Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

Теленор предлага предварителна покупка на Samsung S8 и S8+ преди премиерата им в България

Вие сте тук

Теленор предлага предварителна покупка на Samsung S8 и S8+ преди премиерата им в България

Теленор предлага възможност за предварителна покупка на Samsung S8 и S8+ преди официалния старт на продажбите в България.

Желаещите могат да регистрират своя интерес за покупка на официалната интернет страница на оператора www.telenor.bg, в периода от 19:01ч. днес, по време на официалната световна премиера на устройствата, до 23:59ч., на 19 април 2017г.

Всички регистрирани и сключили сделка за покупка на Samsung S8 или S8+ или договор за лизинг, ще получат новите си устройства в избран от тях магазин от търговската мрежа на Теленор до 8 дни преди официалния старт на продажбите на 28 април 2017 г.

Предварителната покупка на Samsung S8 и S8+ е достъпна за всички настоящи и нови клиенти на Теленор при подписване на нов договор за мобилни гласови услуги за срок от 24 месеца.

Пълна информация за условията за предварителна покупка на Samsung S8 и S8+ е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори.