Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

Теленор предлага смартфони с до 150 лв. отстъпка

Вие сте тук

Теленор предлага смартфони с до 150 лв. отстъпка

От днес до 14-ти февруари 2016 г., Теленор предлага отстъпка до 150 лв. от цената на мобилни устройства при заплащане в брой и подписване на нов двугодишен договор или преподписване на съществуващ договор за тарифните планове Резерв, Резерв Стандарт и Нонстоп с месечна такса от 19,99 лв. или повече. Предложението е валидно за всички нови и настоящи частни клиенти на оператора.

Сред устройствата, които операторът предлага с отстъпка при закупуване в брой са хитовите модели LG G4 Leather Edition (с отстъпка от 150 лв.), Samsung Galaxy A5 (с отстъпка от 100 лв.) и Huawei Y5, който е ексклузивен модел за Теленор (с отстъпка от 50 лв.), както и Alcatel One Touch Idol 3 4.7, HTC Desire 820, LG G Flex 2 и др.

Едновременно с това, клиентите, които се възползват от новото промоционално предложение на Теленор, ще могат да използват услугите от четвърто поколение (4G) на оператора през целия срок на своя договор без допълнително заплащане.

Пълна информация за новото предложение за закупуване на смартфон с отстъпка, както и за предлаганите модели, е налична в магазините на Теленор и официалните партньори на компанията, с обаждане до кратък номер 123 или на официалната страница на компанията www.telenor.bg.