Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

Теленор предлага 4G роуминг в 35 държави с 50 партньорски мрежи

Вие сте тук

Теленор предлага 4G роуминг в 35 държави с 50 партньорски мрежи

Теленор предлага 4G роуминг в 35 държави като клиентите на компанията могат да се възползват от по-високите скорости на 4G услугите в 50 телеком мрежи.

Благодарение на сключените договори за партньорство с телеком компании от цял свят, клиентите на Теленор имат възможност да използват 4G роуминг в 50 партньорски мрежи в страните: Австрия, Белгия, Бразилия, Германия, Гърция, Дания, Естония, Израел,  Италия, Испания, Канада, Латвия, Литва, Люксембург, Малайзия, Молдова, Монако, Норвегия, Полша, Румъния, Русия, САЩ, Сингапур, Словакия, Сърбия, Турция, Унгария, Финландия, Франция, Холандия, Черна гора, Чехия, Швейцария, Швеция и Япония. Очаква се скоро да бъде осигурен 4G роуминг в още три популярни дестинации - Англия, Португалия и Украйна.

Така всички клиенти, които ползват 4G мрежата на Теленор и разполагат със съвместимо устройство и SIM карта, могат да се възползват от по-високите скорости на 4G и в страните, в които компанията има сключени споразумения за 4G роуминг, на стандартни роуминг цени за използвания трафик, без допълнително заплащане.

Повече информация за роуминг услугите и партньорските мрежи на Теленор е налична на официалния уебсайт на компанията www.telenor.bg, чрез обаждане до кратък номер 123, както и във всички магазини на Теленор и официалните партньори.