Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

Теленор стартира услугата за защита от интернет опасности “Онлайн защита”

Вие сте тук

Теленор стартира услугата за защита от интернет опасности “Онлайн защита”

Теленор предлага услугата за защита от опасности в интернет “Онлайн защита”, която се активира и управлявана лесно и бързо през мобилното приложение MyTelenor. Услугата предоставя лесен начин за защита на клиентите и техните близки, като не изисква инсталацията на допълнителен софтуер, а е внедрена в мрежата на Теленор. Услугата е част от дългогодишните усилия на оператора да осигури безопасност в интернет за своите клиенти.

“Онлайн защита” предоставя защита от различни опасности в интернет, включително от вируси и други зловредни софтуери, фишинг, спам сайтове, компрометирани уебсайтове и други.

Услугата също така предоставя възможност за управление на съдържанието в мрежата на Теленор, до което клиентите имат достъп. Това включва филтриране на сайтове по категории, както и изготвяне на списъци с позволени и забранени страници и уебсайтове. Клиентите, които използват “Онлайн защита” могат да видят и различен тип статистики в приложението MyTelenor.

Активацията на “Онлайн защита” е възможна през мобилното приложение MyTelenor, както и в магазинната мрежа на оператора. Потребителите могат да изберат за кои от техните номера да активират услугата, като могат да управляват защитата, филтрирането и списъците за достъп за всеки отделен номер в приложението MyTelenor.

Теленор предлага “Онлайн защита” на цена от 1,20 лв. на месец за всички потребителите на абонаментни планове с включен мобилен интернет. При активация на услугата, клиентите получават 3 месеца безплатен тестов период. За абонатите на абонаментни планове с месечна такса над 50 лв., услугата е без допълнително заплащане.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори.