя е лесна за управление и внедряване, без необходимост от собствен ИТ ресурс.

Защитата приляга на динамичните среди, защото се адаптира към новите технологии и се справя с новите тенденции сред заплахите.

Какво се случва със защитата Ви, ако прекратите Вашия месечен абонамент? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Ако решите да прекратите Вашия абонамент към услугата, всички актуализации и поддръжки на използваните лицензи спират да бъдат поддържани от TrendMicro™. Данните за акаунта в партньорския портал ще бъдат заличени в срок до 45 дни от края на последния отчетен период.

Интересувате се от услугата Антивирусни Решения?

Попълнете формата, като опишете Вашето запитване. Наш специалист ще извърши проверка и ще Ви отговори на посочения имейл

Запитване за услуга

...

Благодарим Ви за запитването. Нашите продуктови специалисти ще се свържат с Вас, за да изготвим заедно Вашата персонализирана оферта.

Error image
Възникна грешка
Моля, изчакайте докато обработим вашето запитване.

Летен Петък с Yettel

Свали приложението за достъп до всички услуги

-
-