Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

Yettel предлага детския часовник за комуникация и навигация MyKi

Назад

Вие сте тук

Yettel предлага детския часовник за комуникация и навигация MyKi

Yettel предлага детския часовник MyKi, с който родителите могат да комуникират с детето си и следят местонахождението му чрез специалното безплатно приложение MyKi Watch. Часовникът е подходящ за деца на възраст между 4 и 12 години.

MyKi е на цени от 1.99 лв. на месец с абонаментния план Джуниър, с месечна такса от 7.99 лв. и с включени неограничени минути към мрежата на Yettel, 50 минути извън мобилната мрежа на Yettel и национален мобилен интернет.

С детския часовник, децата могат да се обаждат и да получават обаждания, както и да получават и изпращат съобщения. MyKi разполага и със SOS бутон за бързо набиране при необходимост.

Друга полезна функционалност на детския часовник е GPS навигацията. Чрез нея, родителите могат да получават информация за местонахождението на детето си в реално време, скоростта му на движение, както и да определят „безопасна зона“. При необичайно увеличаване на скоростта на движение на детето или напускане на безопасната зона, родителят получава известие. MyKi уведомява родителя и при сваляне на часовника от ръката на детето.

Детският часовник има още аларма за събуждане, календар с дневни задачи и активности и крачкомер. Yettel предлага детския часовник в розово, синьо и червено във всички свои магазини и в магазините на официалните партньори.