Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

Теленор отново ще подкрепи инициативата „Часът на Земята“

Вие сте тук

Теленор отново ще подкрепи инициативата „Часът на Земята“

Теленор отново ще подкрепи инициативата „Часът на Земята“

За девета поредна година Теленор ще се включи в инициативата на международната природозащитна организация WWF – „Часът  на Земята“. Всяка година, милиони хора и организации по целия свят изключват електроуредите и осветлението си за един час в подкрепа на борбата срещу климатичните промени.

Тази събота, 25 март, от 20:30 до 21:30 часа, Теленор ще изключи осветлението в административните си сгради, а търговските обекти на оператора в цялата страна, ще преминат в режим на слабо осветление. Системите, които осигуряват безпроблемното функциониране на мобилната мрежа и обслужването на клиенти, ще запазят работния си режим.

Освен участник, компанията е и активен посланик на инициативата. Всяка година Теленор напомня и призовава своите клиенти, партньори, служители и потребители в социалните мрежи също да се включат инициативата.

            „Часът на Земята“ се провежда за единадесета поредна година като участниците в нея нарастват с всяка следваща кампания. Тази година тя се провежда под мотото „Загаси светлините, отвори очи за планетата”.