Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

HTC Desire 650 с премиера сред операторите в България, благодарение на Теленор

Вие сте тук

HTC Desire 650 с премиера сред операторите в България, благодарение на Теленор

HTC Desire 650 e вече на българския пазар, благодарение на Теленор, който ще e първият български оператор, който ще предложи устройството в страната.

HTC Desire 650 предлага впечатляващ и единствен по рода си дизайн на корпуса. Задният панел на HTC Desire 650 е с две различни текстури – 50% гладка в горната част и 50% оребрена текстура в долната за по-добър захват на телефона.

Устройството притежава 13-мегапикселова камера с авто-фокус, светкавица и BSI сензор, който помага за по-ярки и детайлни снимки дори при ниско ниво на осветяване и 5-мегапикселова предна камера с много функции за селфита. Достъпът и работа със социални мрежи са улеснени, благодарение на специалния HTC Sense интерфейс, а слушалките, включени в комплекта, са създадени с технологията HTC BoomSound и предлагат 24-bit/192kHz висококачествен звук.

Устройството работи с операционната система Android 6.0 и притежава четириядрен процесор и 2 GB RAM и възможност за работа в 4G мрежа. HTC Desire 650 е с 16 GB вградена памет, с възможност за разширение до 2TB чрез microSD карта.

Теленор предлага HTC Desire 650 в синьо и бяло и сиво на цена от 309,99 лв. в брой с двугодишен договор за абонаментен план Нонстоп 30,99, сега с промоционална месечна такса от 24,99 лв. и повече включени МВ на максимална скорост за целия срок на договора, както и за 16,59 лв. на месец при двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия абонаментен план.

Пълна информация за устройството и предложенията на Теленор е налична на официалната уеб страница на компанията www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори.