Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Устройства
Планове
TV и Интернет
Услуги
Помощник
За Yettel

С какво можем да помогнем?

Богдан Узелац

Богдан Узелац

Главен търговски директор

Богдан Узелац е главен търговски директор на Yettel България от август 2020 г. Той ръководи екипите, които отговарят за ръста на клиентската база и бизнес развитието в съществуващи и нови сегменти, бизнес трансформацията, управлението на бранда и маркетинг комуникациите, бизнес продажби и продуктов маркетинг.

Богдан Узелац има над 15 години опит в телекомуникационния сектор в сферата на маркетинга и продажбите, дигиталните услуги и технологиите. Той е доказан лидер в изграждането на дигитални телекоми на разнообразни международни пазари в Централна и Източна Европа, Скандинавието, Русия и ОНД.

Икономист по образование, Богдан Узелац е заемал различни управленски роли в търговията на дребно в сферата на телекомуникациите, маркетинговите проучвания и анализ, ценообразуването, управление на стойността и сегментите в Yettel Сърбия и е бил старши вицепрезидент „Потребителски пазар“ в Теленор Дания между 2013 и 2016 г. Преди да се присъедини към Yettel България, Богдан Узелац е бил старши вицепрезидент „Клиентска база и управление на стойността“ в Beeline Russia.

Всеки петък изненади

Свали приложението за достъп до всички услуги

-
-