Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Михаела Калайджиева

Михаела Калайджиева

Главен директор "Корпоративна политика"

Михаела Калайджиева е главен директор „Корпоративна политика” на Yettel България. Тя ръководи екипите, отговорни за правните въпроси, личните данни и регулациите, както и отношенията с държавната администрация, регулаторите и други заинтересовани страни.

От 2021 г. Калайджиева отговаря и е основен двигател за политиките за устойчиво развитие на телекома. През 2022 година Yettel обяви своята петгодишна стратегия за устойчиво развитие, съставена от конкретни и измерими цели, фокусиращи се в четири ключови направления – опазване на околната среда, поставяне на хората в центъра на дейността на компанията, развитие на технологии за устойчиво бъдещe и управление, основано на почтеност и прозрачност.

Михаела Калайджиева има над 20 години опит в сферата на правото, регулациите и телекомуникациите. Била е част от мениджмънт екипа на Космо България Мобайл (2001 – 2008 г.), Българска Телекомуникационна Компания (2008 – 2013 г.), както и съветник по правни и регулаторни въпроси на други компании в телеком сферата. През 2019 година се присъединява към Yettel България (тогава Теленор България), където и до днес заема длъжността главен директор „Корпоративна политика“ и е част от лидерския екип.

Всеки петък изненади

Свали приложението за достъп до всички услуги

-
-